sorun da burda zaten.o kadar ızdıraptan sonra o dünyadaki en güzel şeyi elde edebileceğin ne malum.denemeye değer o ayrı konu.
bu konuyu okuyunca kimin aşık olup kimin olmadığı o kadar belli oluyo ki.ne demiş şair "aşk olmadan kalem yazar mı hiç"
raistlin,yalnız değilsin hoca.
Raistlin bende senin gibi düşünüyordum,ben de senin şu anki durumundaydım,kalbimin çevresinde geçilmez bir duvar vardı.
ta ki 3 yıl öncesine kadar,biri o duvarı geçti nasıl olduysa...
ve o kişi hala var 3 yıl sonra bile.
herzaman dediğim gibi bana olabiliyorsa sana neden olmasın?
cok dogru demisin erethan. bize olduysa baskalarina niye olmasın?
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
arkadaşlar şu aşk olayını ben bitürlü anlayamadım....sanırım ben hiç aşık olmadım we olmicam...
bişi merak ediyorum:insan aşık olduğunumasıl anlıyo ya?ya ben taş kalpliyim yada çok şuursuzzz........
ne zaman içime biraz fazla baksam,yükseklik korkum depreşir....
bi kız arkaadaşım sevgilisi için "kendimi onun yanında 13-14 yaşındaymış gibi hissediyorum" demişti. kişiye göre değişiyor galiba. Çok klasik olacak ama olunca anlarsın.
Theodoric, raistlin sizi de görecem en geç bir iki yıla.
Kirshamor wrote: Theodoric, raistlin sizi de görecem en geç bir iki yıla.
beni gören görmüş kirshamor.(öhö öhö bilu?squva?)
Raistlin wrote:
Theodoric wrote:raistlin,yalnız değilsin hoca.
Bunu duyduğuma üzüldüm. Geçmiş olsun sana da dost...
Umarım benim 10'da birim kadar bile yaralanmamışsındır.
dostlar saolsun.benim durum klasik bi sevme-sevilmeme vakasından ibaret seninki biraz daha karışık galiba.ama geçer zamanla,benimki zamanla azaldıysa seninki de azalır mutlaka.
Theocum ben senin adina umutsuz degilim.
dostun olarak yaninda olmaliyim. sen inanmasan da ben senin adina inanmaliyim.
eminim bilu da boyle dusunuyodur
(halt etmisin!! )
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki