gelelim soruya arkadaşlar en yakın kankimde dahil anakin skywalker hakkında ikinci film itibariyle ii şeyler düşünmüyorlar.. ama ben hastasıyım....siz ne dersiniz anakin ikinci filmde karakter olarak nasıldı?
STAR WARS HASTALIğI!
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

STAR WARS HASTALIğI!
Star wars filmlerini iki gün önce hiç aralıksız iki film ardaarda olarak izledim evde. sonrada gidip kitaplarını aldım ve "neden okumadın daha önce salak" diyip durdum kendime...(ben diyorum siz demeyin karışmam:)) sonra bi hastalıktır sardı beni jedi aşkı başladı....
karizmatik adamlarım benim....
gelelim soruya arkadaşlar en yakın kankimde dahil anakin skywalker hakkında ikinci film itibariyle ii şeyler düşünmüyorlar.. ama ben hastasıyım....siz ne dersiniz anakin ikinci filmde karakter olarak nasıldı?
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Hakkaten muhteşem film muhteşem kitap muhteşem bilgisayar oyunu (ühüüü ben alamadınm arkadaşım almış) Her şeyi muhteşem olan belki ilk şey bu... Bu arada Anakin ikinci filmde ne bileyim fena değil ama pek umutlanma Night O daha çok Amidala adında kraliçe ile aşk yaşıyor. Ama şu galaktik cumhuriyet kavrmını gerçekten mütiş şekilde oturtmuşlar.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

night olması o kadar önemli değil ama ciddi anlamda süper bi karakter...süper bi karakter yanlız ii olunca olmuyor öle değil mi? mesela Darth Maul de ii bi karakter diğil ama bu onun süper olduğu gerçeğini değiştirmiyor...
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Aslında iyi karakter olmak çoğu zaman karizmayı düşürebiliyor da. Fakat Anakin'in asıl karizmasını ve sağlamlığını sağlayan bence karakterin arkasında yatan detay, kişilik yapısı ve prensipler, yaşanan olaylar ve onlara verdiği tepkiler, sözcükleri....
*Bir kaç saat sonra*
...o kılıç hareketleri, jedi güçlerini kullanımı, o saç stili, kaskı...
*Sustururlar*
E işte tahmini bunlar, yani pek fazla şey değil.
*Bir kaç saat sonra*
...o kılıç hareketleri, jedi güçlerini kullanımı, o saç stili, kaskı...
*Sustururlar*
E işte tahmini bunlar, yani pek fazla şey değil.
Taşlar unutana dek...
Bence de öle usta dövüşçü olması onun çekiciliğinin sadece ufak bir bölümü bence hala bir imparatorluğun başbakanı konumundaki adamın bir savaş uçağına binmesi ilgimi çeker.
HARBE GİDEN
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
arkadaşlar anakin denilen yeni yetme episode 2'de amidala'ya force ile armut yedirerek olayın suyunu çıkarmıştır. Ayrıca sanki hasbro seri üretimiymişcesine fütursuzca lightsaber heba etti bu çocuk..kim sever böyle savsak savruk jedi'ı allasen? dalyan gibi obi wan kenobi hatta ve hatta han solo(a.k.a. ham yoyo) dururken..ayrıca belirtmeliyimki star wars okunmaz! izlenir!
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

evet bak izlenir katılıyorum bu konuda ama ANAKİn'ime lafetmesen...şey ben birasçık hastası oluyorumda kendilerinin....obivan zannederim ki starwars hastası herkesin has adamıdır zaten (hastası olmayan içinde bu geçerli)
çekicilik konusna gelince...kesinlikle güçleri birinci derece, ikincisi evet karakteri...kendine fazla gücneişi bile bi şey...artı....ayyyy çok tatlı işte ya dahası var mı?
çekicilik konusna gelince...kesinlikle güçleri birinci derece, ikincisi evet karakteri...kendine fazla gücneişi bile bi şey...artı....ayyyy çok tatlı işte ya dahası var mı?
Obi wan wallahi ikinci filmde biraz ters hareketlerde bulundu çok heyecanlı bir genç ve biraz hatalar yapıyo sanki hatta nerdeyse biraz anakinin öbür tarafa geçmesi de onun hatası olacak gibime geliyo benim.
HARBE GİDEN
yoda abicim, joda değil 
ayrıca ne gnome'u allasen? halis mulis dagobah'lı bir jedi master yoda, lakin ırkı nedir bilemiyorum vallahi..
arkadaşlar bence jedilik müessesinin en karizmatik adamlarını sıralamak gerekirse(şimdiye dek yayınlanmış 5 fil baz alınarak) benim listem;
1- mace windu
2- obi wan kenobi
3- count dooku
4- darth maul
5- qui gon jinn
6- Anakin Skywalker
7- Luke Skywalker
gördüğümüz gibi skywalker ailesi force kübü çocuklar yetiştirmesine rağmen ezik çocuklar yetiştirmekten öteye gidememiştir, anakin bile afedersiniz kalçayı kafayı dağıtıp Darth Vader olana kadar karizmadan uak kalmıştır...Luke desen zaten emrah'ın, sezercik'in tatooine versiyonu...ha ayrıca şunu belirtmeliyimki obi wan jedi counselor iken anakin gayette geronimo bir jedi knight'dır...saygılar.
ayrıca ne gnome'u allasen? halis mulis dagobah'lı bir jedi master yoda, lakin ırkı nedir bilemiyorum vallahi..
arkadaşlar bence jedilik müessesinin en karizmatik adamlarını sıralamak gerekirse(şimdiye dek yayınlanmış 5 fil baz alınarak) benim listem;
1- mace windu
2- obi wan kenobi
3- count dooku
4- darth maul
5- qui gon jinn
6- Anakin Skywalker
7- Luke Skywalker
gördüğümüz gibi skywalker ailesi force kübü çocuklar yetiştirmesine rağmen ezik çocuklar yetiştirmekten öteye gidememiştir, anakin bile afedersiniz kalçayı kafayı dağıtıp Darth Vader olana kadar karizmadan uak kalmıştır...Luke desen zaten emrah'ın, sezercik'in tatooine versiyonu...ha ayrıca şunu belirtmeliyimki obi wan jedi counselor iken anakin gayette geronimo bir jedi knight'dır...saygılar.
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

aaa evet bak bi de windu var dimi? ben de bayılırım ona ama tabii bir numara ANAKİN...gerçi bugün yeniden jedi'ın dönüşüyle ilgili sahneler okudum ve ağlamayı başardım. ne bileyim Obivan hatalı Anakin yüzünden, Luke babasının gücünü biliyo ama hep dart olarak tanımış falan ölüm sahnesi çok pisti ya 
Yaaaaa joda listede değil yaa ben de listeyi tanımıyo veto ediyorum. Hem niy gnom olmasın yoda alla alla.. Gnomlar fantaziden sonra bilimkugu edebiyatını da ele geçirirler. : ))
HARBE GİDEN