Öğrenci Halleri (Okul Anıları)
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

biraz geç girdim sohbete ama artık idare edin 
wala ben bi kere saç sakal girdim okula yürüorum.. ( bu arada tedden bahsediorum) arkamdan bir ses....
şşşşş olum
(duymazdan geldim)
şşşş olum sakallı
(aynen)
şşş olum sakallı sana diom
(diince döndüm baktım)
Olum haccamı gidiyon
dedi adam ben de yok dönüorum hocam dedim
adamın acaip hoşuna gitti
aslında yakışmış cnm
ama kes bunnarı
diip o günlük beni azat etti...
wala ben bi kere saç sakal girdim okula yürüorum.. ( bu arada tedden bahsediorum) arkamdan bir ses....
şşşşş olum
(duymazdan geldim)
şşşş olum sakallı
(aynen)
şşş olum sakallı sana diom
(diince döndüm baktım)
Olum haccamı gidiyon
dedi adam ben de yok dönüorum hocam dedim
adamın acaip hoşuna gitti
aslında yakışmış cnm
ama kes bunnarı
diip o günlük beni azat etti...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
eh tabi okul ted olunca bole şeyler de oluyo.
pertevniyal lisesi:
şşt olum sakallı olan.
ne lan bu halin?
la senin neren örenciye benziyo.
çabuk çık okuldan git arkadaki berbere müdür gönderdi sakkalımı kes de
ve örenci gariban okuldan çıkar.
"berber amca müdür beni ..."
"hass lan ne müdürrü başlarım ona da..."
"2,5 millyonn "
ve sakal macerası burda biter
pertevniyal lisesi:
şşt olum sakallı olan.
ne lan bu halin?
"2,5 millyonn "
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
tabii bu öğrenci yeminer olursa... :loleh tabi okul ted olunca bole şeyler de oluyo.
pertevniyal lisesi:
şşt olum sakallı olan.
ne lan bu halin?
"2,5 millyonn "
scythe okula sakallı gelir... zaten müdür kapıdayken sakllarını kamufle etmeyi öğrenmiştir artık... eğer müdür içeride biyerlerde yakalarsa '' ya olum yine mi sakallısın , yarın görmiyim'' derdi en fazla... e tabi arka berbere gönderdiği ya da tuvalette traş ettirdiği de vakidir
çok sıkıştırırsa ''hocam sabah kesdim'' derdim....
ve bi keresinde unutmam felsefecimiz. : mağara adamı demişti... bayağı bi koymuştu walla
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
yo yazıyolar. olsun ilk derste yok yazılınca ilk 5 derse girmiyom. nasılsa ikisinde de yarım gün yok yazılıyo. 5 ders keyif ehuehemajenta wrote:Yok yazmıyorlar galiba.Ne güzel.Bizi kesin yok yazarlardı.burda sakal traşı 1.5 milyon. eğer derse girmek istemediğim bi gün varsa, 4-5 gün traş olmadan gidiyom. sonra sakallar müdürün dikkatini çekince yolluyo ben de yırtıyom![]()
Bugün yine neler oldu neler yazıyorum hemen....
Sabah 10.20
-- Sabah kalktım, baktım telefon çalıyo açtım, diyalog şu;
(sowtim)-Alo
-Naber len?
(sowtim)-Napalım abi iilik
-Napyonuz
(sowtim)-Ben daha yeni kalktım, bizimkiler kaavaltı yapıyolar galba
-Ulan uyunur mu bu saate kadar kalk çalış
(sowtim)-Napim abi geç yatmışım
-Neyse babanı ver telefona hadi...
(sowtim)-Bi dakka
--- Sonra babama verdim telefonu; babam adamla konuştu sonra "Kimi aramıştınız siz?" dedi; oysa arayan yanlış numaraymış
Ã?ğleden sonra 4.30'lu bişeler
Arkadaşla beraber hamburgercideyiz, ham. menü aldık yukarı çıktık, arkadaş bir yer gösterdi oturmaya oraya gidelim dedim... Gittik oraya baktım sandelye ıslak hafiften, arkadaş yok değildir dedi tam derken de extra büyük aldığı kolasını düşürdü sandeleye üzerine sonra böle transda gibi "şimdi ıslandı işte" dedi...
Ã?ğleden sonra 5.30
Arkadaşla küpeciye gittik, neyse ben bi tane küre seçtim, aldım, geri kalanları yerine bırakırken elimden düşürdüm; haydaaa hepsi bir yere fırladı, hemen kaçışşşş...
Akşam 20.50 otobüs;
Benim telde mp3 dinleniyo, eğer kulaklığı takarsanız kulaklıktan, takmazsanız ise telefonun kendi hparlörlerinden veriyo müziği... Dinlerken bir ara müzik ses gitti ben de noluyo diye tele bakarken kulaklığın fişini çıkardım, sonra ses geldii birden ama hafiften kısık geliyo... şarkı da In Flames'in "Ever Lost" parçası, şarkının başında adam "öküz gibi" böğürüyo... Bi baktım millet bana tip tip bakıyo... Ulan anladım ki müziği açık dinliyoruz milletde diyodur aha "satanist"e bak die..

Sabah 10.20
-- Sabah kalktım, baktım telefon çalıyo açtım, diyalog şu;
(sowtim)-Alo
-Naber len?
(sowtim)-Napalım abi iilik
-Napyonuz
(sowtim)-Ben daha yeni kalktım, bizimkiler kaavaltı yapıyolar galba
-Ulan uyunur mu bu saate kadar kalk çalış
(sowtim)-Napim abi geç yatmışım
-Neyse babanı ver telefona hadi...
(sowtim)-Bi dakka
--- Sonra babama verdim telefonu; babam adamla konuştu sonra "Kimi aramıştınız siz?" dedi; oysa arayan yanlış numaraymış
Ã?ğleden sonra 4.30'lu bişeler
Arkadaşla beraber hamburgercideyiz, ham. menü aldık yukarı çıktık, arkadaş bir yer gösterdi oturmaya oraya gidelim dedim... Gittik oraya baktım sandelye ıslak hafiften, arkadaş yok değildir dedi tam derken de extra büyük aldığı kolasını düşürdü sandeleye üzerine sonra böle transda gibi "şimdi ıslandı işte" dedi...
Ã?ğleden sonra 5.30
Arkadaşla küpeciye gittik, neyse ben bi tane küre seçtim, aldım, geri kalanları yerine bırakırken elimden düşürdüm; haydaaa hepsi bir yere fırladı, hemen kaçışşşş...
Akşam 20.50 otobüs;
Benim telde mp3 dinleniyo, eğer kulaklığı takarsanız kulaklıktan, takmazsanız ise telefonun kendi hparlörlerinden veriyo müziği... Dinlerken bir ara müzik ses gitti ben de noluyo diye tele bakarken kulaklığın fişini çıkardım, sonra ses geldii birden ama hafiften kısık geliyo... şarkı da In Flames'in "Ever Lost" parçası, şarkının başında adam "öküz gibi" böğürüyo... Bi baktım millet bana tip tip bakıyo... Ulan anladım ki müziği açık dinliyoruz milletde diyodur aha "satanist"e bak die..