Saving throwlarda eklendikten sonra heal ve harm'ın seviyesine uygun büyüler durumuna geldiği fikrine katılıyorum.Ancak o save'in will olması beni rahatsız etti.Bence fort olması gerekir,olay bünyeyle ilgili.
erethanın dediğine katılıyorum ben zaten bünyeyle ilgili olduğunu düşünüp fort save diye saçmalamıştım önceki msjlarda ama bana da savein fort olması daha mantıklı geliyo.
belki de harmın daha yıkıcı olması için will save yapmışlardır. touch büyüsü olduğundan melee düşmana karşı kullanılacağını düşünüp fighterın zayıf olduğu will savei seçmiş olabilirler. spellcasterlara gelince... eheh onnar savei atsa da olur yarım dmg de yeter onnara... hehehe
olsun tamından iyidir. çoğumuzun hp si genelde 55 i geçer ki yeterinbce güçlü birisi onu doğduğuna pişman edebilir bu olaydan sonra.
will in amacı gerçekten savaşçı biçsin diye olabilir haklısınız.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Ya sonuçta bunlar bir işe yarıyo ki konulmuşlar yani bna kalırsa ikisininde kendiene göre sınıfları war yani yolda koşarken Yara almış bir büyücü daha kısa zamanda heal basabilir vbeya arkasından kovalıyan bir dwarfa Harm atabilir....
arkadaşlar heal büyüsü sadece undeadlere damage vurur diye bilmekteyim. yaniheal büyüsü o kadar da güçlü değill. Basit bir orcla karsılaştığınızı heal büyüsünün herhangi bir etkisi olmaz.kendinize yapmadığız taktirde. yani ırkların zaafı olduğu büyüleri tartışmaya gidiyor konu.
All our power lies in both mind and body;
we employ the mind to rule,
the body rather to serve;
the one we have in common with the Gods,
the other with the brutes.