frpworld convention "bahar 2004"
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Aman abi sene 2004 te bile zor sene 2000 hodo hodo daha zor olur...
Bu arada con ile ilgili herhangı bır sey buraya yazmıycam çünki forum konusu dışına fevkalade geyikle çıktı...
Saygılarımla Maximilian Dragonfly
Bu arada con ile ilgili herhangı bır sey buraya yazmıycam çünki forum konusu dışına fevkalade geyikle çıktı...
Saygılarımla Maximilian Dragonfly
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Demek beni sitemiyonuz :...( Öle olsun tamam gelmem.. Siz benim için de eylenin o zaman.... Benim hatrıma bi de ozan atışması yaparsınız.. Siteye de aktarırsanız çook sevinirim vallahi.. Galadlirim İstanbulda di mi ? Belki İstanbulda onun karşısına çıkacak bi gizli yetenek de vardır..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Konu hakkında tartışılacak konuları biz tartışıyoruz dediniz ben de biraz geyik yaptım, tartışıyor olsanız yapmazdım canım. Sanırım ortak koordinasyon sorununuz var, buluşamıyorsunuz. Neden maillist kurmayı denemiyorsunuz, devamlı toplantıda bulunmak gibi bir şey, ya da adminlerden sizin için görünmez bir forum başlığı açmalarını isteyin. Böylece herkes kendine uyan zamanda görüşlerini belirtme fırsatı bulur.
Ya da burda konuları tartışmaya başlayalım. İcabında şu kafe mi olsun yoksa burdaki çayır mı olsuna kadar tartışabiliriz ne de olsa.
İyimser yaklaşın bence. En kötü haliyle bile bir kafe bulunur ve insanlar çağrılır, gelen insanlar kafedeki masalarda oyun oynar convention olmuş olur. Ki çok daha iyisi minimum maliyetle gerçekleştirilebilir bence. Kalabalık bir topluluğuz ve hepimizin kendince temasları bağlantıları ve yetenekleri var, minimum maliyet ve sarfiyatla çok şey gerçekleştirebiliriz ben buna inanıyorum.
Ya da burda konuları tartışmaya başlayalım. İcabında şu kafe mi olsun yoksa burdaki çayır mı olsuna kadar tartışabiliriz ne de olsa.
İyimser yaklaşın bence. En kötü haliyle bile bir kafe bulunur ve insanlar çağrılır, gelen insanlar kafedeki masalarda oyun oynar convention olmuş olur. Ki çok daha iyisi minimum maliyetle gerçekleştirilebilir bence. Kalabalık bir topluluğuz ve hepimizin kendince temasları bağlantıları ve yetenekleri var, minimum maliyet ve sarfiyatla çok şey gerçekleştirebiliriz ben buna inanıyorum.
Taşlar unutana dek...
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Babacım biz istedik istemesek içimiz yanmaz.Neyse ben bu konuda iyimserim sanrım herkesin bir işi varki şu anada Cıon ile ilgilenilmedi ama 4 kişi canını dişine takıp buluşmasınıda bildi.Hepsine teşekkür ederim burdan...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı