werewolf the apocalypse

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
kebd
Kullanıcı
Kullanıcı

werewolf the apocalypse

Post by kebd »

merhaba bu başlığı kurtadamlar hakkında konuşabilmek için ve sorularımın ve sorularınızın cevaplanması için açtım

benim tabikide bir sorum var gnosis tam anlamıyla nedir ve nasıl kullanılır
Kirshamor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kirshamor »

Gnosis is the thing of souls, of spirit.

Some Garou describe Gnosis as being like the blood of Gaia flowing through thier veins.

Gnosis is the mystical 'fuel' that allows a Garou to use thier gifts, to enter the spirit world, and to use their magic fetish and talen items.

Gnosis seems to be tied in some way to the birthing 'breed' of a Garou, those born to Garou and Wolf seem to have more control or abundance of Gnosis than those born to human and Garou.

Gnosis öze, ruha ait bir şeydir.

Bazı Garoular Gnosis'i Gaia'nın damarlarında dolaşan kanı gibi olmaya benzetir.

Gnosis bir Garou'nun giftlerini kullanmak, ruhlar alemine girmek ve büyülü fetish ve "talen"lerini kullanmalarına imkan tanıyan yakıttır.

Gnosis bir şekilde Garou'nun geldiği kana bağlıdır. Garou ve Kurttan olma Garoularda, Garou ve inasndan olma Garoulara göre daha fazla miktarda bulunur ve bunlar tarafından daha kolay kontrol edilir.

umarım terminolojide hata yapmamışımdır.
yola devam...
...barış için
kebd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kebd »

saol kafamdaki soruları cok güzel cevapladın aslında ingilizce eksikliği yüzünden böyle zorlanıyorum bir ingilizce yazdın sanıp korktum huh
ELLCRYS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ELLCRYS »

Sanırım mod.lar mesajımda url'ler olduğu için silmiş ama şunu söyleyeyim ki Kirshamor copyrightlı bir siteden illegal bir bilgi alımı yapmış sanırım.Dediğim sitedeki yazıyı aynen buraya yazıp Türkçe'ye çevirmiş çünkü.Bende copy-paste yapacaktım ama şu yazı çıkıyordu :
"Copyrighted TheKindred.com"
E anlayın artık.
8)
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

İyi de adam (Kirsho) tutup da bu bilgiden kitap çıkarmamış ki!.. ne copyright'ı ne diyorsunuz ya... Bir soru sorulmuş, Kirsho da bunu yanıtlamış... bu kadar basit.
Post Reply