Ufak bi Öadır
maeglin ortaya atıldı ve dediki "bırak onu cüce.anlamıyormusun şu anda tapınaktasın.iyilik ve saflıkla yoğrulmuş bi kenderle ne diye oyun oynuyosun.balta lütfen yerine koy.üstelik ya üstadımıza vursaydı-gerçi tabii ki vuramazdın ama başrahibimize karşı biraz dikkatli ol."
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
*MAEGLİN QUEDRETH
hayır o balta bana mısırdaki dedemden kald"diyen minik kender paladin ve cüceye bakar cüce sinirinden köpürmüştür onun bu kadar sinirlendiğini gören kender "bu bana dedemden kalmıştı ama istersen sana vereyim canım arkadaşım senimi kırcam"der ve cüceye baltasını verdikten sonra kenderin yüzünde burukbir gülümseme belirir 
kötülüğe dayanamam , yapanıda affetmem
tanrıma yalvarıyorum tanrım bir daha bu balta konusunda daha fazla huzursuzluk çıkmasını engelleyebilmem için güç wer bu balta sahibinin izni dışında alındığı takdirde balta sahibinin eline geri dönsün
*bu balta ki geçtiği takdirde yaban ellere
dönsün geri sahibinin ellerine...
*bu balta ki geçtiği takdirde yaban ellere
dönsün geri sahibinin ellerine...
çok zaman geçti çok şey değişti...
just winin ne kadar haklı olduğunu düşündü maeglin bir balta nekadar değerli olabilirdiki benim için diye düşündü.sonra lordundan aldığı büyülü ama ismini bulamadığı kılıca baktı.senin isimin ne olsun? diye yanındakilerin duyabileceği gibi mırıldandı
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
*MAEGLİN QUEDRETH
Gnom yeniden Just Winin önünde belirir. şey rahip. Evet sonraki aşamaya hazrısın di mi??? Evet şimdi hazırsan başlayalım. bu ve bundan sonraki bi aşama var onun için.
Just Win kendisini başka bir kulenin içinde bulur. Rahiplik gücünün içinde aktığını hissetmektedir. Kulede zaman donmuş gibidir. Büyücüler bizim koruduğumuz cevherlerden birni kullananlardır. Aslında onnara teşekkür etmeliyiz. çünkü bu canlı büyü ağını onnar yaşatıyoo. ama aynı zamanda da onnar bunu kimi zaman köleleri gibi görüyoo.
Neyse hadi bakalım Yukarıdaki büyücü bir kardeşimizi esir tutuyo.. ellini hareket ettirdi. ilerledin mi büyü ile konulmuş bir alarm var devreye girecek. Adam yukarda uyuyo ama bunu kullanabilir. dışarda da nöbetçiler vaaar... Bir de merdiven felan göremiyosun. Ayrıca anahtar büyücünün ilerisinde bi faremsi yaratığın üzerinde.
Adamı kurtarman ve kapıdan çıkman lazım. Ortamda güçlü büyüler olduğunu hissediyosun.. (değişik bi tasvir oldu di mi ellimden gelini bu oldu. hadi bakalım...)
Just Win kendisini başka bir kulenin içinde bulur. Rahiplik gücünün içinde aktığını hissetmektedir. Kulede zaman donmuş gibidir. Büyücüler bizim koruduğumuz cevherlerden birni kullananlardır. Aslında onnara teşekkür etmeliyiz. çünkü bu canlı büyü ağını onnar yaşatıyoo. ama aynı zamanda da onnar bunu kimi zaman köleleri gibi görüyoo.
Neyse hadi bakalım Yukarıdaki büyücü bir kardeşimizi esir tutuyo.. ellini hareket ettirdi. ilerledin mi büyü ile konulmuş bir alarm var devreye girecek. Adam yukarda uyuyo ama bunu kullanabilir. dışarda da nöbetçiler vaaar... Bir de merdiven felan göremiyosun. Ayrıca anahtar büyücünün ilerisinde bi faremsi yaratığın üzerinde.
Adamı kurtarman ve kapıdan çıkman lazım. Ortamda güçlü büyüler olduğunu hissediyosun.. (değişik bi tasvir oldu di mi ellimden gelini bu oldu. hadi bakalım...)
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Cüce her girdiğinde içini huzurla dolduran çadıra tekrar girdi ve sessizce ilerledi.Ã?adırın içinde ruhunun ilerleikçe dalgalandığını ve huzurunun arttığını hissediyordu.Sırtında baltası sallanıyordu ama artık o bile hiç umurunda değildi.Burada savaşmak dahi istemiyordu.Bir noktaya gelince içinde bir yerlerde bir dalgalanma hissetti ve durdu.İşte burası dünyanın en kutsal yeri olmalıydı.
Gözlerinden yaşlar gelmesine engel olamadan bir dua okumaya başladı.Hayatında ilk defa o anda duyduğu kelimelerden oluşuyordu bu dua ve içinden bir kaç sözcük geçti.Bunları haykırarak söylemek zorunda hisssetti kendisini "Lordum sizden beni kutsamanızı ve beni şövalyeniz olarak kabul etmenizi istiyorum!" diye haykırdı.
Gözlerinden yaşlar gelmesine engel olamadan bir dua okumaya başladı.Hayatında ilk defa o anda duyduğu kelimelerden oluşuyordu bu dua ve içinden bir kaç sözcük geçti.Bunları haykırarak söylemek zorunda hisssetti kendisini "Lordum sizden beni kutsamanızı ve beni şövalyeniz olarak kabul etmenizi istiyorum!" diye haykırdı.
Paladinlik zor görevdir Pug ve artık Lordumun paladini olmak eskisinden de zor bu sorumluluğu kabul edip etmediğini tekrar sormak durumundayım sana.
HARBE GİDEN