Norticus The Driud Öldü!!
Burayagönderilenmesajlarınmiktarınakarşızamangrafiğiğinibeşayrıtipteçizdimvearaştırmamdevametsedeburayayollananyazılardasonzamanlardabirazalmaolduğuunsaptadım. Sizingibiırklarheveslerinineçabukkayıpediyorlar.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
bir elfi ısırman için önce yer yüzüne çık sonra kanı bol olanları ısırırsın hem karnını doyurursun hem de biraz YANARSIN...... :-J :-JGerçekten elfleri ben de beğenirim,
özellikle bakire ve damarlarında akan kanı(akmayı bekleyen kanı) bol olanları....
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
*MAEGLİN QUEDRETH
*salonun berisinde tanıdık bir sima belirir, ama pek fiziksel bir görünümde olduğu söylenemez. Ağır ağır süzülerek Dragonfly'ın yanına gelir. Salonda tartışmalar diner. Herkes kadim druid Norticus'un hayaline bakmaktadır.*Norticus The Driud Öldü!!
Bu haber için girdim ve sizlerin kavgası ile karşılaştım...
Tek dileğim gittiğin yerde mutlu ol sevgili dostum...
Dragonfly The Druid Seni bu diyarda unutmayacak....
"Hoşgeldin Dragonfly, diyarların yeni Druid'i
Ben bu topraklara nötrlüğü, dengeyi ve doğayı aşılamak için ömrüm yettiğince çalıştım ve bu uğurda can verdim. Diyarlardaki tek druid olarak ruhumun huzur bulmayacağından emin gibiydim. Ama şimdi sen varsın. Sana vasiyetimdir Dragonfly. Diyarlardaki denge ve doğa sana emanettir. İyiliği ve kötülüğü sen dengeleyeceksin. Hayvanlar ve yıldızlar yanından ayrılmasın. Dİyarlara iyi bak..."
*der ve geldiği gibi yavaşça gözden kaybolur*
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
*salonun berisinde tanıdık bir sima belirir, ama pek fiziksel bir görünümde olduğu söylenemez. Ağır ağır süzülerek Dragonfly'ın yanına gelir. Salonda tartışmalar diner. Herkes kadim druid Norticus'un hayaline bakmaktadır.*
Ben bu topraklara nötrlüğü, dengeyi ve doğayı aşılamak için ömrüm yettiğince çalıştım ve bu uğurda can verdim. Diyarlardaki tek druid olarak ruhumun huzur bulmayacağından emin gibiydim. Ama şimdi sen varsın. Sana vasiyetimdir Dragonfly. Diyarlardaki denge ve doğa sana emanettir. İyiliği ve kötülüğü sen dengeleyeceksin. Hayvanlar ve yıldızlar yanından ayrılmasın. Dİyarlara iyi bak..."
*der ve geldiği gibi yavaşça gözden kaybolur*[/quote]
Uğruna can verdiğin bu diyarda bıraktığın yerden ben devam edeceğim.Aklın ve kalbin gittiği yerde bir kartal kadar ögür olsun...
*sağ elini yatay olarak kalbinin üstine kor ve selamını verir.
*der ve geldiği gibi yavaşça gözden kaybolur*[/quote]
Uğruna can verdiğin bu diyarda bıraktığın yerden ben devam edeceğim.Aklın ve kalbin gittiği yerde bir kartal kadar ögür olsun...
*sağ elini yatay olarak kalbinin üstine kor ve selamını verir.
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Way dengeye bak senah norticus nasıl bıraktın bizi nassıl biz kahrolduk.
dengeymiş bak sonunda bubun bi anlam ifade etmediğini anlayıp
kötü olmaya karar verdin di mi. seni bilmem mi ben.
he he artık kötü mü olacan norticus memnuniyet duyarım.
Eski bir druid kötü oldu.Yenisi kötü biriydi druid oldu.
Bu şaka değil ben 4 sene önce kötü bir karakteri canlandırıyordum
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
*Druid the Dragonfly yine dostunun ruhunu gördüğü için sevinmiştir ama bu huzursuz hali onuda sıkar.
Senin adına bir iki söz geçmişti dostum.Sen benim bildiğim kadarı ile iyiydin ve öyle ayrıldın bu diyardan
*Sinirli bir tavırla artık bu konunun kapanmasını ve ruhun rahat olmasını ister konuşanlardan...
Senin adına bir iki söz geçmişti dostum.Sen benim bildiğim kadarı ile iyiydin ve öyle ayrıldın bu diyardan
*Sinirli bir tavırla artık bu konunun kapanmasını ve ruhun rahat olmasını ister konuşanlardan...