Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Bizim okulda Frp den anlayan benden başka 3-4 kişi var başka yok. sinir bi yer. hepsi ot. hiç bişeyden haberleri yok. geçen gün Drow Kızı'nı sıramda bırakmıştım, baktım biri arkasını okuyo. gittim yanına, "yüzüklerin efendisinden çalmış lan bu" diyo. yemin ederim öldürecektim orda :vmad
evet bunlar gferçekten karşıomıza çıkan hoş olmayan meseleler. bana lisede o kadar kitap okuduğum için kafayı yemiş derlerdi.
frp hakkında ise yorumlarıyla zaten sizde karşılaşmışsınızdır anlatmaya bile değmez.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
valla biraz geniş görüşlü olan herkes frp nasıl zevk alınacağını iyi bilir... açıkçası artık insanlara bunu anlatmak tan sıkıldım... suratıma acayip acayip bakanlara zaten anlamazsın diyip kestirip atıyorum... bir millet bu kadar kıt görüşlü olamaz...
artık...kemikten çenem ağrıdı.....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
saygım sonsuz ama frpci olmakla olgunlaşıp seviye atlamak arasında korkarım ki bir bağ göremiyorum. kendi adıma, en kötü kazıklarımı frpci arkadaşlarımdan yedim ve bazı olanlar son derece seviyesizdi aramızda... bende insan neyse odur, hobileri onu olgunlaştırmaz... hayal gücünü geliştirir o ayrı ama olgunlaşmak... çok apayrı birşey başlıbaşına.
Bazen keşke daha çok kişi olsak diyorum bazen de aman sayımız az kalsın.
Ben bir tek arkadaşa ciddi anlamda bahsettim frp den, onla da arayı bozduk sonraları
olgunlaşmakla aradaki bağ şudur diye düşünüyorum.
olaylara farklı açıdan bakabilme yeteneği kazanmak. direk reddetmek değil acaba doğru mu diye düşünebilmek yani arkadaşın da dediği gibi at gözlüklerini çıkarabilmek.
bu arada kimse frp cilerin kusursuz olduğunu yada aşmış olduğunu söyleyemez ama sonuç olarak tarafsız bir gözle frp yi yargılayabilmiş ve gerçekleri görebilmiş bir kişi de baya bi mesafe kat etmiştir demektir bence...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
rehber hoca kiralık katil hayranı haa!Bende 6. sınıftayım bi fr. öğretmeni vardı gitti ludovic levasseur du adı dl ,star wars ve lotr hayranıydı çok iyi anlaşıyoduk