ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN
Lord Oren gücünüz benimkinin kat kat üstünde olabilir ama bu hele suçunu açıklamadan bir arkadaşıma zarar vermenizi benim gözümde haklı kılmaz. Bunun tanrımı zamanın ve büyünün özünü ilgilendirmeyen bir mesele olduğunu düşünseydim bile. tanrımın hediyelerini hiçbirini kullanmadan Firana yardım ederdim. Eğer onun haksız olduğunu anlatmak istiyorsanız. Bir ittifağın bozulmasından fazlasını açıklamanız gerekiyor. Ã?ünkü dediğim gibi ittifaklar bozulur sağlam kalan şey ise şudur ki sağlam kalan şey dostluklardır. O nedenle ben dostuma sadık kalacağım Lord Oren ve bu benim tanrıma inancımdan tamamen farlı bir şey. Ayrıca doğru olduğunu düşündüğüm şeyi de yapmak bu bir bakıma. İnananınız olmayan birinden alacağınız intikamın içiş olmadığını düşünüyom ayrıca lordum. O nedenle... Neyse bu konuyu anladınız her halde. Firanın oğlu kendi özgür iradesi ile sizin yolunuzu seçtiği sürece buna hiçbir müdahalede bulunulamaz. En azından benim onaylayacağım bir müdahale. Ama onu esir almayı seçerseniz lordum o zaman... bilmiyorum. Başrahip Firble değil ozan Firble olarak da bir şeyler yapmayı denemem gerekecek en azından kendime olan saygımı korumak için her şeyden önce.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Ozanların akıllı olduğunu zannederdim Firble
Ölümle oynuyorsun ve bunu tapınağımda yapıyosun..
Firan ın oğlu tapınağımın kutsal bir savaşcısı olacak ve bunu kendi isteyecek çünkü başrahibimin ellerinde büyüyecek....
eğer ki başka bir inancı seçerse gider ama seçmeyecek...
Bunun dışında ise söylediğim gibi benim anlaşmaları basit değildir
Azalinin diyara girişini ben karşıladım ve hatta bu diyara geçmesine ben yardımcı oldum..
O ise onun için değerli ne varsa onun üzerine bir bağlılık yemini etti...
BEn yinede onu bir kere serbest bıraktım..
seçimini yap ama birdaha bozma diyerek ve o da benim tarafımı seçti....
AÃ?IKLAMA YETERMİ OZAN FİRBLE....
Ölümle oynuyorsun ve bunu tapınağımda yapıyosun..
Firan ın oğlu tapınağımın kutsal bir savaşcısı olacak ve bunu kendi isteyecek çünkü başrahibimin ellerinde büyüyecek....
eğer ki başka bir inancı seçerse gider ama seçmeyecek...
Bunun dışında ise söylediğim gibi benim anlaşmaları basit değildir
Azalinin diyara girişini ben karşıladım ve hatta bu diyara geçmesine ben yardımcı oldum..
O ise onun için değerli ne varsa onun üzerine bir bağlılık yemini etti...
BEn yinede onu bir kere serbest bıraktım..
seçimini yap ama birdaha bozma diyerek ve o da benim tarafımı seçti....
AÃ?IKLAMA YETERMİ OZAN FİRBLE....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Tapınağın ihtişamını inceleyerek içeri giren Maximilian Dragonfly yanından geçen sinirli Gnomu fark eder.İlerlemeye devam ederken bedeninde ve beynınde Ölümün ve Kaosun ilahilerini hissder.
Bir anda karşısında O'nu görür.şavaşın çıkmasına yakın bir zamanda anlaşma teklif eden Oren karşısında bütün karanlığı ile durmaktadır...
İnaklarınıza saygımla sözüma başlarım Kaosun ve ölümün kendisi...
Size yakındaki şavaş nedeni ile olacak doğa zararlarından dolayı yardım istemeye ve şavaştaki ölenlerinize bedenlerinin rahat uyuyacağı bir toprak sağlamaya geldim..
Bir anda karşısında O'nu görür.şavaşın çıkmasına yakın bir zamanda anlaşma teklif eden Oren karşısında bütün karanlığı ile durmaktadır...
İnaklarınıza saygımla sözüma başlarım Kaosun ve ölümün kendisi...
Size yakındaki şavaş nedeni ile olacak doğa zararlarından dolayı yardım istemeye ve şavaştaki ölenlerinize bedenlerinin rahat uyuyacağı bir toprak sağlamaya geldim..
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Savaştaki doğa katliamını engellemek için fikirlerinizi almaya bunun karşılığında olacak bir kıyımda ölen yandaşlarınıza toprak altındayken bendenlerine yakışır bir saygı gösterileceğini teminat ederim...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Tapınak Demiplane of Kaos a taşınır ve konuşulanları kimse duymaz ya da görmez
benim önerim şu
Lord Dragonfire a bir öneri sundum ve savaşı ormanların dışında tutmayı önerdim...
Onun dışında da doğanın zarar görmemesi için elimden geleni yapacağımdan emin oalbilirsin...
senden isteğim ise...
