SACRED
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Diablo rpgdir. Ama Action-rpgdir. yani hack'n slash tarzı. tahtından inmeyecek olma nedeni oyunun verdiği zevktir. Tamam NwN veya BG ondan rpg olarak daha iyi. çünkü onlar D&D tabnanına kurulmuş oyunlar. ama ben diablodan aldığım zevki alamıyorum hiçbirinde. (tabi burda NwN yi yada BGyi kötülemiyorum o ayrı.onlar da çok güzeldir. Norticus aynı şey Planescape Torment için de geçerli. Sonuçta Planescape'in bilgisayara dökülmüş hali. daha kapsamlı olacak tabi
)
morrowindi hakkını vererek oynadım diyebilecek kadar zaman ayıramadım, ama oynadığım kadarıyla bence rpg olarak bir falloutun, bir bg nin yerini tutamaz
kendimi bildim bileli first person rpglerden hoşlanmamışımdır zaten, might and magic de sevmezdim...
kendimi bildim bileli first person rpglerden hoşlanmamışımdır zaten, might and magic de sevmezdim...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Morrowind'ı ben de oynamıştım. Pardon..özümsemiştim. Evet D&D değil ama yine de diğer rpglere göre kapsamlı bir sistemi var. Morrowind bildiğim kadarıyla eski bi masaüstü oyununun sistemini kullanıyor. Oyunun başına oturdum mu belim tutulana kadar kalkmazdım. Müthiş oyundur kendisi. Akabinde Elder Scrolls serisinin 3. oyunudur. Ayrıca serinin ikinci oyunu da iyidir.
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

dablo hack'n'slash tarzı bi rp bile diildir. hangi görevinde accept reject gibi en azından basit bi seçenek vardı ki? kısıtlı bile olsa seçme özgürlüğü olmayan oyun rp diildir. sacredda bilem var accept reject olayı. ayrıca nortinin dediği gibi first person oyunnardan ben de hoşlanmıyorum. NWNyi çok oynadım ama grafiklerinin güzelliğinden.
gerçek CRPG fallouttadır, ısrarla...
gerçek CRPG fallouttadır, ısrarla...
War, war never changes...
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
Khellendros
- Kullanıcı