Aşk Hakkında
SİGARA
Ateş ve tütün gibiydi aşkımız
Sen yaktıkça vardın,
ben yandıkça öldüm
Ve külle duman gibi ayrıldık
Sen uçtun gittin
ben dağıldım yittim
Nisan 2002, İstanbul
Sen yaktıkça vardın,
ben yandıkça öldüm
Ve külle duman gibi ayrıldık
Sen uçtun gittin
ben dağıldım yittim
Nisan 2002, İstanbul
yola devam...
...barış için
...barış için
- biluanders
- Kullanıcı

Hala duyamıyorum sesini, hala yalnızım burda. Gece oldu çok karanlık, yıldızlar tek ışığım. Özlüyorum güneşi,ayı en çokta seni. İçimde sıcaklığın asılı duruyor, zaten oda hayatta olduğumu düşündüren tek şey. Bir kere hatırlasan beni bir kere adımı fısıldasan gökyüzüne, duymasam bile umrumda diğil, onlar duysun yeter. Hala gece, belkide öldüm, neyse farketmez senin yaşadığını bilmek yeter...
Anonymous
Anonymous
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Bilindik bir hikaye, ama belki duymayanlar olmuştur..
Kör bir adama, "dünyayı on dakikalığına görmek için ne verirdin" demişler,
adam da "bir halt vermezdim" demiş.
"Neden" demiş soruyu soran
Kör adam da "Neyi kaybettiğimi bilmek için benden üstüne birşey mi vermemi bekliyorsun" demiş..
Belki de hiç aşık olmamak en iyisi ya dostlar, böylece kaybedince neyi kaybettiğimizi asla anlamayız.
Kör bir adama, "dünyayı on dakikalığına görmek için ne verirdin" demişler,
adam da "bir halt vermezdim" demiş.
"Neden" demiş soruyu soran
Kör adam da "Neyi kaybettiğimi bilmek için benden üstüne birşey mi vermemi bekliyorsun" demiş..
Belki de hiç aşık olmamak en iyisi ya dostlar, böylece kaybedince neyi kaybettiğimizi asla anlamayız.
bence yazan oldu mu bilmiyorum ama bir hikaye yazacam:
şimdi delilik, aşk, şaşkın, kararsız, meraklı saklambaç oynuyorlarmış. deliliği ebe yapmışlar ve delilik yüze kadar saymaya başlamış.
meraklı kimin nereye saklandığını anlamak için yüze kadar herkesi seyretmiş ve sobelenmiş. kararsız nereye saklanacağına karar verememiş ve ortada kalmış. o da sobelenmiş. şaşkın ne yapacağını anlayamamış ve oda sobelenmiş. Aşk sa kendisine güzel bir saklanma yeri ayarlamış. ama sonunda delilikte onun saklandığı yeri bulmuş fakat tam aşk yerinden çıkarken delilik yanlışlıkla aşkın bir gözünü kör etmiş.
bundan sonra delilik o kadar üzülmüş o kadar üzülmüş ki bir daha aşkın yanından ayrılmayacağına söz vermiş. işte o zamandan sonra aşkın bir gözü kördür ve delilik te aşktan ayrılmaz.
nasıl
şimdi delilik, aşk, şaşkın, kararsız, meraklı saklambaç oynuyorlarmış. deliliği ebe yapmışlar ve delilik yüze kadar saymaya başlamış.
meraklı kimin nereye saklandığını anlamak için yüze kadar herkesi seyretmiş ve sobelenmiş. kararsız nereye saklanacağına karar verememiş ve ortada kalmış. o da sobelenmiş. şaşkın ne yapacağını anlayamamış ve oda sobelenmiş. Aşk sa kendisine güzel bir saklanma yeri ayarlamış. ama sonunda delilikte onun saklandığı yeri bulmuş fakat tam aşk yerinden çıkarken delilik yanlışlıkla aşkın bir gözünü kör etmiş.
bundan sonra delilik o kadar üzülmüş o kadar üzülmüş ki bir daha aşkın yanından ayrılmayacağına söz vermiş. işte o zamandan sonra aşkın bir gözü kördür ve delilik te aşktan ayrılmaz.
nasıl
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
rhielatheredrobe
- Kullanıcı

Aeron wrote:Raistlin yıktı bizi zaten, bu işin sonu ikinci Müslüm baba fırtınasına doğru gidiyor. :yho
Kalbimdeki ihanetin hançer yarası geçsin sonra yorum yaparsınız. Bir daha başka birini kendimi sevdiğimden daha fazla seversem...pyros wrote:Bu arada bööle barbarız büyücüyüz falan kimse yutmaz artık abi
That which doesn't kill you, makes you stronger
Hah, şimdi daha iyi anlaşıldı. Henüz bunu zor yoldan öğrenmemiş olanlar, bunu yapmayınız (en azından bilinciniz yerindeyse), cıss, kaka, hmm. Sonra bakınız örnek 1a.Raistlin wrote:Bir daha başka birini kendimi sevdiğimden daha fazla seversem...
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.