Sınırsız Eti Cici Bebe Günü'nde sıra
Minik minik bebeler
Kıtır kıtır bisküviler
Yiyip büyüyecekler
Yanında süt de içecekler
Ã?ay içmenin ne anlamı var
Hep çay hep çay nereye kadar
Ezdin mi cici bebeyi sütün içinde
Bundan güzel bir yiyecek mi var?
(yiyecek içeceğe de dönüşebilir!!!)
İnsanları çağırmak için kullanabileceğiniz bir şiir atayım dedim.
Kıtır kıtır bisküviler
Yiyip büyüyecekler
Yanında süt de içecekler
Ã?ay içmenin ne anlamı var
Hep çay hep çay nereye kadar
Ezdin mi cici bebeyi sütün içinde
Bundan güzel bir yiyecek mi var?
(yiyecek içeceğe de dönüşebilir!!!)
İnsanları çağırmak için kullanabileceğiniz bir şiir atayım dedim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ya arkadaslar benim de bu hafta sonu icin gelememe durumum oluverdi bir anda. gerci size bagli ama bence bu haftasonu olmasin...
hmm bi sonrakinde metucon varsa biz de bi sonrakine bulussak???
nasil olur?
hmm bi sonrakinde metucon varsa biz de bi sonrakine bulussak???
nasil olur?
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
yok öle olayı düzenleyip de sonradan yok efenim işim çıktı falan.valla bak şiddetime maruz kalırsın burnunu sıkar saçlarına vıdı vıdı yaparım.millet var ya ben bu squ yu gerçek hayatta da tanıyom(o da ne demekse) hep böyle yapıyo yok vınvın kursum vardı yok evden izin çıkmadı falan diye.bu arkadaşa şimdi yüz vermeyin sonradan bişman olursunuz benden söylemesi.
Tama arkadaslar olaylar ayarlanmistir!!!!
Geliyorum yani hem de kapla kasikla cicibebemle ve sutumle
ama bunun icin kucuk bi ayarlama yapmak zorunda kaldim ben sadece o ayarlamayi yapamam belki diye sey etmistim.
Theo bi gun o kafaya vidi vidi yuzunden kel kalacam. ama aynisini ben de sana yapmazsam!!!! bak simdi!!! Theo benden sakin! bak bi korkuturum seni gorursun gununu, geceni!!!
Geliyorum yani hem de kapla kasikla cicibebemle ve sutumle
ama bunun icin kucuk bi ayarlama yapmak zorunda kaldim ben sadece o ayarlamayi yapamam belki diye sey etmistim.
Theo bi gun o kafaya vidi vidi yuzunden kel kalacam. ama aynisini ben de sana yapmazsam!!!! bak simdi!!! Theo benden sakin! bak bi korkuturum seni gorursun gununu, geceni!!!
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
şimidiii gelelim işin asıl yüzüne...Sharku wrote:benim başka bi fikrim var valla.. Dragonfly'dan öğrendiğim ince taktiklerleçantamın içindeki kolamı içmeyi düşünüyorum, cicibebeler kuru kuru gitmez nede olsa.
Ã?arşamba günü hava güzelken ben şöle bir scouting yaptım.
1_Hisar girişi 2.000.000 T.L Ona göre hazırlıklı olun...
2_Ã?ay bahçeleri cici bebeli bir güruhu kabul ederlermiş amaaaa onların içeceklerinden tüketmek kaydı ile...(çay:1,5 kola:2,5 bira:yok)
3_Donjon diye bir yer var manzara desen mukemmel.İsterseniz orada oturabılırız (Ã?ay: 1,5 kola:2,5-3,5 bira:4 Milyon)
şimdiii gelelim işin daha ciddi kısmına...
Yapılan ikinci araştrımada cici bebeleri yemek için kale olur ama girişte arama yaparlarsa patlar çünki kalde yiyicek ve içecek tüketmek yasakmış
Cici bebeleri tüketmek için hava güzel olduğu takdırde yıldız korusunda mükemmel ağaçlık ortamlar buldum.
Yada cici bebeleri tüketmek için hava kötü olduğunda donjona giidilir kapalı bir yer verilebilirmiş...
Sonuç:
Hava iyi olursa
Yıldız parkında cici bebeler yenır sonra çay içmeye hisara gidilir,acıkan olursa balık ekmek mevcut...
Hava kötü olursa
Orda karar değişebilir ama temel esas hisardaki çay bahçelerine gitmektir...
NOT : Ben organizatör değilim olucaklardan beni suçlamayın lütfen.Ben saeece araştırdım alternatif aradım...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Dragonfly yıldız parkının içi çok değişti be
hani bırak çayı artık gözleme bile satıyolar. ataparklı falan. süper yerler oldu oralar ( bi gecekondu mu diksek )
ava güzel olursa ve oraya gidersek cici bebe yemeye, çok için bi daha çıkmaya gerek kalmaz. Kaldıki çıksak bile ordan ortaköy 2 adım yok. Ortaköy sahilde çay da bi başkadır yani..
ava güzel olursa ve oraya gidersek cici bebe yemeye, çok için bi daha çıkmaya gerek kalmaz. Kaldıki çıksak bile ordan ortaköy 2 adım yok. Ortaköy sahilde çay da bi başkadır yani..
O düştü.. kih kih kih.. Öldü.. kih kih kih!!
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Abi girerken dışardan gözleme alınır içerde gup gup yenilir
farkedilmeyecek gibi değil 
Ama zamanım olmadığı için köşke kadar çıkamadım onun için ağaçlık bir yer aradım ve çok ta güzel buldum,fırtınada yıkılan bır kaç ağaç kutuğu var oldukca guzeller...
Ama zamanım olmadığı için köşke kadar çıkamadım onun için ağaçlık bir yer aradım ve çok ta güzel buldum,fırtınada yıkılan bır kaç ağaç kutuğu var oldukca guzeller...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
ağacın yıkılmışı makbul diyosun yani?
Damarlarında ork kanı var seni dragonfly
Abi kapıdan girince bi düz yol var bide sola kıvrılan arabaların giremediği bi yol var. dümdüz yukarı doru çıkıyosun 4-5 dakka, direk böyle ahşap hasır tadında gözleme pasta börek falan yenilebilir bariz lokanta gibi bi yer var. üstelik hepimizi alabilir büyüklükte
Abi kapıdan girince bi düz yol var bide sola kıvrılan arabaların giremediği bi yol var. dümdüz yukarı doru çıkıyosun 4-5 dakka, direk böyle ahşap hasır tadında gözleme pasta börek falan yenilebilir bariz lokanta gibi bi yer var. üstelik hepimizi alabilir büyüklükte
O düştü.. kih kih kih.. Öldü.. kih kih kih!!
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı