bence herkes kendi boş gününü we saatini belirtsin bir de kimler gelecek yaaa bir de onu öğrenelim
Van helsinG (Ankara)
-
Just_wiN
- Kullanıcı

Van helsinG (Ankara)
arkadaşlar van helsing sineması için ankaradan buluşacaklar için bir organizasyon düzenleyelçnkü vanhelsing dekiler birazcık negatif karşıladı ben pazar gününü öneririm çünkü pazar günü genel olarak boşuzdur di mi?
bence herkes kendi boş gününü we saatini belirtsin bir de kimler gelecek yaaa bir de onu öğrenelim
çok zaman geçti çok şey değişti...
-
Hükümlü
- Kullanıcı

şunu cuma akşamı veya hafta içi bi akşam yapın bende gelebiliyim veya bir akşam yapın!
bence cuma akşamı gidelim...hep ilk gün falan filan...şöyle toplanır gideriz. öyle büyük bi organizasyona gerek yok bence hem kaç kişiyiz ki?
bence cuma akşamı gidelim...hep ilk gün falan filan...şöyle toplanır gideriz. öyle büyük bi organizasyona gerek yok bence hem kaç kişiyiz ki?
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
-
Just_wiN
- Kullanıcı

Tamam cuma yapalım zaten benim gözardı ettiğim bir konu wardı çankaya con'da pazar günü DM olmuştum arkadaşlar illa pazar diyen yoktur değil mi? çünkü eğer öyle yaparsanız ben gelemeyeceğim galiba hükümlü de gelemeyecek bu nedenle cuma yani ilk gün yapalım bu organizasyonu
-
Just_wiN
- Kullanıcı

abim bence organizasyonlara başlasak iyi olur çünkü artık 1 haftamız kaldı we ne sinemaya karar wedik ne de seansa yani artık birşeyleri gölgelerin arasından sızdıralım yoksa geç kalabiliriz we bilet bulamayabilirizThe_KiRaTh wrote:Eğer bana şu kadar kişi gelicek diye bir sayı bildirirseniz ben organizasyonu yaparım.
Haberiniz olsun...
-
Hükümlü
- Kullanıcı

İşte dediğim gibi şöyle kapsamlı bir organizasyona bence gerek yok. sadece birlikte toplanıp güzel vakit geçirebiliriz. Benim sinema önerilerim şunlar....
Tepe Cinemax
Migros Imax
Armada
Bence kaç kişiysek toplanıp gidelim. en fazla on kişi oluruz zaten...
Tepe Cinemax
Migros Imax
Armada
--------------------------------------------------
-
Just_wiN
- Kullanıcı

sinemalardan migros ençok sonra da armada uyar ama tepe cinemaxa gelemem bence migros ya da armada ya gidelimHükümlü wrote:İşte dediğim gibi şöyle kapsamlı bir organizasyona bence gerek yok. sadece birlikte toplanıp güzel vakit geçirebiliriz. Benim sinema önerilerim şunlar....
Tepe Cinemax
Migros Imax
Armada
ok?
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı