Ufak bi Öadır

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Firble
Forum Yöneticisi

Ufak bi Öadır

Post by Firble »

Kaosun ve ölümün tapınağından sapanların gözlerine ufak bir çadır çarpıyordu. Rengarenk desenlerle kaplı idi. şirin bir şey olduğu söylenebilirdi. Ama garip bir şekilde bakanları çekiyordu. Algılama gücü kuvvetli olanlar oradan yayılan gücü hissettiler. Ã?ıktıkları tapınaktakinin bile ötesindeki bir güç.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

lordundan artık ona inananların toplanıp, saygılarını sunabilecekleri mekanın yapıldığı haberini alan Firan Zalhonan..koşar adımlarla tarif edilen ufak çadıra gitmişti....

bir tereddüt etti...acaba bu mu..diye..çünkü gerçekten çok ufaktı... sonra içerden gelen tatlı flüt ezgisini duydu.... sanki..flüt tarafından büyülenmişcesine içeriye doğru yürüdü ve girdi...

ve sonra anladı..aslında ...çadırın içinin zamanın kendisi kadar sonsuz yer barındırdığını....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Majenta gücü hissetmişti. Hissetmemek mümkün mü diye düşündü. Olmadığına karar verdi. Güce güzel flüt ezgileriyle yaklaştı ve karşısında rengarenk bir çadır gördü.
Biran tereddüt etti. Sonra tereddütüne kızarak rengarenk ve çok küçük görünen çadırdan içeri girdi. O anda herşeyi anladığını hissetti. Amacını, yapması gerekeni...
Ã?adırın içinde Firan Zalhonan ve Firble'ı gördü. Sonra çadırın içindeki boşluğa çadırdakilerden ve onu kendisine çeken yüce varlıktan başka kimsenin bir daha duyamayacağı bir saygıyla seslendi."O"na, yeni Lorduna...
"Eğer kabul ederseniz size bütün kalbimle bağlılığımı sunuyorum."
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Cadir giren iki buyucu ilk bast siradan ufak bir cadirin goruntusu ile karsilastilar. Sonra ufak gnom onlarin onunde egildi ve lordum cagri ve bagliliginizi duydu dedi simdi zamanin muhtesemligi ile karsilasmaya hazir olun. Gnom kemerine taktigi runlerle kapli fludu cikarir ve calmaya baslar. Iki buyucu zamanin akmaya basladigini hissederler cvrelerindeki orman bitkiler hatta hava hizla degismektedir kisin baharin gelisini agaclarin olup yeniden canlanisini izlerler sabit olan tek sey cadir ve kendileridir. Mavi isigin pariltilari ile kapli cadir sadece hayatlari boyunca uzarinde calistiklari buyu degil ayni zamanda zaman tarafindan da korunmaktadir . Hayatlaarindailk defa zamanin canli bir sey olup olmadigini dusunurler buyunun de olabilecegini dusundukleri gibi zaman agaclari ve ormani degistirip buker ve bir sure sonra orman ve kayalar muhtesem bir mabede donusturur ormani tam ortada fiskirarak akan bir kaynak kayalarin olusturdugu bir havuza akmaktar. Havuzda zamanin baslangicindan ber' olmakta olan onlarca oly birbirlerini izleyerek belirmekte ve sonra tekrar kaybolmaktadir. Son derece sade olan tapinakta buyuculer buyu aginin o tanidik maviligini de gorme firsati bulurlar. Buyuculer der gnomLord Dragonfire sizi duydu ve bagliliginizi kabul etti. Gnom uzerinde kum saati bulunan iki madolyanu buyuculere veriri . Bunlarlorduma bagliliginizin kaniti olacak. Ve ne zaman ufak cadirdan girseniz sizlerin bu mekana girmenizi saglayacak. Buyuculer kendilerine verilen madolyonlari aldilar madayonlar hos bir mavi tonda parliyor Simdi evet eger arayacak olursaniz tapinagin cikisi eliyle gosterdigi yerdeki sarmasiklar hhizla yaslanip olduler gidin buyuculer ve zamanin ve buyunun yeni efendisini duyurun insanlara cabalariniz lordum tarafindan dikkatle izlenecek ve taktir edilecektir. Ve bu arada yeni bir tanrinin yukselisinin safaginin tadini cikarmayi unutmayin. Lord Dragonfire hep sizin yaninizda olacak.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Firble büyücülerin çıkışlarının hemen ardından tanrısının verdiği güçle sarmaşıkları tekrar kapatır ve sonra tapınağa bakar daha her şey yenidir ve düzenlenecektir. Tanrısı kendisine güç vermiş olsa da ona verilen görevi yavaş yavaş yapmayı sevmektedir gülümseyerek zaten tüm zaman benim yanımda değil mi der . Sonra Azalin ve Majentayı düşünür. Yine gülümser iki büyücü kendilerine verilen gücün farkında değildir. Lord Dragonfire tarafından verilen gücün. Tanrısına ait o madalyon bile sadece basit bir tapınağa girip çıkma aracı değildir. Ancak bunun yanında ne işe yaradığını büyücülerin keşfetmeleri gerekmektedir. Eğer gerçekten inanıyorlarsa bunu keşfeebilirler diye düşünür gnom. Ya da en azından bunu bana sormak için geri gelirler. Sonra her neyse der gibi elini sallar daha yapacak işleri vardır.
HARBE GİDEN
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Majenta tapınaktan çıktıktan sonra kendini boşlukta gibi hissetti.Sonsuza kadar tapınakta kalma isteğini bastırarak Firan Zalhonan'a döndü. Yüzüne hoş bir gülümseme yerleştirerek "yapacak işler ve müjdelenecek haberler var. Sonra görüşmek üzere" dedi ve hafifce eğilerek selam verdi.Geldiği yoldan geri yürümeye başladı.

