15 gün bence de kısa bi süre değil.. Adamlar NBA de 3 saniyede maç kazanıyo be. 15 gün herşeye yeter..
Öleden sora çay keyfi derseniz Beşiktaşta kadıköy iskelesinin yanındaki çay bahçesi derim. ok karşıda olsunuz dersenizde Beşiktaş iskelesinin yanındaki hasır çay bahçelerinden biri derim.
Arkadaşlar, cici bebe organizasyonu nerde olsun diye fikir alışverişinde bulunurken aklımıza şöyle bir fikir geldi. Adalar'a gidelim ve de vapurda boğazı havası alırkene cici bebe yiyelim. Böylece bir taşla üç kuş vurmuş oluruz. Hem boğaz organizasyonu, hem adalar organizasyonu hem de cici bebe organizasyonu birleşmiş olur. Ne dersiniz?
Aktivite bakımdan sıkıntı çakmeyiz arakadaşlar siz hiç teleşlanmayın.Ve bu cici bebe oalyının tam destek arkasındayım.şu ana kadar yapılacak organizasyonlararasında en zoru gibi geliyor:).Hem süt kablarını falan nerdne bulcaz?herkesin kendisini getirmesi gerekebilir...
zaten kim ne kadar yer karar veremediğim için herkes kendi getirsin diye sözleşmiştik. Ya da satılan bi yere yakın bi yere oturursak sadece kap getirsek te olabilir.
abi satan biyerin yakınına gidersek valla o kadar kişi cicibebeleri yarı fiyatına bile alırız.
bu arada aramızda paladinler olacak di mi onlar halleder bu meseleyi.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Quel-Shin wrote:Aktivite bakımdan sıkıntı çakmeyiz arakadaşlar siz hiç teleşlanmayın.Ve bu cici bebe oalyının tam destek arkasındayım.şu ana kadar yapılacak organizasyonlararasında en zoru gibi geliyor:).Hem süt kablarını falan nerdne bulcaz?herkesin kendisini getirmesi gerekebilir...
Abi ben şöyle yapıyorum.Yarım litre süt bir eti cicibebe poşetine olduğu gibi boşaltırlır.Böylece kap kacak sorunuda ortadan kalkar...Ehh tabiki kaşık olayı var sırada ;bende kendimce bir teklif sunayım,elimin üç parmağı yetrde artar...Benim zamanımda kaşıkmı vardı beee
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Abi işte o zaman polis bizi toplum huzurunu bozmaktan içeri alır...
Sen ordan çıkan sesi düşünebilrimisn üfff fırtına içinde kükreyen boğalar ve tıslayan yılanlar...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
süt daha çok yakışır çaydan bence.herkesin kendi yemeğini getirmesi sanki daha iyi olur.sizlerle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum.bence 18nisan süper
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"
18 nisan bana da uygun.amma bu kadar kısa sürede organizasyon yapmak ne kadar yararlı olur orasını bilemiyorum.bence araya biraz zaman koyalım.eğer aktiviteleri sıradanlaştırırsak bi süre sonra çekiciliğini kaybedebilir.ama isterseniz deneyelim görelim.