Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
AZALIN wrote:ilk önce lord soth un death knight olmadan önceki halini..yani krynn deki lord soth u okuyun deriim.... o kitap rl de geçenlerin 2 sindede ii dir...
kitabın türkcesi cıkmadı sanırım...
ingilizcesinin adı da Lord Soth
serisi The Warriors Volume VI
Vaaay be Lord soth un kitabı çıkmış yahuuu kasedi de çıkar mı dersiniz???? Ama beni geçemez. Ne anlatmış kitapta merak ettim şimdi gönlünü yatığı şövaliyeleri falan mı??????????????????? Doğrusu ölüm şövalyeleri Cyan abimin fotosundaki şekildeyse bayağı ateşliylermiş.. Vay be ben b,u lord zoth u sevfim hem ejdehayı bile eziyor o kada büyük hem de yazarlık yapıp kitap falan çıkartıyor. Helal olsun sana zoth abi helal olsun sana zoth abi... Ama Cyan abimin yarısı bile olamaz vallaha...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Vay beeaa şu galdalf la dövüşenden di mi??? Helal olsun be Cyan abi Gandalf kimmiş onu da yener benim Cyan abim.. Ulaaaaaaaaaaaaan Zoth kim be şans yarışmalarındaki kaybetme anlamına gelen kelimeyi andıran şahsiyet... Savuul ulan durduramazsın Cyan abim geliyor Balrog abim... şövalyelerini de şövaliyelerini de topla git.................
Aslında şövaliyeler kalabilir )) En azından önce onlara bakalım olmazsa Cyan abimin salonunda onlarla şarkı felan söylerim.. Ya da ben çalarım onlar söler..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
ULAAAAAAAAAAAN Ulaaaaaaaan benim Cyan abim hem Gandalfı hem balrogu hatta Sarumanı Aragonu Boramiri Sauronu hatta tek yüzüğü bile ezer beeeee Cyan abim beniiiiim!!!!!!!!!! Hiyeeeeeeeeyt..
HARBE GİDEN
ULAAAAAAAAAAAN Ulaaaaaaaan benim Cyan abim hem Gandalfı hem balrogu hatta Sarumanı Aragonu Boramiri Sauronu hatta tek yüzüğü bile ezer beeeee Cyan abim beniiiiim!!!!!!!!!! Hiyeeeeeeeeyt..
Gaza gelme abi
gandalf Ak Gandalf Oldu Balrog da Cyan Bloodbane oldu yiyicem sizııııı
Uleeeeeyn ne gazi beee Cyan abim bu bee ak gandalfi da kara gandalfi da yener benim abim balrog abim benim............ Savulun leyyyyyyyyyyn acin ciyan abimin onunu Balrog cyan abim geliyooooooooooooooooor
HARBE GİDEN
Gel Cyan abim benim yahuuuuu kim tutar seni benim abim cyan abim canım abim benim... Kim tutar seni be Balrog abim benim
HARBE GİDEN
Vaaay ben şu lysssssa denen bayan olsa gerek acaba bu Lord Zoth un hanımı mı merak ettim. Kendisi de her halde bir şövaliye olsa gerek ölüm şövaliyeleri gerçi bunların bayanlarına belki yaşam şövaliyeleri de denir yaa değişiklik olsun diye di mi ama kötü mü olur sizce??????????
HARBE GİDEN