sonuna rkandayım dragonfly.. Su her yerde buluruz fingolfinin suyuna mı kaldık ama o bi daha nerde bulcak baklava.. Hele tehtite hiç gelemem bütün blöfleri görürüm
valla ben onu bunu bilmem fingolfin kardeş biz de biraz itü lü oluyoruz bilindiği üzere,e haliylen bizim de yurttan tanıdığımız arkadaşlar var.ama bahse girerim senin tanıdığın bi baklavacı yoktur.
Abi ben ki çantasından cola summon eden bir druidim tabiki benım için su summon etmek de sorun olmayacaktır
Ã?antama şükürler olsunki her türlü şeyi bana sağlıyor
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
bu arada kaleci meselesini nasıl çözücez.gönüllü kaleci bulamazsak artık 2 golde bi değişiriz.aranızda kaleci eldiveni ve dijital fotoğraf makinesi(öhö öhö dragonfly??) getirebilecekler getirsin bi zahmet baya lazım olucak bunlar.
hayır yeminer geliyor.... yeminer gelmezse ... senin hızlı iyileşme yeteneğini bilmiyoz sanma... yeminer şu kadarını söyleyeyim maça gelmezsen ömür boyu sahalardan ve yürüme yollarından uzak kalabilrsin bilmem anlatabildim mi
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Attığn öhö öhö büyüsü kafamı yardı Tamam getiricem ama mümkünse birisi pil alsın belim bukuldu valla pıl almaktan alete yada şarjlı pili olanlar getirsinler lütfen....
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı