elfler, cüceler...

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Önemli olan güçtür, nasıl elde edildiği önemli değil?

Yapma, gücün nasıl elde edildiği önemlidir bence.
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

*azalin in iğrenç kıkırdaması gene duyulur.. ve birden sinsi bir tonda konuşur...*

NIGHT eğer sende ben ve türevlerim için gücün ne demek olduğunu, ve bunun için neler verdiğimizi bilseydin.... nasıl elde edildiğinin önemi olmadığını anlardın.... yeterki güç ve hüküm benim olsun... arada neyin harcandığının önemi yoktur....

*sesi tekrar normale döner...ve suskunlaşır.....*
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

*Elf bir süredir sessizce dinlemektedir.Ama sonunda dayanamaz."
Güç için kimsenin harcanmasını istemem.Ama gücü isterim.

*bir anlık gözlerinde bir ışıltı olur.*
Her hücrem bunu arzular.Büyünün bedenimden yayılışından ne kadar büyük haz aldığımı ancak ben anlayabilirim.

*sesi daha alçak bir tona hatta mırıldanmaya döner"
iyileri harcamak istemediğimden kötülere karşı savaşıyorum.güç bana gelsin diye...
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

*azalin gerçek dehşet verici görüntüsünü gizleyen ilüzyonunu oturduğu sandalyede bacak bacak üstüne attırır... *

evet bay majenta bi yerde kesişşiyoruz... gücü ancak kötülerden bulabilirsin.. ama bu arayşında dikkatli ve temkinli olmalısın... sonra kötülük seni içine çekebilir...

*gene iğrenç kıkırdaması duyulur......*

ancak güç fedakarlıklarla elde edilir... unutma her seçim bir kaybediştir....

*azalin iki kolunu sandalyesinin tutma yerlerine koyar... ve odadaki fanileri izlemeye ve dinlemeye devam eder...*

burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

gücün peşinde olan bu kadar çok "ölümlü"nün belki de en hırslısı olmasına rağmen karanlık bir köşede oturuyordu Tefas. Gücün laflarda saklı olmadığını bilecek kadar bilgeydi.
War, war never changes...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hi Hi Ho Ha siz elfler ve cüceler hala güç konusunda mı tartışıyorsunuz. Vallahi ne elde edersiniz bilmiyorum. Cücelerin çenelerindeki o garip çalı biraz büyür belki.... Hayatınızı güç için harcayın bakayım. Biz de size bakıp eğlenelim. Belki aptallığınızdan iyi bir öykü çıkar. Biz de onu anlatıp yaşamımızı geçindiririz.
:))
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Firble, sana ne diyeceğimi bilmiyorum.

Benim yerime söylemek istiyen yok mu?
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

:))) Night senin elf ya da cüce olduğunu bilmiyordum. Ã?enende o garip çalı olmadığına göre elfsin değil mi? Ama bir elften farklısın biraz. Neyse buradaki elfler ve cüceler gnomları sevmiyorlar nedense anlamıyorum neden? Ben cücelerin çenelerindeki çalıyı çok seviyorum oysa. Elflerin de kulaklarını ama onlar hep beni ve bizi küçümsüyorlar. Ben de ne bileyim tepki duymaya başladım onlara işte.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

*Majenta güç hakkında en ufak bir fikri olmayan gnoma döndü.

Eğer eğlenebiliyor, öykü yazabiliyorsan.Ya da hala nefes alabiliyorsan bunun iki sebebi vardır.

*Alaycı bir gülümsemeyle devam eder.

Senden daha güçlü olan biri ya seni öldürecek kadar değer vermiyordur ya da kendini korumaktan bile aciz olan kişilere saldırmaktan hoşlanmıyordur.
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Majenta.. *.)* :twisted:

Firble, güç hakkında pek bir şey bilmiyorum.
Bu nedenle köşede oturup dinlemeyi tercih ediyorum.
Gel otur sen de yanıma, birlikte dinleyelim, arada sırada sözlerini keselim... :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hi Ho Ha o zaman öldürülecek kadar değerli olmamak güzel bir şey Majenta bu hoşuma gitti bak. Bi de benigörmeyenler de var ama onları unutma.. Unutma ki hırs gözlere zararlıdır mükemmelik arayışı da ve kibir bunların hepsi ufak şeylerdeki mutluluğun ve değerin görülmesini engeller.. İşte uzunların sorunu bu hepsini. Ama elflerde bu biraz daha uç noktada gibi geliyor bana.
HARBE GİDEN
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Sana öldürecek kadar değer değer vermeyen kişi seni çok kolay bir şekilde görmezden gelebilir.
Sen de unutma ki dünya güçlülerin etrafında dönmektedir.Bu yüzden güç için herşey yapılabilir.Hatta bazıları dünyayı bile yok edebilir...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

*azalin kendini gizleyen yakışıklı sarışın insan illüzyonunda gülümser...*

"ewt firble güç uğruna terk edilmeyen şey yoktur... buna kendi ruhun yada daha kötüsü kendi çocuğunun ruhu bile dahildir....."

*gülümsemesi bir anda üzüntüye döner...sanki nefes vermiş gibi bir ses çıkarır ve tekrar arkasına yaslanır....*

"mutluluk, değer.. bunlar çok basit.... sayın ozan... bu duygular ancak senin diyarlarda söylediğin şiirlerde yada şarkılarda yaşanır....."

Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Belki birbirimizi anlamıyoruz Güç ne ki dünyayı yok etmiişsin noolacak nerde yaşayacaksın o zaman yani gücü dünyayı yok etmek için mi istiyolar. Ne oluyo ki dünya yok edilince. Bunu için mi terkedeceğim her şeyi mi? Başka ne sağlıyo bana güç köle mi edinecem köle bana içtenlikle gülümsemedikten sonra ne işime yarayacak. Gerçek bir mutluluğu köleler mi sunacak bana. Evet başka ne??? En fazla elimdekileri savunmak için güç mantıklı olabilir belki.. Ama güçlüler birbirlerine girdiği için buna da gerek yok. Azalin gerçek mutluluk burnunun dibinde göremiyorsun. Dediğim gibi fazla güç insanı kör eder mutluluğun sırrı ise küçük olmaktır ya da en azından zaman zaman küçük olabilmek.
HARBE GİDEN
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

*majenta yüzüne gene alaycı gülümsemesini yerleştirerek gnoma döner.
O elde etmek umurunda olmayan güç sayesinde yeni dünyalar yaratabilirsin.

*yüzündeki gülümseme yerini ifadesiz bir yüze bıratı.
Ayrıca güç sayesinde köle elde edebileceğin gibi sana hayatının sonuna kadar minnettar kalacak kişiler de elde edebilirsin.Bu sadece gücü elde ediş ve kullanış biçimine bağlıdır.
Post Reply