Pusuya düşürmek istiyosan kendin yapacaksın. Kaçar gibi yapıp karanlık bi köşeye sineceksin. adam yavaşça önünden geçip giderse takıcaksın bıçağı enseye. ya da hızla gidiyosa hazır duran kısa yayınla şişleyeceksin. biz drowlar böle yaparız genelde
dostlar bir elf savaşçı olarak ben açıkçası diğer akrabalarım gibi bir yere pusup düşmanımı arkadan vurmaktansaeğer bir büyücü deilse karşınsına geç,ip mertçe kılıçla dalarım eğer büyücüyse tabi işler değişir bu arada ben blade elf Blade herkesi selamlıyorum
Selamlar blade elf...
Entrikanın Tanrıları olan elfler için mertlik kelimesi ne kadar anlam ifade ediyor bilemiyorum ama tabii sen farklı olabilirsin. Yine de istisnalar kaidyeyi bozmaz.
Bir cüce deyişini dile getirmek istiyorum. Anlayana:
"There is nothing as certain as the glitter of gold and the treachery of the elves."
Saygılar
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Ben biraz geç girdim foruma ama sanırım an iyi saldırı vur kaç taktiği yada vur ama içerde onlar gibi kal taktiiği...
Yani bir gerilla iki casusluk olayı ....
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Düşman düşmandır eğer bana bir zarar verecekse bunu hak ettiği için cazasını alır.Bende cezasını böyle veririrm...
Akıl oyunları ile savaş en iyi savaştır çünki savaş kas gücüne bakmaz...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
işte şimdi tam bir korkak gibi konuştun... savaşı kazanan kastır, güçtür. ne kadar akıllı taktikler de üretsen savaşın sonucunu belirleyen savaşçılarının gücüdür
burock wrote:işte şimdi tam bir korkak gibi konuştun... savaşı kazanan kastır, güçtür. ne kadar akıllı taktikler de üretsen savaşın sonucunu belirleyen savaşçılarının gücüdür