Gelin savaşçılar kötülüğe karşı sava
Azalin'in zihninde bir ses dalgalandı:
"Oğlum... Herkesin ikinci bir şansı vardır, sen doğru olanı yaptın, biraz geç kalmış olsan da... Hediyeni benden ya da Dragonfire'dan almış olman önemli değil... Önemli olan artık 'inanıyor' olman. Beni bul, seni koruyacağım."
"Oğlum... Herkesin ikinci bir şansı vardır, sen doğru olanı yaptın, biraz geç kalmış olsan da... Hediyeni benden ya da Dragonfire'dan almış olman önemli değil... Önemli olan artık 'inanıyor' olman. Beni bul, seni koruyacağım."
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
Corax Lord Dragonfire ın karanlığın karşısında yükselen gücünü izlemeni öneririm. Senin gücün lordumunkinden bağımsız hareket etmemeli kanımca sana lorduma katılmanı teklif ediyorum tekrar.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Ama Corax bayım bir yarı tanrı bile olmayan gücün lanetinin bir tanrı tarafından kaldırılamayacağını mı düünüyorsunuz?????????????? Bence inancınızı kaybetmeyin bayım ve bunu bir hediye olarak görün düzene hizmetleriniz karşılığında verilen bir hediye..
HARBE GİDEN
Ama bayım sizi anlayamıyorum neden tanrım üzerinizdeki laneti kaldıramasın ki lanetin kaynağı çok güçlü bir canlı da değil ki zaten. Bence tanrıma güvenmeyi deneyim bayım.
HARBE GİDEN
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Savaşınızı yaptığınızda benim tabiatıma yapacaklarınızı bie düşünün toprak yakılan ateş yüznden verimsizleşecek.Ormanlar savaş dumanını temizlemek için çalışırken siz onları kule ve benzeri ihityaçlarınız için yok edeceksiniz.
Umarım TABİAT sizi lanetlemez....
Umarım TABİAT sizi lanetlemez....
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Canlılar tercihler yaparlar ve sonuçlarına katlanırlar, iyi yada kötü. Corax başlattığı şeyin sonucunu yaşamakta okadar. Bunu değiştirecek değilim zira bu kendi seçeneği.
Ama onun kaderinde var olan bağ zaten bizi birbirimize bağlıyor. Bunun inanç yada tercihlerle alakası yok. Bunun için ona ve bana bağlılığını sunması için zamanın ötesinden bir şey getirdim...
*Sislenen ortamda devasal boyutta bir adam görünmektedir*
Ama onun kaderinde var olan bağ zaten bizi birbirimize bağlıyor. Bunun inanç yada tercihlerle alakası yok. Bunun için ona ve bana bağlılığını sunması için zamanın ötesinden bir şey getirdim...
*Sislenen ortamda devasal boyutta bir adam görünmektedir*
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Tabiat savaşta yerini almalımı.sorarım sana hangı zamanda nerede doğa kime savaşta yardımcı olmuştur.Firble wrote:Ã?yleyse Dragonfly Tabiat da belki savaştaki yerini almalı.
Yapılan savaşta hep o zarar görmüştür,girmek istemediği bir savaştan neden zarar görsünki bu kadar canlı...
Bence değil ,bence böyle olmamalı.Canlı olarak sadece insanlar düşünülmemeli bu savaşta.Bastığınız toprak yapılanlardan sorumlu değilken hep verici olmuştur.
Ben sizin savaşınıza karşı değilim sadece tararfsız olan tabiatımın canını yakmayın tek dileğim budur efendiler...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Dragonfly savaşta zarar görmeyen ne vardır söler misin? Ancak bir şeylerin zarar görecek olması ne yazık ki insanların istilacı orduya boyun eğmesini gerektiğini göstermez. Belki de Dragonfly sen her savaştan zarar gören doğanuın temsilcisi belki de savaşın kendisine karşı savaşmalısın. Bu kavramı yeryüzünde uzun yıllar bizi rahatsız edemeyecek hale getirene dek. Zamanın ve Büyünün Lordu böyle bir konuda doğanın temsilcilerine her türlü desteği vermeye hazırdır.
HARBE GİDEN
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Savaş olmadığı sürece hiç birşey zarar görmez diyicem ama olmadığı zamanlarda bile yinede tabiat zarar görüyor.Bunun acısı yavaş yavaş sizden ve doğaya zarar verenlerden sorulur...
Barış elçisi değilim...
Savaşmanızı engellemekde istemem insanlarınızı öldürün kadınlarınızı kocasız bırakın çocuklarınızı da babasız bu beni bir parça bile etkilemez...
gün gelirde susuz çorak bir toprakta,kavurucu bir havada yaşarken bulursanız kendınızı bu savaşınızın nedenidir...
Tabiatımın savaşınızdan zarar görmemesi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Sizlerin geleceğini düşünüyorum...
Son olarak savaşta yenilen yada yenen tarafa aynı anda yardımım dokunacaktır,
*sözlerini bitirmek üzere olan Maximilian Dragonfly rüzgarların estiği kuşların öttüğü dışarısını göstererk*
işte tabiat size hep verecektir ve vermeyede devam edecektir ama siz onu öldürürseniz , yemin ederim ki bin savaşın verdiği acıdan daha beter bir acı ile insanlarınız kavrulur...
Barış elçisi değilim...
Savaşmanızı engellemekde istemem insanlarınızı öldürün kadınlarınızı kocasız bırakın çocuklarınızı da babasız bu beni bir parça bile etkilemez...
gün gelirde susuz çorak bir toprakta,kavurucu bir havada yaşarken bulursanız kendınızı bu savaşınızın nedenidir...
Tabiatımın savaşınızdan zarar görmemesi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Sizlerin geleceğini düşünüyorum...
Son olarak savaşta yenilen yada yenen tarafa aynı anda yardımım dokunacaktır,
*sözlerini bitirmek üzere olan Maximilian Dragonfly rüzgarların estiği kuşların öttüğü dışarısını göstererk*
işte tabiat size hep verecektir ve vermeyede devam edecektir ama siz onu öldürürseniz , yemin ederim ki bin savaşın verdiği acıdan daha beter bir acı ile insanlarınız kavrulur...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı