En Sıkı Düşman
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Bozacının şahidi şıracı....En kötü düşman defalarca söz veripte sözünü tutmayan ama dostuz biz diyen insandır efendiler..
şu yazıları biraz okuyun ondan sonra yorum yapıp birbirinizi korursunuz....
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Baba ben firble'ın yazısını tam okumamışım.. En kötü düşman defalarca söz veripte sözünü tutmuyorsa bu kişi gelipte bana hala dostmuşuz gibi davranamaz. Ve öyle bir dostum olmazda yanıma yaklaştırmam..Dragonfly wrote:Bozacının şahidi şıracı....En kötü düşman defalarca söz veripte sözünü tutmayan ama dostuz biz diyen insandır efendiler..
şu yazıları biraz okuyun ondan sonra yorum yapıp birbirinizi korursunuz....
"For Blood And Honor"
Ama Dragonfly neden bana kızıyon ben cidden yanlış annamıştım :..( haklısın ben de öle bi kaç defa dostum sandıım kişilerden epey ağır darbe yedim hem de düşmanın dediklerimden daa ağır ama artık onnarın hiçbir zaman dostum olmamış olduklarını biliyom.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Tamam ya hemen telaşlanma ben kolay kolay kızmamAma Dragonfly neden bana kızıyon ben cidden yanlış annamıştım
Bu arada dostum denilen kişiler hiç belli olmaz yön değiştirebilirler.Benım bır dostum var oda hayat arkadaşım....
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Öle belki ama ben yine de dostlarıma güvenmeye devam edecem. Çok şükür ki çoğu da bu güveni hakettiini defalarca kanıtladı.. Diğerlerine duyduum güvenden de pişman deilim. Onlara o şansı vermese idim bugün haksızlık yapıp yapmadıım konusunda emin olamıycaktım oysa şimdi eminim Saf durumuna düşmeyi birine haksızlık yaptıım şüphesi ile vicdanımın beni kemirmesine tercih ederim.. Evet belki de insanın en büyük düşmanı kendi vicdanı olamaz mı??
HARBE GİDEN
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Aslında dost kavramı çok gevşek bir kavram ne tarafa çakarsen çek bir kişi için aksi olması durumu her zaman vardır...
Benım dostum dediğim insanları bir çeşit sadakat ve dürüstlük sınavından geçirdikten sonra dost ilan ederim...Tabiki onlara fark ettirmeden çeşitli sorular sorarım(psikolojik test gibi düşünün)
Benım dostum dediğim insanları bir çeşit sadakat ve dürüstlük sınavından geçirdikten sonra dost ilan ederim...Tabiki onlara fark ettirmeden çeşitli sorular sorarım(psikolojik test gibi düşünün)
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı