camia hangisini beğenerek içer?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Post Reply
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

öğrenci elf abi bu, ne bekliyorsunuz :p
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Beleşi görenin gözü döner.Elf falan dinlemez :)
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

birayı genelde su veya kola niyetine tüketirim. o yüzden onu pek içkiden saymıyom. Rakı severim. Votkayı da. kırmızıyı da. ya alkol olsun da ispirto bile içerim ben. ayrıca alkol yanında bi de Parliament'i yaktın mı :-J hehe. tamadır. keyfine doyum olmaz 8-J
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

birayı genelde su veya kola niyetine tüketirim. o yüzden onu pek içkiden saymıyom. Rakı severim. Votkayı da. kırmızıyı da. ya alkol olsun da ispirto bile içerim ben. ayrıca alkol yanında bi de Parliament'i yaktın mı hehe. tamadır. keyfine doyum olmaz
abi ben seni bi arkimla tanistiriyim sabah aksam içeriniz :)
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

eheh olur tabi. zaten sabah akşam içiyom ama arkadaşla daha iyi oluyo :)
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

bu arada, viski içenlere şaşıyorum... ya, nasıl bir içkidir viski, nasıl içersiniz onu... :) cidden, hani damak zevki ama... ne bileyim...
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

aa bak olmadı şimdi. :) Marlboro lights ve viski çok iyi gider. nasolsa o da viskiyle yıkanıyo :)
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

sigara sağlığa zararlıdır arkadaşlar... kullanmayalım bence. içki iyidir. ama. ağzıyla içene zararlı diildir. muhabbet yapar.
War, war never changes...
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

ben de kullananlara tavsiye veriyom zaten :) kullanmayın. hele gizli içecekseniz hiç bulaşmayın. bak benim babamlar biliyo rahatım. :)
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

burock wrote:sigara sağlığa zararlıdır arkadaşlar... kullanmayalım bence. içki iyidir. ama. ağzıyla içene zararlı diildir. muhabbet yapar.
sigara berbat bir alışkanlık, benim de sonum olacak bu gidişte..
sirgawain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sirgawain »

favorim her zaman kırmızı şarap (marka olarak kutman, dikmen, doluca) ve votkadır (para varsa absolut yoksa normal tekel votka)

hava sıcaksa da bol bol bira iyidir. tek içemediğim içki ise rakı. iki sefer denedim ikisinde de kustum. hiç kaldırmıyo midem nedense.
Domine, serva animos nostros...
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

abi her içkinin ayri zevki var desem..:)
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

şimdi eskilerden olarak babamızdan rakı gördük biz. Rakı içilir bizim sülalede. Ama ben kitap okurken şarap severim. İstanbulda Pano diye bir mekan var biraz pahalı ama yinede en iyi şaraplar burada.
Gerçi şu sıralar votka yine revaçta. Absolute'u İzmirde çok ucuza bulan bir arkadaşım var ara ara içiyoruz. Birde bu tarz şeyleri hava alanlarından ve gümrüklerden almak ucuza mal oluyor. Bizde bol bol tüketiyoruz.
Bira pek sevmem. Votkadan önce 1-2 tane içilir sadece. Ã?yle ayakta muhabettlerde bira varsa kola tercih ederim.

Cin falan sevmem pek. Ama arada onlarıda içmek lazım. Ha bu arada 18 yaşından küçükler otursunlar kolalarını içsinler bakim!
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
PicagoR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by PicagoR »

Bira her ortamın başlıca içilesisidir zaten onu işaretledim hemen... Ama güzel özel gecelerde Vitke voşna(saroşken genleden böle çıkar ağzımdan :D ) viski, Malibu, şarabın envai çeşidi tercih edilir ama en bşta bi biraz vermek lazım bünyeye oh bea miss...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

benim favorilerim başında Banana Power gelir...bu yaz kötü bi anım olmadan önce çok içerdim ama artık ağzıma değdirmiyorum o içkiyi! Ã?GH midem bulandı ama çok güzeldir durun anlatayım....
bunu herkes yapar ama adı değişiktir...şimdi önce bir şişe muz likörü alınır, ardından biraz kahve(neskayfe) ve sütle bir karıştırıcının içinde karıştırılır(miktarlar önemli değil size kalmış) ardından voila! harika tatlımtırak içikiniz hazır.
ha bu arada sakın bundan iki büyük ve iki küçük bardak içtikten sonra büyük dolu bir bardak viskiyi fondiplemeyin sonra neler yapacağınızı allah bilir! :D :? :oops:
(sözlerim tecrübeleri,mle orantılıdır) :D
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Post Reply