MISIR KOÖANI
MISIR KOÖANI
geçen gün masaüstü oynuyoduk.zb majentaydı.ben paladindim biarkadaş cüce bi arkadaşta elf savaşçıydı.karşmıza 4 at vardı.cüce ata binmeye çalıştı birinde binemedi birinde diğer tarafdan düştü.sonra benim ata aldım ben. tam kalkarken denge kayboldu ben onun üstüne düştüm.içsel hasardan bayıldı cüce.sonra ata bağladık.cüce salmaya başladı.bizim elfde arkaya mısır koçanı sokcam dedi. cüce kaçamadı yedi arkaya okkalı mısır koçanını.gülmekten öldük ya

Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
*MAEGLİN QUEDRETH
bi dakka şimdi o senin denge olayını anlatıyım. İlk önce cüce denedi tek başına binmeyi, beceremedi.Sonra paldyneey yardım etti, bu sefer öbür taraftan düştü.
Baktı olmadı, paldyneey bunu kendi atına altı "sıkıca tutun" dedi.At tam tırısa kalkmıştı ki cüce gene dengeyi kaybetti.Ama son anda palyneey'e tutundu.Paldyneey de tutunamayınca geriye doğru tam cücenin üstüne düştü ve bayağı bi içsel hasarı olan( grup kendi içinde kavga etmişti.cüce elfe elleri bağlıyken küfür etmişti
) cüce bayıldı. Bunu ata bağlamak zorunda kaldılar.O sırada cüce saldı ortama
arkadan gelen elf de dayanamayıp mısır koçanı aradı ve .......
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
daha sonrası var.elf le cüce kavga etcekti.tam elf cüceye dalıyodu majenta mpci soktu.sonra bayıldı elf.cüce de baltamın sapını sokcam dedi.bayrak gibi sallansın da aklı başına gelsin dedi.ama bu sefer araya ben girdim.bi yumruk cüceye.cüce yıldızlara baktı.
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
*MAEGLİN QUEDRETH
O NPC (adı ertuğruldu
) kafanıza oku yediriyordu hatırlıyorsan.Bi de önce kavga ettiler.Silahlar çıkarılınca ertuğrul olaya daldı.Yanlış hatırlamıyorsam yumruğu atan da ertuğruldu.
siz anca sakinleşmiştiniz. Sonra sen de ertuğrula dalmıştın.O da seni öldürmüştü. 
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.