aslında haklısın ama önemli olan karekteri korumak mı yoksa daha iyi bir karekter oluşturmak mı bu soruyu soralım. bence ikincisi ama farklı düşünebilirsin de . sonuc olarak yazara sorarsın kabul ederse bence sorun yok.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Bence bir yazar karakterini çocuğu gibi benimser ve bir başkası onu ruhunun en derinine kadar bilemez. tepkilerine karar veremez ben başka bir yazarın başka bir yazarın karakterini yazmasını asla sevmiyorum ve desteklemiyorum
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Ã?yle ama bazı karakterler var ki artık bir yazara ait olmaktan öte oluyorlar. Elminstr bence buna örnek. Bu karaterler o dünyada o zamanda geçen romanlarda ister istemez yer alıyorlar. Elminster bunlardan biri mesela.
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Olmaz bence de ama şu olaydan da çok hoşlanıyorum;
Atıyorum Elaine Cunningham'ın kitaplarında şööle 1-2 yerde Drizzt veya başka tanıdık bir karakter görsem manyak güzel olur ama yok.Bu kitaplarda zor , fakat oyunlarda çok oluyor.(emsal; Baldur's Gate lerde Drizzt ve arkadaşlarını görmem çok hoşuma gitmişti.)
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Bu olaya ben de pek sıcak bakmıyorum. Elimizde Lord Soth örneği var. Yanlış hatırlamıyorsam Margaret'in 'Lord Soth asla Ravenloft'a gitmedi' gibi bir açıklaması vardı. Hoş şeyler değil bunlar.
Yaa adam karakter yaratmış şimdi birisi alıyo krakteri strad adlı vampir onu yedi yutu diyo bence hoş deil izin alınmadan bir karakter kullanılmamalı.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>