Yolda ilerlerken madalyonu dalgınca inceledi. Aklı hala az önceki olaylarla meşguldü. Kalbiyse tanrısına olan inancı ve bağlılığıyla dolmuştu.
Bunların yanındaysa tarif edemediği başka şeyler hissediyordu.Kafasını kaldırıp ufka baktı. Kendi kendine "zamanı geldiğinde öğreneceğim" dedi.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

madalyonunu eline alınca ondaki resonans ve titreşimi hisseden Firan gülümser ve kendi kendine benim lorduma da bu yakışırdı der. Madalyondan gelen güç onu oldukça şaşırtmıştır.

Ve bunu en iyi biçimde kullanmalıyım der kendi kendine.

Tam bunları düşünürken elfin sesiyle kendine gelir.

"tabi majenta bunları anlatmalı ve lordun sesini duyurmalıyız" der. Ve elfin selamına hafifçe öne doğru eğilerek cevap verir.

sonra Firan da ağır adımlarla tapınaktan çıkar.

hala kafası madalyondan gelen titreşimdedir...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

bugün paladin için oldukça zor oldu... çünkü bir ses duyuyordu ve ne olduğunu anlamak için didindi durdu....bu iş onu çok yordu... sonun da dışarı çıkıp yürümeye başladı nereye gittiğini kim olduğunu hiç bilmiyordu
kısa bir süre sonra renkli ve onu çeken bir çadır buldu..... tanrısını,her şeyi bir kenara attı ilk defa.... ve çadıra girdi çadırda o daha önce duyduğu sesleri duymaya başladı ve boşlua konuşmaya başladı
"EY BU GÃ?CÃ?N EFENDİSİ.... ARTIK PALADİN OLARAK KALMAYI DEğİL SENİN şOVALYEN OLMAYI İSTİYORUM!!!!"
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Zamanın ve Büyünün efendisi Lord Dragonfire..
Bana karşı hareketinin sebebi ne? Benimle olan hesabını açıkla....

İnsanları tapıanğımdan saptıran bir çadır ve müttefiklerimi baştan çıkarıcı teklifler...???

