Gelin savaşçılar kötülüğe karşı sava
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Sakın benım söylediklerimi kendince yorumlama...Demek insanı önemsemiyorsun Dragonfly. İnsanın doğayı felaketlerden korumak için yaptıklarını da önemsemiyorsun her halde..
Benim laflarım ağzımdan bir kere çıkar ve yanlışsa bir daha söylenmez.Uyarıyorum ben insanları önemsemem demedim aranızdaki şavaşta ölenleri önemsemem dedim...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Kulaklara bir fısıltı çalındı:
"Her lanetlinin günahı ne kadar büyük olursa olsun bir gün affedilme şansı vardır oğullarım..."
Kapıdan içeri pis kara cüppesiyle "İsimsiz Olan" kamburunu sallaya sallaya girdi... Kızıl gözleri Oren Dautry'ninkiler buluştuğunda saygıyla hafifçe eğilerek selam verdi.
"Her lanetlinin günahı ne kadar büyük olursa olsun bir gün affedilme şansı vardır oğullarım..."
Kapıdan içeri pis kara cüppesiyle "İsimsiz Olan" kamburunu sallaya sallaya girdi... Kızıl gözleri Oren Dautry'ninkiler buluştuğunda saygıyla hafifçe eğilerek selam verdi.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

ama ama ama ölenler insan değil mi yaaa. Onları neden önemsemiyon ki ???? Yani annayamadım seni pek... Ayrıca korucular druridler de insan değil mi ki???
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Onca insan sizin savaşınız için ölüyor.Nedenini bana söyleki yaşamları önemli olan insanlar öldüklerindede önemli olsunlar...ama ama ama ölenler insan değil mi yaaa. Onları neden önemsemiyon ki ???? Yani annayamadım seni pek... Ayrıca korucular druridler de insan değil mi ki???
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Bizim savaşımız mı??? Hayır Dragonfly savaş başlatanları sorumluluğundadır onla dünyanın geleceğinin savaşta olduunu düşünüyor ben öle düşünmüyom. Ve bi insan savaşta öldü die niye önemsiz olcak annamadım.
HARBE GİDEN
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Neye karşı savaşmak önemlidir burada neden barış içinde olmak varken hep birbirinizi katlediyorsunuz...
Ama hata bende özür dilerim bu Doğal Selaksiyon sizin tabiatınızda var...Sözlerim şimididen itibaren değersiz olduğunu anladım.Ben görevimi yapmak için seçildim ve bunuda yapmadan ayrılmam...
Ölecek olanlar benim tanrımın huzurunda bedenlerine huzurla bakılacaktır...
Saygılarımla Maximilian Dragonfly
Ama hata bende özür dilerim bu Doğal Selaksiyon sizin tabiatınızda var...Sözlerim şimididen itibaren değersiz olduğunu anladım.Ben görevimi yapmak için seçildim ve bunuda yapmadan ayrılmam...
Ölecek olanlar benim tanrımın huzurunda bedenlerine huzurla bakılacaktır...
Saygılarımla Maximilian Dragonfly
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Ama ama kimse ölmek istemiyor ki sen de öle istiyorsan barış için çalış bence en azından ormanların iyiliği için sence her hangi bir ordu yenilginin eşiğindeyken ormanları yakarak kurtulma olanağı varsa bunu reddeder mi? Savaş senin de düşmanın ve onu ormandan uzak tutamazsın. Onu yok etmesen bile içinden çıkamayacağı bir kafese kapatmak gerek bence.
HARBE GİDEN