vay be cancon aslında gerçekten güzel isimmiş yaa. olabilir bence çanlarl ilgili şeyleri de severim zaten.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Vaay bee çok uyguandım yaa. Vallahi gerçekten yapıcan mı??
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
abi eğer bir zarf alırsam bir oyuna giricem de zarf almak için gidemiyorum burada yakın zamanda zarf almaya gidecek birileri yoık muuuu (bu arada ne zarfı derseniz oyunlara katılabilmek için zarf)
İyi yaa sonna izlenimlerini felan annat yaa merak ederim ben şimdi.. vallahi ederim.
HARBE GİDEN
Ama sadece izlenimlerini anlat.Sakın karakerımın şeyı bukar şusu aha bukadar diye bize empoze etmeye çalışma yanı oyunun masda kalsın sen eğlencelerinizi anlat...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Onnara bence de gerek yok ama karakteri sayı kullanmadıkça annatabilirsin bence çok da güzel olur vallahi şu oyunla ilgili anılarda sayı gördükçe başımdönüyoo. Ama şöle ilginç bir karakteri veya bir oyun anısını dinlemeyi çook isterim hatta belki sonra şiir çıkarırım anıdan.
HARBE GİDEN
Tabi canım sayıların oyunun zevkinde ne önemi vardır ki? Önemli olan ortamdır yapılan muhabbettir, organizasyonun yaptığı hoşluklardır, olaylardır görülenler tanışılanlardır. Sen asıl bizlere onları anlat.
Bu arada sen Ã?ankaya Ã?niversitesinden misin Dragonfly?