Okudum gerçekten muhteşem bir kitap ve öğrendiklerimden sonra daha da muhteşemleşmesini beklemeye hızla başladım.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Evet ama bana ikinci kitapta olacak gibi geliyo yavv Cunnigham mütiş yazmış yavvv. şu kadından yazarlığı örenmeliyim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ya bilmiyorum bence birazcık çatışıyo salvatore'nin kitaplarıyla... Yani bu kitapta drowlar bana daha dostani gözüktü... Salvatore drowları sadece öldürerek zevk alan tipler olarak tanımlıyor. Ancak cunningham drowlara dans bile ettirmiş... Bilemiyorum ya aslında cunningham biraz daha alt seviyeli drowları da anlattığı için böyle olmalı... Yani gündelik yaşamlarında drowlar bana normal gözüktüler...Anayurtta menzoberranzan da dolaşmak için her zaman tetikte olman gerekiyordu... Bilemiyorum yanlışta olabilirim...
Yukarı çıktıkları bölümleri hiç sevmedim. Bu arada yukarıdaki drowlar iyi mi? Yani pek menzo drowlarına benzemiyorlar. Hem madem yıllardır yukarıdalar neden ormanda saklanıyorlar? (Mir'de mi yaşıyorlar?)
Vallahi Vearuna inananlar pek de iyi gibi değildi hani ama bence Lillielin Derinsuya gelişini de çok güzel yapmış Cunnigham kadına bir defa daha hayran kaldım. şehir hayatına gelince. Bi defa bir Beanre dişisi sanırım daha rahat hareket edebilir sokaklarda hele bir de Lloth barış emrettiğinde. Ayrıca genelde Liriel tehlikeleri pek önemsemiyor sanırım ama ondan da öte Anayurtta hiçöle eğlencelerden veya günlük yaşamdan bahsetmiyordu. Ã?rneğin akşamüstü sıradan bir gün Drizztin nasıl vakit geçirdiğini hiç bilemedik. Sanırım Cunnigham bu açıdan çok iyi.
HARBE GİDEN
NIGHT wrote:Yukarı çıktıkları bölümleri hiç sevmedim. Bu arada yukarıdaki drowlar iyi mi? Yani pek menzo drowlarına benzemiyorlar. Hem madem yıllardır yukarıdalar neden ormanda saklanıyorlar? (Mir'de mi yaşıyorlar?)
Çok soru soruyorum, değil mi?
Hayır drow şehirlerinin hepsi kötü... Muhtemelen daah korunaklı olduğundan ve güneş almadığından orman ve korlulukları tercih ediyorlar.