Ama ama ama bana neden kızdılar ki ben onnara bi şiy yapmak istemedim ki??? Sen beğendin mi şarkımı Yeminer. Gnom toprağın şarkısı adlı flüdü ile şarkıyı yeminere çalar .
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
yav hakkaten saol yaa paladaneey ne diycem bilemiyom yaa.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
yahu vallahi yaa böle sözler olmasa ben nereden ilham alıcam gerçekten hele bir şövalyenin beni desteklemesi gerçekten büük onur.
HARBE GİDEN
Yok vallah ki bir şovalyenin yolu bir başrahipen bile zorludur bence.
HARBE GİDEN
Bak seeeen. şimdi yakaladım sizi! Demek alemde Firble'dan daha iyi ozan yok ha! Peh! (:P) galadlirim'i de getirecem herkesi getirecem dövdürcem sizi. Banane banane! (ozan çocukluk yaşlarına hızla döner ve geri gelmesi bir süre alacaktır)
HARBE GİDEN
Firble wrote:Ama ama ama bana neden kızdılar ki ben onnara bi şiy yapmak istemedim ki??? Sen beğendin mi şarkımı Yeminer. Gnom toprağın şarkısı adlı flüdü ile şarkıyı yeminere çalar .
beğendim beğendim firble hiç merak etme çok güzel olmuş
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Hah! Ben de ablam Aşık Aysel'i getiririm Aşık Veysel hiiiiç kimseyi falan da dövemez.
Sonra da bir iki ozan toplayıp şöyle ney falan çalanından olsun ki vurdu mu canını acıtsın adamın sizi bir güzel de dövdürtüyüm.
ben bizzat gelip kendim dövüyorum işte kardeşim ben hiç beğenmedim hem bu diyardaki en iyi ozan benim haha
harika bulmadım ama çok kötüde değil ben pek bu konularda yazmıyorum..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
*Ozan şişinir ve konuşmaya başlar*
Evet, bunun üstüne söz söyleyecek olan var mı? HA VAR MI? Ã?yle edepsiz edepsiz köşe bucak yerlerde en iyi ozan benim demek kolay tabe! Gelin de şimdi konuşun bakalım en iyi ozanım diye de öyle görelim! Ama tabi nerdeeeee sizde öyle yürek! (Sinsi ozan diğer ozanları birbirine kırdırma peşindedir. Muhahahaha! )
vallahi ölesin ve galadlirim gnom elfin önünde eilir sana mı karşı çıkcam yaa. Ama yine de istersen bi ara atışabiliriz senle.. Ama biraz süre geçsin (de biraz derslerimi toparlıyim önce) : )
HARBE GİDEN