En iyi evil büyü??
zaman ha? hangi zamandan bahsediyorsun. varsa öyle bir gücü neden diğer tanrılara da hükmetmiyor ya da neden benim zamanımı durdurmuyor. çünkü öyle bir güç yok. zaman dediğin var olan arsayı parsellemekten öteye gitmez ama bu yüzeyseldir. dünya için hiçbir anlam ifade etmez. zaman ancak sizin gibi ölümlülerin hayatlarını parselleyişidir. sizin gibilere hükmetmek isteyen de bu aldatmacayı kullanıyor o kadar.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
ZAMANın seni etkilemediğini zannediyorsan yanılıyorsun çünkü sen herbir hareketini ZAMANın içinde yapmaktasın eğer iddia ettiğin gibi ki ZAMANı kullanmıyor olsaydın -:D gülüyorum- hiç bir şey yapamaz olurdun çünkü yaptığın herhareket ZAMANla hareket kazanır ZAMANsız olsaydın hiçbir hareket yapamazdın we yine ZAMANsız olsaydın bu başlangıça eşdeğer gelip öncesine süzülür yokoluşun başlardı 
çok zaman geçti çok şey değişti...
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Ben dalgamı geçiyorum sence.Bak dediğime çıkıyor tüm yolların kendını hemen onun koruyucusu ilan ettin.Ben ona bir şey söylemeden sen bana kandınle dalga geçiyorsun dedin.ne inancımızla ne de lordumuzla dalga geçme yoksa kendinle dalga geçiyor olursun sonuçta herkesin kullanmak zorunda olduğu bir şeyin efendisi o ZAMANın
şimid sorarım sana bu nedir ??????????????
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
tabii ki koruyucak. sen kendi tanrini savunmazmisin. ayrica yeminer ZAMANI kullanmadigini soluyo.lordumuzun ZAMANa hukmedemedigini soluyo.bir gun kendini ZAMANin bir kosesinde duruyo bulursan.sasirmaBen dalgamı geçiyorum sence.Bak dediğime çıkıyor tüm yolların kendını hemen onun koruyucusu ilan ettin.Ben ona bir şey söylemeden sen bana kandınle dalga geçiyorsun dedin.
şimid sorarım sana bu nedir ??????????????
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
*MAEGLİN QUEDRETH
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Benım tanrım kendını savunması için kimseyi kullanacak kadar aciz değildir...tabii ki koruyucak. sen kendi tanrini savunmazmisin.
Ona inanıyorsan yolundan git ve ona saygı göster yatarli yanlış yapğarsan zaten sen onun gözünden düşersin ve hayatın boyunca lanetlenirsin...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
ah ne kadar ilginç. peki taneler takıldığında orada zaman duracak ha? ne kadar komiksiniz ya. efendiniz de anca bi kum saatine hükmedebilirdi herhalde
ah siz insanlar kendi yaptıklarınızın kölesi olmaya ne kadar da alışkınsınız. para zaman vs..
hiç akıllanmayacaksınız. kimse sana şu kadar yaşadın diyemez paladin kimse senin zamanını kontrol edemez. kimse senin efendin olamaz, asıl önemlisi kimse zamanın efendisi olamaz. bu acının ya da tatlının efendisiyim demek gibi bi şey aslında acı ve tatlı sadece bir algıdır tıpkı zaman gibi ve siz de bu yanılgıya düşmüşsünüz. algılar kişiserldir ve kimse onlara hükmedemez. kendinizi kandırmayın.
ah siz insanlar kendi yaptıklarınızın kölesi olmaya ne kadar da alışkınsınız. para zaman vs..
hiç akıllanmayacaksınız. kimse sana şu kadar yaşadın diyemez paladin kimse senin zamanını kontrol edemez. kimse senin efendin olamaz, asıl önemlisi kimse zamanın efendisi olamaz. bu acının ya da tatlının efendisiyim demek gibi bi şey aslında acı ve tatlı sadece bir algıdır tıpkı zaman gibi ve siz de bu yanılgıya düşmüşsünüz. algılar kişiserldir ve kimse onlara hükmedemez. kendinizi kandırmayın.
güç amacın, k
güç amacın, k
sen kendi yalanlar üzerine kurulmuş dünyanda zamanı tanımayabilirsin.ama bir gün tanıycaksın ZAMANı yeminer ozaman sana bakarken herkes acıycak sırf ben değil ayrıca zaman bir algı olabilir ama o lordum tarafında hükmedilen bir algı.
