ühürük ühürük ühürüüükkkk
iki kere 100leri kutlama girisiminde bulundum ikisinde de sonuna kadar gelince bilgisayar takildi, netten dustum gonderemeden!!!
ühürük ühürük
zaten yagmur yagyo, ac kaldim!!! (yalan bu kismi, aman bilu saldirmasin, onun fikriydi acindir diye)
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
walla okadar azimle denediki başaramayınca suratının aldığı şekli görünce içimden onu gıdıklamak geldi..
squva sana kim kızabilirki burda?seni sewimli yaratık...
ne zaman içime biraz fazla baksam,yükseklik korkum depreşir....
arkadaslar ben 100lerime sahip cikacam
ya
ya ama sey
ya ben cok korkuncum yaaa
ne sevimliligi?
ben kim sevimlilik kim, ben korkuncum...
yani benden korkuyosunuz
bakın simdi de korkacaksiniz
cööööööööööööööööööööö!!!!!
korktunuz di mi???
biliyodum!!!
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
yaaaa
ben vejeteryan degilim.
yani gercek hayattaki zevklerimle (kiş sadece bazen et alerji yaptigi icin vejeteryan gibi gibi oluyorum ama ama...) ,Niatra'nin zevklerini karistirmayaliiim
fingolfin wrote:Aeron ısmarlar da yemez miyiz pastayı??
Seni gibi Bölgenin beleşçi Kahramanı seni.
Hem millete 100lerine sahip çık de, hem de kendi 500üne pasta ısmarlamamak için sahip çıkma.
Neyse, hadi bakalım bu sefer benden olsun, öğrencinin halinden anlamak lazım. Buyrun pastaya.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.