Ormana şu tavsiyeyi yanında taşıman...
Tapınağımda elf ırkının mensuplarından misafir etmek istiyorum..
belki de doğanın mucizeleri olan nymphe ler..
İstedikleri zaman gidecekler ve her istedikleri önlerine sunulacak..
nedeninin sorma. kişisel bir zaaf
benim önerim şu
Lord Dragonfire a bir öneri sundum ve savaşı ormanların dışında tutmayı önerdim...
Onun dışında da doğanın zarar görmemesi için elimden geleni yapacağımdan emin oalbilirsin...
senden isteğim ise...
Ormana şu tavsiyeyi yanında taşıman...
Tapınağımda elf ırkının mensuplarından misafir etmek istiyorum..
belki de doğanın mucizeleri olan nymphe ler..
İstedikleri zaman gidecekler ve her istedikleri önlerine sunulacak..
nedeninin sorma. kişisel bir zaaf
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Tavsiyenizi yerine getireceğim Lord Oren.Teşekkürlerimi bir borç bilin...
Umarım diyarda her iki tarafta anlaşma içinde yaşarlar...
Aksi olursa yardım olarak görülen hareketlerim tanrımın bana verdiği kudretin yansımasıdır.Ben onu temsil ediyorum ve doğa hep vericidir...
Aynı savaşta hem sizin hemde diğerlerinin yanında olucam
Umarım diyarda her iki tarafta anlaşma içinde yaşarlar...
Aksi olursa yardım olarak görülen hareketlerim tanrımın bana verdiği kudretin yansımasıdır.Ben onu temsil ediyorum ve doğa hep vericidir...
Aynı savaşta hem sizin hemde diğerlerinin yanında olucam
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

"Teşekkürü borç bilirim demek istedi heralde"
görüşme bitti ve tapınak eski düzlemine taşındı...
Lord Oren o sırada tapınağın yakınlarında dolaşan kenderi farketti ve
"İşte tam aradığım rahip... Çok güçlü bir müttefik olacaktır.. "
Tapınağı Bir anda görünen yapan Oren ardından yerdeki taştan masadaki kaleme kadar herşeyi sabitleyecek bir büyü yapar ve Kenderin merakını yenemeyip tapınağa girmesini bekler..
Kender için bir giriş sınavı olmayacaktır çünkü kenderin hiç korkusu olmadığını bilmektedir...
görüşme bitti ve tapınak eski düzlemine taşındı...
Lord Oren o sırada tapınağın yakınlarında dolaşan kenderi farketti ve
"İşte tam aradığım rahip... Çok güçlü bir müttefik olacaktır.. "
Tapınağı Bir anda görünen yapan Oren ardından yerdeki taştan masadaki kaleme kadar herşeyi sabitleyecek bir büyü yapar ve Kenderin merakını yenemeyip tapınağa girmesini bekler..
Kender için bir giriş sınavı olmayacaktır çünkü kenderin hiç korkusu olmadığını bilmektedir...
dragonflyın gidişini, AZALINin oğluyla günlük savaş eğitimini yaparken gördü başrahip burock. bir anda düşünceleri ikiye bölündü. Ã?ocuk çok zekiydi, daha şimdiden iyi bir savaşçı olma yönünde dev adımlar atmıştı... eğer dragonfly denilen bu doğa adamı da vaat ettiği elfleri tapınağın ordusuna sunabilirse işte o zaman hükmedeceği ordunun hayalinin bile azameti karşısında tüyleri diken diken oldu...
bu hülyasından onu hayata döndüren ise öğrencisi oldu... başrahip bu düşüncelerin içinde kaybolmuşken öğrencisinin kılıcından gelen bir saplama darbesini savuşturmakta biraz geç kalmıştı. karnının yan tarafına biraz saplanan kılıç, başrahibin etinin içinden çıkar çıkmaz yara kapanıverdi. bu apaçık mucize karşısında, çocuğun suratına bir anlığına yerleşen zafer dolu gülümseme yerini şaşkınlık ve çaresizliğe bırakırken başrahibin ağzından çocuğa yönelik takdir ve övgüler dökülüyordu.
Ama içinden geçenler bambaşkaydı : "Çok yakında bu kılıç babanın kendisine ait olmayan lanetli etine battığında da yanında olacağım..."
bu hülyasından onu hayata döndüren ise öğrencisi oldu... başrahip bu düşüncelerin içinde kaybolmuşken öğrencisinin kılıcından gelen bir saplama darbesini savuşturmakta biraz geç kalmıştı. karnının yan tarafına biraz saplanan kılıç, başrahibin etinin içinden çıkar çıkmaz yara kapanıverdi. bu apaçık mucize karşısında, çocuğun suratına bir anlığına yerleşen zafer dolu gülümseme yerini şaşkınlık ve çaresizliğe bırakırken başrahibin ağzından çocuğa yönelik takdir ve övgüler dökülüyordu.
Ama içinden geçenler bambaşkaydı : "Çok yakında bu kılıç babanın kendisine ait olmayan lanetli etine battığında da yanında olacağım..."
