cicibebe günü izlenimleri
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
KaraNightshadow
- Kullanıcı

tatlı biirrr bahar gününndeee lal lalaaaaaaa lalalalaaaaaaa...çıktık kırrrlardaaa dolllaaaaşştıkkk laaa lalaaaaaa lalllalaaaaaa.otların arasında böcüklerle oynadıkkkk...
hehe....eğlenceliydi yaf....hatta o kadar eğlendim ki sevinçten uçtum bi ara...herkesi seviorum..
bu arada mangal yapcaksanız sakın kanat yapmayın bu arada...yemesi çok zor oluyo kemikli kemikli...
hehe....eğlenceliydi yaf....hatta o kadar eğlendim ki sevinçten uçtum bi ara...herkesi seviorum..
bu arada mangal yapcaksanız sakın kanat yapmayın bu arada...yemesi çok zor oluyo kemikli kemikli...
-
KaraNightshadow
- Kullanıcı

Valla tembellik başa bela kardeşler dostlar.. Uykuya düşkün olduğum için anda 3 e doğru gittim sanırım Ortaköy'e. Ama olsun o da insanı yeternce mutlu edecek kaar güzeldi.
ittiğimde yeni tanışan internet arkadaşları değil, birbirini seven bi arkadaş grubu gördüm. Buda ayrı bi sevindirici gelişme benim için.
Herkes çok iyi, çok sevecen (fingolfin hariç)
Adada mangal işi
biraz yaş bence yavv. yol, emek, zaman, masraf hiç orantılı deil
Daha basit bişey bence daha uygun olur. Mangal, belki daha sonra..
ittiğimde yeni tanışan internet arkadaşları değil, birbirini seven bi arkadaş grubu gördüm. Buda ayrı bi sevindirici gelişme benim için.
Adada mangal işi
O düştü.. kih kih kih.. Öldü.. kih kih kih!!
Ortaköy çay bahçesi faicasının izleri yavaş yavaş üzerimden kalkerken, güzel bir kaç şey gözlerimin önüne gelmeye başladı.
Yolda gördüğümüz kedili adam: Yavru kediyi sırtına koymuş, öyle yürüyordu arkadaş, kedi de sırtında oraya buraya geziniyordu.
Dragonfly ile artifact avı: Ortaköydeki ıvır zıvırcılarda neler varmış meğer. Ama çoğunun elden geçmesi gerekiyor.
Beyin sporları: Ã?oğunlukla kilitlenme ile sonuçlanan basit bilmeceler. (Dünden beri kafamdan çıkmıyor, 17 dakika tamam da 18 nasıl oluyor ya.)
Bu arada Ã?ilingir günü yerine ada mı diyorsunuz? Ben bu Cuma gidiyorum, maliyet araştırması yaparım.
Maliyet demişken, çay bahçesi hesabını çıkarabilmem için bana mesaj göndermeyenlerden haber bekliyorum.
Yolda gördüğümüz kedili adam: Yavru kediyi sırtına koymuş, öyle yürüyordu arkadaş, kedi de sırtında oraya buraya geziniyordu.
Dragonfly ile artifact avı: Ortaköydeki ıvır zıvırcılarda neler varmış meğer. Ama çoğunun elden geçmesi gerekiyor.
Beyin sporları: Ã?oğunlukla kilitlenme ile sonuçlanan basit bilmeceler. (Dünden beri kafamdan çıkmıyor, 17 dakika tamam da 18 nasıl oluyor ya.)
Bu arada Ã?ilingir günü yerine ada mı diyorsunuz? Ben bu Cuma gidiyorum, maliyet araştırması yaparım.
Maliyet demişken, çay bahçesi hesabını çıkarabilmem için bana mesaj göndermeyenlerden haber bekliyorum.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
Ben ortamdan erkenden gitmiş olmama rağmen böyle bir şey olacağı belliydi...
>Bi ara tuvalete gitmek için ayrıldım, neyse kısa bir yürüyüşün ardından buldum WC'yi... şimdi girişte "DİKKAT! DİKKAT! WC kullanım ücreti 100.000TL" dir yazıyo... Alla Alla dedim bu kadar kazık bir yerdeki WC ücretine bak... Neyse girdim içeri baktım WCye giden koridor boyunca DİKKAT! DİKKAT! yazıyo... Abi bi yakından bakiim dedim... Oysa WC 1.000.000 TL miş (
) Bi de altına yazıyla yazmışlar (BİR MİLYON) diye... Yuh yani...
Eeee WCnin bile 1.000.000 olduğu bir yerde böyle şeyleri olağan karşılamak lazım artık...

>Bi ara tuvalete gitmek için ayrıldım, neyse kısa bir yürüyüşün ardından buldum WC'yi... şimdi girişte "DİKKAT! DİKKAT! WC kullanım ücreti 100.000TL" dir yazıyo... Alla Alla dedim bu kadar kazık bir yerdeki WC ücretine bak... Neyse girdim içeri baktım WCye giden koridor boyunca DİKKAT! DİKKAT! yazıyo... Abi bi yakından bakiim dedim... Oysa WC 1.000.000 TL miş (
Eeee WCnin bile 1.000.000 olduğu bir yerde böyle şeyleri olağan karşılamak lazım artık...
Bende mangal yapacaksak kanat yapalım diyecektim ama...Nyse?KaraNightshadow wrote:tatlı biirrr bahar gününndeee lal lalaaaaaaa lalalalaaaaaaa...çıktık kırrrlardaaa dolllaaaaşştıkkk laaa lalaaaaaa lalllalaaaaaa.otların arasında böcüklerle oynadıkkkk...
Gelemediğim için gene hüzün içindeyim.
Birde lütfen bir buluşmada cumartesi yapılsın!!!
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı