Belki fedakarlık ama bunu iyilik için yapmadığı kesin. Başkasının onun üzerinde bir çeşit hakkı olduğu fikri ona kötü gelmiş olmalı. Kimseye borçlu değilim diyebilmek için yaptı.
Yine bencilliği için yaptı. Her şeyi bunun için yaptı. Nasıl sevebilirim ki onu?
raistlin'in abyss'deki dokunulmazlığı caramon'un innamak istediği bir şey değildir, bu gerçektir. Her zamanki gibi raistlin margaret weis tarafından kayırılmıştır. Raistlin'in sonu ise kendisine yakışır bir şekilde salakça kudretli olmuştur. Tanrıların arayıp bulamadığı krynn'i raistlin bulmuş, hemde bunu üç büyü tanrısının duyamadığı büyü sözcüklerini duyarak yapmıştır...oha yani margaret, yeter kayırdığın bu adamı...
Raistlin'in işkence mi gördüğü yoksa Paladine tarafından kurtarıldığı mı tartışması İkinci Nesil'de geçiyordu sanırım. Orada da bunun kesin bir dille belirtildiğini hatırlamıyorum. Ã?yle olsa dahi o kitabın önsözü o kitabın kesin olmadığını belirtiyordu. Kendi adıma Raistlin'in işkence çektiğine inanıyorum - ya da inanmak istiyorum.
cık cık cık sevmiyorsanız sevmiyorum deyin açık açık. Adam çok cool bir kere hiç bir karalama onu silemez. Silüeti bile karizma yaw
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?