Raistlin Hakkındaki Yorumlarınız!!!!!

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Post Reply
DarkPaladin
Kullanıcı
Kullanıcı

Raistlin Hakkındaki Yorumlarınız!!!!!

Post by DarkPaladin »

:evil:
Arkadaşlar bu başlığı Margareth ve Tracy'nin yarattğı Don Perrinin de katkıda bulunduğu büyük usta Rasitlin için açmış bulunuyorum. Ve sizlerinde bu ustalarının Shalafi'inin karizmasını getirdikleri yer hakkıında açıklamarınızı bekliyorum...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Raistlin'in karizma bariz bir şekilde "uçmuş"
Kitaplarının inanılmaz rakamlarda satması bir yana, bu karakterin bütün tanrıları Krynn'den silebilecek güçte olması ve bütün dünyadan canlı faaliyetini yokedecek kadar yüceltilmesi, geçmişin, geleceğin ve şimdinin efendisi olması, Lord Soth'un bile önünde eğilmesi, Büyücülük kulelerindeki bütün en güçlü liderlerin ondan çekinmesi zaten karizmasını tavana vurduruyor.
İşin ilginç yanı bu kadar güçlü bir karakter için en sonunda en kötü sonlardan birinin olması... Büyü gücü ve zekası elinden alınmış paçavralar ve pislik içinde yaşayan evsiz aç sefil delirmiş bir dilenci olarak Krynn sokaklarında gezen Raistlin'i görenler ne derdi acaba karizması için?
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
legacy_user_2

Post by legacy_user_2 »

Merhaba ben her sayı çıkan yazımın, bu sayısında belirttiğim gibi Süt gibi bi üvey kardeşi, birde Caramon diye öküz yak kırması evcil ikizi var... Övey kardeşinin adı Kitiara. Bu Raist çabuk kavrayan, zeki, güçsüz, sıska ve paso dayak yiyen bi tip. Olaylara "kaba kuvvetle sorun halledilmez isterseniz konuşa... Ah ne vuruyon ya" replikleri arkasından katılırdı. Bi tek gözlüğü yok anlıycaanız. Hatta arkadaşları onu köpek çağırır gibi "Raist Raist terliklerimi getir olm" "Raist tut kıs kıs kıs" diye çağırırdı... Tabi bu kadar dezavantaj sonucu büyüye merak sardı, eşşek başarılıydıda... Wayreth Yüksek Kulesine (Ne kadar yüksek olduğunu tahmin bile edemezsiniz... Ulan çık çık bitmiyo anasını satiim. O değil o kadar çıkıyon, vardık diyon, bu seferde kuleye tırmanıyon. o derece yani...) sınava gittiğinde Fistandantilus diye bi kanka buldu kendine... onun kıyağkları, torpilleri sonucu testi geçti, ama Fistandantilus allem etti kallem etti Raist in "bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma aslaaaağğğ!" nidaları arasında vücuduna girdi, şimdi kaçak kat yapmaya çalışıyor. Bu arada soracaksınız bu Fistandantilus"un allahı yokmu, hiç kira fln vermiyomu diye.. Derimki siz karışmayın, zaten zamanında bi darkelf* ile kapışırken zaten bu Fistandantilus kurtarmış Raist"in g.tünü... şimdi iki kanka dolaşırlar.. Hatta Raist imaj yapmış kendine zamanında, saçları altın sarısına boyatmış, tenini (Michael Jackson dan özenerek) açtırmış "ki saçlara uysun- bide kum saati gibi bi lens düşürmüş reçeteyle uygun fiyata.. şimdi öle piyasa yapıo, kız tavlıo...
Diyorum... Yazının tamamına ve bildiğim DragonLance karakterlerin tanımlamasına bu yazıya tıklayarak gidebilirsiniz....
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ne diyeyim ki benim için üç adam var zaten.
1. Drizzt Do'Urden
2. Raistlin Majere
3. Lord Soth
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Muzzy'i şiddetle kınıyorum ve bu benim hayalgücümü aşıp kabuslarıma giren korkunç geyik potansiyeli nedeniyle adminlikten istifa etmeye davet ediyorum :P
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

eheheehe. Bence fena olmamış :mrgreen:
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ben Raistlin için yazdıklarına kızdım zaten diğerleri beni pek ilgilendirmiyor :evil:
Adamı ezik bir "inek" diye tarif etmiş iyi mi :mrgreen:
legacy_user_2

Post by legacy_user_2 »

Bence iyi =)
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Margret'le konuştum... Raistlin'i diriltip ona laf edenleri cehenneme yollayacakmış :P
legacy_user_2

Post by legacy_user_2 »

Bence pek bir mahsuru yok.. öyle olsa, memleketimizdeki bir sürü merhumu diriltip, medyacılarımızdan hesap sormalarını sağlamamız gerekirdi.... Yanlışmıyım? (Ne laf ettim haa oknuyla ilgisi alakası yok ama, Raist ve Margret in ilgisini belki dağtıabilir =))
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bu konudan kolay kolay sıyrılamazsın.. Raistlin fanatikleri evini bulup sana bir lanet atarsa görürüm seni :mrgreen:
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Alın daşları sopaları koşun buldum ben Musafa'nın evini allla alla alla alla!!!
* meşe odunu kıracam senin belinde gör sen :twisted: *
legacy_user_2

Post by legacy_user_2 »

chok geyik ettiq =) bizim mekana gidelim =)))
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ama orda kızıp azarlıyorlar bizi... Sanki çok geyik adamlarız ya! :mrgreen:
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Afedersiniz ama diil misiniz? Bence alasıyız... :mrgreen:
Post Reply