bunun sebebi ne??
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ufak gnom tapınağa girişi oluşturan çadırdan çıkarak herkese selam verir. İnanalara dönerek ilk olarak onlara hitap eder evet kardeşlerim tapınağa girin hepiniz ve inancınızın sizi ulaştırabileceği yeri görün. Üstad Azalin onlara yol göstermenizi isteyeceğim sizden. Sonra Azalinin inanan grubunu tapınaktan içeri soktuğunu görür. Sonra paldyneeye döner ve ona Saygıdeğer şovalye isteğiniz tapınağı onurlandırmıştır ama karar ve bu seremoniyi onaylama hakkı lorduma aittir. Lordum onayını alana kadar zamanınızı tapınakta geçirmenizi önereceğim size. Ve sonra Padynee nin içeri girişini izler. Ve sonra da Kaosun ve Ölümün tanrısına döner.
Lordum tapınağımız her zaman başka bir tanrı ile şereflendirilmez. Ama Büyünün ve Zamanın efendisinin size bir kasıtı olduğunu nereden çıkardığınızı anlayamadım. Tapınak her zaman bir inancı yararken gerekli olan bir şeydir bunu benden iyi biliyor olmalısınız Lord Oren ve bunun da ötesinde Lordum inanlarınız eğer benim lorduma dönüyorsa onlara belli bir tatmini veremiyorsunuz demektir. Sonuçta lordum yeni bir şafak diyarların üzerine doğuyor. Bu uzun zaman diyarlarda tek tanrı olmuş siz için tedirginlik verici olabilir ama benim gibi acizane bir rahibin sözlerine değer verirseniz bunun diyarların geleceği için önemini düşünün ve bu şafak manzarasının tadını çıkarın. Hem böylece kalbinde Lord Dragonfire olupta aslında hiç gerçek anlamda sizin inanırlarınız olmayanlar da doğru yolu bulmuş olurlar.
HARBE GİDEN
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ã?adıra baktı. Pek birşey düşünemiyordu. Sadece aklındakiler vardı. Ama aklı karışık değildi düşünceler netti, berraktı. Artık heyecan da duymuyordu. Sadece yapması gerekeni yapıyordu. İçeri girdi. Bir an şaşırdı, sonra geçti. Saygıyla bir selam verdi. Birkaç adım daha attı ve bekledi.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom yeni bir inananın içeri girişini izledi. Lord Orenin hala tapınağın önünde olduğunu görüyordu sadece yaşlı bir insan gibiidi ama bunun bir tanrı olduğuna inanıyordu. Firanın içerdekilerle ilgileneceğini düşündü ve tapınağın önündeki tanrının olası bir cevabını beklemeye başladı.
HARBE GİDEN
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Açıkcası Lord'unun deişik bir yöntemi var... İnanan toplamak için( ki benim amacım hiçbir zaman inanan toplamak olmadı) rüşvet vermekte ve birçok vaat..
Ben saflarımdakilere asla bir emir vermedim.. Emir hizmetkara verilir yandaşdan ya da dosttan ise rica edilir...
Azalinin diyarlara ayak basışını hatırlarım..adımları yeni yürümeye başlamış bir bebeğinki kadar dengesizdi...topraklarıma koca bir kule dikmişti ve adını Kasun Yuvası koymuştu...
BEn ise ona kucak açtım ve her yandaşıma yaptığım teklifi tekrarladım...

Nedense yaptığım teklifin inceliğini çok az kişi farkediyor...
Bana yardım edin ben de size yardım edeyim!!!!
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

lordum Oren, bir zamanlar dediğiniz gibi. önemli olan sayı değil, içerik :twisted:
elbet bir gün yanıldıklarını anlayacaklar ve her zamanki gibi kapının bekçisi ben onlara "güç amacın karanlık aracın olsun" diyeceğim ve hatalarına güleceğim.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Lordum der gnom ve sonra yandaki insan zannettiği kişiye döner ve siz saygıdeğer rahip sanırım siz onun rahibisiniz. Sizlere tanrımı yeterince tanımadığınızı söylemek isterim . Rüşvet, Lord Oren Lorduma inancın bize kazandırdıklarına böyle mi bakıyorsunuz? Bunlar sadece zaman kavramını daha iyi anlamak onunla uyum içinde olabilmenin bize kazandırdıklarıdır daha doğrusu bu kavrama başka bir açıdan bakabilmenin..
Emir gönülsüz yapılan bir şeydir lordum ancak biz yapmamız gerekenleri gönül rızası ile kabul ederiz hem de tek tek her birini. Hizmetkar mı lordumun hizmetkarı yoktur inananlarının da biz sadece birbirmizi anlamanın verdiği tad ve zaman kavramını daha iyi kavramış olanlara duyulan güvenle bağlıyız lord Oren. Bu bir ordu değildir bu sadece bir kavramın güçlenmesi ve diyarları yeniden dengeye oturtmasıdır. Eğer yardımına ihtiayacınız varsa lordum beni Lord Dragonfire a iletirim eminim bu sözlerinize rağmen size karşı elinden geleni yapacaktır karşılığa da gerek yok biz de bir karşılık beklendiği için yapılan iyilik kabul edilmez ve hatta o karşılığı iyilik olmadan da veririz eğer verilecek bir şeyse ancak yüreğinizde bir yerde Lord Dragonfire ın yükselmesi gerektiğine inanıyorsanız - ki o zaman onun yükselmesi için çalışmak sizin seçiminizdir- o zaman bize katılmanıza seviniriz. Ancak sanırım sizin bu konuları lordumla konuşmanız gerekecek Lord Oren Dautry.
Değerli rahip sizin bizim tapınağımıza kadar Lordunuza eşlik etmenizi taktir ettim. Bir tanrı her zaman yeryüzüne inmez değil mi? Hele başka bir tanrının tapınağına gitmek için. Sayılar önemli değildir buna ben de katılırım. şanslıyız ki bizde bundan fazlası var eğer lordunuza inancınıza güvenirseniz sizin lordunuz da inancını daha rahat yayabilir sanıyorum eğer arzu ederseniz sizi bir süre tapınağımızda ağırlayabiliriz rahip.
HARBE GİDEN
Locked