Bu arada kesinleşti...ben gelemiyorum. O hafta üç sınav, artı benim dönceğim sabahtan babam yurtdışına gidicek yani gelemiyorum...artık daha sora inşallah...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Doğru geçen sefer sınırsız pizza günü etkinliği fotoğraflarına bakarak hala isKENDER'in hangisi olduğunu çıkaramıyorum. Altına kimin kim olduğunun yazılması iyi oluyor doğrusu.
Dragonfly wrote:Bu buluşmada millet bölünmesin diye söylüyorum... ÇOK Ã?NEMLİ Buluşma noktası beşiktaştaki kadıköy iskelesi ama şu an kullanılan değil.Ã?sküdar motorlarının yanındaki iskele merkez...
Abi benim kafam karıştı yaa...
şimdi ben Ã?sküdar'dan gelsem Beşiktaş'a motorlarla, pat diye buluşma yerine mi gelmiş olucam? (eğer öyleyse öyle geliim malum Anadolu Yakasında oturuyorum...)
Palisdan wrote:Doğru geçen sefer sınırsız pizza günü etkinliği fotoğraflarına bakarak hala isKENDER'in hangisi olduğunu çıkaramıyorum. Altına kimin kim olduğunun yazılması iyi oluyor doğrusu.
Nasıl olur? isKENDER'i tanıyamamış olman gerçekten tuhaf. Grupta bir tane kender vardı zaten.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
bu arada unutmadan:
bir süprizim var s pazar günü..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Doğru geçen sefer sınırsız pizza günü etkinliği fotoğraflarına bakarak hala isKENDER'in hangisi olduğunu çıkaramıyorum. Altına kimin kim olduğunun yazılması iyi oluyor doğrusu.
daha dikkatli bak.
Nasıl olur? isKENDER'i tanıyamamış olman gerçekten tuhaf. Grupta bir tane kender vardı zaten.