Silahlar
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Bu arada kılıç filan diyorsunuzda ben yıne aynı fikrimi öne sürücem...
Abi Topkapı sarayına gideniniz olmuştur oradaki two-handed kılıçları nasıl bir Osmanlı Ecdadı kullanmıştır ben hayret ederim...
Abi Topkapı sarayına gideniniz olmuştur oradaki two-handed kılıçları nasıl bir Osmanlı Ecdadı kullanmıştır ben hayret ederim...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
-
jesterthedoommaker
- Kullanıcı

ok ve yay
hedefi gösterin yeter tam göz bebeğinden vururum!!!!1
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
en güzel silah zekadır.. bir great sword akılı bir thief in elindeki dagger dan daha güçlü olamaz.
neyi onu nasıl kullandığın önemlidir.
ha illa silah seç dersen, kırılan kemik, ezilen et sesi, benim daha çok hoşuma gittiği için ezici silahlar derim.
evimde bir katana bi tanede flail ım var. ikiside insanların ne kadar acımasız olduğunun bir kanıtı.
ama yinede flail başka..
neyi onu nasıl kullandığın önemlidir.
ha illa silah seç dersen, kırılan kemik, ezilen et sesi, benim daha çok hoşuma gittiği için ezici silahlar derim.
evimde bir katana bi tanede flail ım var. ikiside insanların ne kadar acımasız olduğunun bir kanıtı.
ama yinede flail başka..
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
en iyi silah kılıçtır.
katanadır, çift elli greatsworddur, hiç olmadı bi halberttir (oha)
benim de evimde katana var bu arada, bi de iki tane küçük dagger var. kesmiyolar o ayrı. gerçi bi ara ciddi ciddi kafaya koymuştum katanayı bileyletip gece yarıları dışarı çıkıp kedi köpek kesecektim (katanayı gizlemek için uzun, siyah bi pardesüm bile hazırdı) ama zar zor ikna etti arkadaşlar. hayvan sevgisi aşıladırlar. vazgeçtim sonra. şimdi öyle elimde oyuncak. takılıyorum..
katanadır, çift elli greatsworddur, hiç olmadı bi halberttir (oha)
benim de evimde katana var bu arada, bi de iki tane küçük dagger var. kesmiyolar o ayrı. gerçi bi ara ciddi ciddi kafaya koymuştum katanayı bileyletip gece yarıları dışarı çıkıp kedi köpek kesecektim (katanayı gizlemek için uzun, siyah bi pardesüm bile hazırdı) ama zar zor ikna etti arkadaşlar. hayvan sevgisi aşıladırlar. vazgeçtim sonra. şimdi öyle elimde oyuncak. takılıyorum..
Domine, serva animos nostros...
[quote]
[/quote]
e bu kadar da aşırılık olmaz! şaka yaptın herhalde!...böyle birşeyi düşünmüş olamazsın...
[/quote]
e bu kadar da aşırılık olmaz! şaka yaptın herhalde!...böyle birşeyi düşünmüş olamazsın...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...