War, war never changes...
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Ã?ıkarken etraftan gelen kılıç sesleri ile dikkati dağılan Dragonfly ortamda bir büyü hissetti iki kişinin çalıştığını ama birinin hayretler içersinde olduğunu farketti gözlerini diğer kişiye çevirirken onun gayet sabırlı bir yüzü olduğu için eğitmen olabilceğini tahmin etmişti ve aklından işte ordunun kutsal komutanı cümlelerini gçirdi...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Ã?ocuk bir anda kafasının içinde bir ses duydu derinden derine gelen bir flüt sesi idi bu.. Bu bir rüya mı diye düşündü hayır değildi. İnce bir ses çocuk sesi gibi ona şöyle dedi: Firanın oğl bu sana lordumun hediyesidir.
Müzeiğin sesi yavaşça daha hüzünlü bir hale geldi Firanın oğlu görüntüleri görmeye başladı muazzam bir savaş ve karşısında gördüü o adam kendisinin hınçla ileri atılışı ve ona bakan hüzünlü gözer ve kendini savunmayı dahi reddeden br teslimiyet. Ve o anda o adamın gözlerindeki sevgiyi farkedişi gerçekten sevildiğini. Firanın oğlu bir anda içindeki nefre zırhının bir yerlerden çatırdadığını hissetti. Ve içinde bir yerlerde bir sevgi babasına duyduğu sevgi yükseldi. Yıllarca inandığı şeylerin yıkılmasınına dayanamayan çocuk bu duyguyu bastırmaya çalıştı.. Sonra savaş meydanında Orenin başrahibinin manzaraya bakışını gördü. Ve şüphe duydu. İçini kemirmeye başlayan bir şüphe.. Bir an sonra görüntüler silindi. Oren başrahibi baba şevkati ile ona bakmayı sürdürüyodu. Flüdün sesi hala devam ediyor ama tonu artık gittikçe sei azalıyordu. Firanın oğlu çocuk sesini andıran sesi tekrar duydu. Firanın oğlu bu gelecekten bir görüntü sadece senin ve benim değiştirebileceğim gelecek. Ama senin kaderini belrleyeek asıl kararı sen vereceksin. Bu görüntüleri kararını erirken kullanabileceğin sana rehberlik edecek bir hediye olarak kabul et Büyünün ve Zamanın tanrısından.. Doğru olan yolu seçmen dileği ile.
Ve sonra flüdün de çocuğunda sesi kayboldu. Usatsının az önce kurmaya başladığı cümleyi tamamladığını duydu. Birkaç saniyeden daha kısa süre geçmişti.
Müzeiğin sesi yavaşça daha hüzünlü bir hale geldi Firanın oğlu görüntüleri görmeye başladı muazzam bir savaş ve karşısında gördüü o adam kendisinin hınçla ileri atılışı ve ona bakan hüzünlü gözer ve kendini savunmayı dahi reddeden br teslimiyet. Ve o anda o adamın gözlerindeki sevgiyi farkedişi gerçekten sevildiğini. Firanın oğlu bir anda içindeki nefre zırhının bir yerlerden çatırdadığını hissetti. Ve içinde bir yerlerde bir sevgi babasına duyduğu sevgi yükseldi. Yıllarca inandığı şeylerin yıkılmasınına dayanamayan çocuk bu duyguyu bastırmaya çalıştı.. Sonra savaş meydanında Orenin başrahibinin manzaraya bakışını gördü. Ve şüphe duydu. İçini kemirmeye başlayan bir şüphe.. Bir an sonra görüntüler silindi. Oren başrahibi baba şevkati ile ona bakmayı sürdürüyodu. Flüdün sesi hala devam ediyor ama tonu artık gittikçe sei azalıyordu. Firanın oğlu çocuk sesini andıran sesi tekrar duydu. Firanın oğlu bu gelecekten bir görüntü sadece senin ve benim değiştirebileceğim gelecek. Ama senin kaderini belrleyeek asıl kararı sen vereceksin. Bu görüntüleri kararını erirken kullanabileceğin sana rehberlik edecek bir hediye olarak kabul et Büyünün ve Zamanın tanrısından.. Doğru olan yolu seçmen dileği ile.
Ve sonra flüdün de çocuğunda sesi kayboldu. Usatsının az önce kurmaya başladığı cümleyi tamamladığını duydu. Birkaç saniyeden daha kısa süre geçmişti.
HARBE GİDEN
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Firble ne olur RP yap senÃ?ocuk bir anda kafasının içinde bir ses duydu derinden derine gelen bir flüt sesi idi bu.. Bu bir rüya mı diye düşündü hayır değildi. İnce bir ses çocuk sesi gibi ona şöyle dedi: Firanın oğl bu sana lordumun hediyesidir.
demişsin ve ortamda yoksun bu forumada laf söylemek için son mesajımı atmışsın lütfen biraz daha dikkatli ol.Gnom kaosun tapınağını selam vererek terk eder.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı