scythe wrote:bu şehr-i Stanbul ki bî mislü bahâdır
bir sengine yekpâre acem mülkü fedadır ...
bence de.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
İstanbula yaşamak ,yerin de görmek için çok kişi geldi.
Aralarından bir keç kişi tanıdığım var ama burası gerçekten yanında antidotun varsa girebileceğin bir yer.Aksi halde zehirlenirsin....
Dragonfly wrote:İstanbula yaşamak ,yerin de görmek için çok kişi geldi.
Aralarından bir keç kişi tanıdığım var ama burası gerçekten yanında antidotun varsa girebileceğin bir yer.Aksi halde zehirlenirsin....
antidot... ne demezsin. ben direk temiz yerlerde takılıp antidotsuz şstanbula uyum gösterdim. hoş, döndüm sonunda, ankara'dayım ama yine de geri gelicem bekleyin
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
baba yaa ben de istiyorum aleme karışmak şöyle... istiklale, taksime akmak... pazar günü döndüm, umuyorum ki 17 nisanda yine oradayım. şöyle bir haftasonu... bu sefer sana verdiğim sözü de tutacağım... akarız direk alemlere... burada hayat yok (ankara) biz de "köyden kente göçüyoruz"
evet molydeus,erzuruma gelmek istersen haberim olsun,sana erzurumu karış karış gezdiririm.seninde canın sıkılmasın firble,ben varım yetmez mi
abi...erzurum... allah mı söyletiyor acaba? olur da memuriyet sınavını kazanırsam, olur da o tarafa atanırsam ben ne ederim.. aman aman hayra açın... eheh
allah kısmet ederse eğer istanbulda kalıcı olmayı planlıyoruz.