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
*MAEGLİN QUEDRETH
ah ne kadar da ilginç. lordun herkese ehem zamanı sen hızlı yaşa sen de yavaş mı diyor çok ilginç. şimdi lordun benim zamanımı durdurabilir mi... çok yazık çok yazık
yalanlar üzerine kurulmuş dünyama gelince sizin gerçek olduğunu sandığınız yalanlarınızdan benim yalan olduğunu bildiğim gerçeklerim çok daha mantıklı ve btutarlıdır.
yalanlar üzerine kurulmuş dünyama gelince sizin gerçek olduğunu sandığınız yalanlarınızdan benim yalan olduğunu bildiğim gerçeklerim çok daha mantıklı ve btutarlıdır.
güç amacın, k
güç amacın, k
zaman nasıl gerçek olamaz yeminer? ilk doğduğun anı hatırlamıyor musun, ilk öldüğün anı? Peki eskiden seni sevenlerin şimdi nasıl bir yok olduğunu biliyor musun? Elbet biliyorsun ve hatırlıyorsun....
İşte bu ve benzeri olaylar senin yalan dediğin zamanda gerçekleşmiştir.Zaman yalansa, sen, ben ,herhangi bir ölümlü ve ölümsüzler de yalan olurdu. Dünya ve ondan öteler de yalan olurdu....
Zaman sürekli akıyor yeminer. Benim konuşmaya başladığım andan bu yana kadar aktı. Bundan sonra da akacak.Senin kemiklerin toza dönüşecek ve zaman hala akıyor olacak.İşte o zaman, yokoluşunda zamanın ne kadar gerçek olduğunu anlayacaksın......
İşte bu ve benzeri olaylar senin yalan dediğin zamanda gerçekleşmiştir.Zaman yalansa, sen, ben ,herhangi bir ölümlü ve ölümsüzler de yalan olurdu. Dünya ve ondan öteler de yalan olurdu....
Zaman sürekli akıyor yeminer. Benim konuşmaya başladığım andan bu yana kadar aktı. Bundan sonra da akacak.Senin kemiklerin toza dönüşecek ve zaman hala akıyor olacak.İşte o zaman, yokoluşunda zamanın ne kadar gerçek olduğunu anlayacaksın......
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
ah ne kadar ilginçtir. peki sana soruyorum sen acı bir şeyi yediğinde ne hissedersin? acıdır evet ama sen bunu tarif edebilir misin ya da birisi evet evet benim yediğim de tam olarak o kadar acıydı diyebilir mi?
sence benim doğduğum zaman herkes için aynı zaman mıdır? sence ben de sizin gibi mi algılıyorum zamanı? sence sizin aciz 60 yıllık hayatınız bana da size geldiği gibi uzun bi süre gibi mi geliyor? beni dinle majenta: ben 8000 küsür yıldır yaşıyorum ve varlığım toplam üç günden ibaret dün bu gün ve yarın. dün tüm geçmişimdir ve gözümde 1 günden ne daha uzun ne daha kısadır. bu gün yaşadığım zamandır ve düne göre milyonlarca kat daha uzundur ve bana aklının alamayacağı kadar fazla şeyi yapma fırsatı verir. yarın sa sizin gibi zavallılardan farklı olarak ben istersem gelir ve sonuma ulaşırım ve bu üç denklem asla bozulamaz. kimse onun üzerinde hükme sahip değildir kimse sana yediğinin ne kadar acı olduğunu söyleyemez tıpkı yaşadığın zamanı nasıl yaşadığını söyleyemediği gibi.
sence benim doğduğum zaman herkes için aynı zaman mıdır? sence ben de sizin gibi mi algılıyorum zamanı? sence sizin aciz 60 yıllık hayatınız bana da size geldiği gibi uzun bi süre gibi mi geliyor? beni dinle majenta: ben 8000 küsür yıldır yaşıyorum ve varlığım toplam üç günden ibaret dün bu gün ve yarın. dün tüm geçmişimdir ve gözümde 1 günden ne daha uzun ne daha kısadır. bu gün yaşadığım zamandır ve düne göre milyonlarca kat daha uzundur ve bana aklının alamayacağı kadar fazla şeyi yapma fırsatı verir. yarın sa sizin gibi zavallılardan farklı olarak ben istersem gelir ve sonuma ulaşırım ve bu üç denklem asla bozulamaz. kimse onun üzerinde hükme sahip değildir kimse sana yediğinin ne kadar acı olduğunu söyleyemez tıpkı yaşadığın zamanı nasıl yaşadığını söyleyemediği gibi.
güç amacın, k
güç amacın, k
ama yeminer bu anlattıklarının hiç biri senin zamanı inkar etmene sebep olamaz.
zaman izafidir, ancak hepimiz ve herşey için vardır.
sen istesende istemesende Dragonfire da onu yönetme gücüne sahiptir.
zaman izafidir, ancak hepimiz ve herşey için vardır.
sen istesende istemesende Dragonfire da onu yönetme gücüne sahiptir.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...