bir belaya bulaşmak

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

satıcı-gel kardeşim bu kitap güzeldir.hatta alıcaksan ikincisiyle birlikte al...
eniştem-al, al. bak haritası da var.
ben-iyi alıyım.

lotr kitaplarının ilk ikisinin bitişi ve fkye bodosalam bir dalış.

dnd türkçe gördüm:
ben-bu ne ki?
satıcı-frp kural kitapı
ben-?????????
satıcı- oku anlarsın.

şimdiyse kaptırdım gidiyorum.kitaplar ve zarlar hayatımın bir parçası oldu artık.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
InglorAncalime
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by InglorAncalime »

ilkokul 5. sınıftayım yaşıtlarımın yanında canım sıkılıyor ve orda abilerin bişeyler oynadığını goruyorum onları her gun izlemeye başlıyorum ve en sonundaa bana bi karakter yarattılar ve oyuna girdim... :war :war
Inglor Ancalimé the white
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vaay bee demek ilkokulda girdin bu işe benim o zamanlar haberim yoktu yaa. Lotr biraz dikkatimi çekti sonra..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

Bir zamanlar level dergisinde (hala vardır belki bilmiyom) frp & magic diye bir bölüm vardı.Ben bu bölümü hiç okumaz okuyanında ne bulup okuduğunu merak ederdim!Kuzenler yanımda Baldur's Gate falan oynayınca yaw kardeşim çıkın şu oyundan fifa oynayak diye mızmızlanan ben , Büyük kuzenin bana orjinal Faerun haritalı , 40-50 yüzlü (valla 20 yüzlü değildi daha fazlaydı) zarları göstermesi , teşekkürler takdirler alan beni şu günlere yani 7 zayıflı bütünleme günlerine de götüren illetin başlangıcı olmuştu.Bu illet frp idi.Yüzüklerin efendisini okuyup , Tüm bilgisayar frp oyunlarını bitiren ben her ne kadar masaüstü frp tecrübesi az ve frpden anlayan arkadaş sayısı da az olan bir kişilik örneği göstersemde , bu açıklarımı da kendimi frp edebiyatına ve kahramanım Drizzt Daermon Na'chezbaernon a adayarak giderdiğime inanıyorum.FRP ve FRP oynayan açıkfikirli tüm insanları seviyorum ve onlara sevgilerimi sunuyorum.Bu konuşmadan sonra alkış alırdım ama sanal ortam napalım...
Saygılar...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

6 sene önce arkadaş bana isimimden kaynaklı olum sen tam bir doğa adamısın demişti o ne dedmi druidin ne olduğunu anlattı...
O gün bu gündür bir karakterin yaşamıma nasıl girdiğini ben bile anlamadım :)
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Orta 2.Arkadaşlarla frp adını verdiğimiz ama saat kronometresiyle oynadığımız abuk sabuk bir rpgmiz vardı.Ben oynatırdım paso.Birde nasıl sallardım.Hey gidi günler hey.Biryerdende elf kavranımı öğrenmişiz;kızıl elfler,yarı robot yarı elfler falanda filan.Sonra bizden yaşça büyük elemanın biri(saolsun)bize AD&D'nin temelini öğretti.Sonra gerisi geldi zaten.
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

The_Exile wrote:Orta 2.Arkadaşlarla frp adını verdiğimiz ama saat kronometresiyle oynadığımız abuk sabuk bir rpgmiz vardı.Ben oynatırdım paso.Birde nasıl sallardım.Hey gidi günler hey.Biryerdende elf kavranımı öğrenmişiz;kızıl elfler,yarı robot yarı elfler falanda filan.Sonra bizden yaşça büyük elemanın biri(saolsun)bize AD&D'nin temelini öğretti.Sonra gerisi geldi zaten.
Azuhahahua!!

Ben de grimm masalları filan okurdum böyle don kişot filan... Yüzüklerin efendisini okuduğumda masal kitabı sandım... FRP ve Baldur's Gate 2 oynayana kadar bu şeylerin biraz farklı olduğunu kavrayamadım...

Yine de TSR'ın çıkardığı bir çok hikayeden daha güzel bence Grimm Masalları...

Bir de CONAN var... İlk özgün dünya oluşturulması bilmemne... Bir de Conan'ın Chainmail düzeninde oyunları vardı merak etmiştim ama 70-80li yılların dergileri olduğundan alamamıştım... bir yerde gördüm ama oynamak nasip olmadı...

Conan dünyasında geçen bir macera süper olurdu bence... Keşke oynayabilsem...

Saygılarımla...
Türklider...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

benimde nu olaya bulaşmama, orta3'de arkadaş baskısıyla hobbit'i okumamla başladı, sonrada elimedn hiç kitap düşmez oldu, lise2de magic kart olayına sardık -çok para gitti çok :evil: - sonrada zamanla gelişti herşey, Frp hayatımda en büyük payda bu siteyi bulmamdı, kafa dengi adamları bulmam çok büyük kolaylık sağladı bana..

saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

ahkkk ahkkkk bi bulaştım bi daha çıkmadım yaff ilginç bi durum abicim bunlar yaaaa bigün dicem ama nası nerde ne zaman başladığımı hatırlamıyorum
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

ahhhhh ahhhhhh benim nasıl başladığımı ne siz sorun ne ben sööliim :cry: :cry: *cry* *:O*
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Bende ilk okulda hediye gelen Lotrla başladım.Uzun süre okumadım onu anlayamadım diye(önsözü çok sıkıcı gelmişti).Sonra neydi beşmiyidi neydi ilk okul o zaman başladım okumaya sevdim,sonra gittim kitapçıya bunun gibi kitaplar nerede dedim.Gerisini hatırlamıyorum.
Jacta alea est.
mightywolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mightywolf »

Turkleader wrote:Ben de grimm masalları filan okurdum böyle don kişot filan... Yüzüklerin efendisini okuduğumda masal kitabı sandım... FRP ve Baldur's Gate 2 oynayana kadar bu şeylerin biraz farklı olduğunu kavrayamadım...

Yine de TSR'ın çıkardığı bir çok hikayeden daha güzel bence Grimm Masalları...

Bir de CONAN var... İlk özgün dünya oluşturulması bilmemne... Bir de Conan'ın Chainmail düzeninde oyunları vardı merak etmiştim ama 70-80li yılların dergileri olduğundan alamamıştım... bir yerde gördüm ama oynamak nasip olmadı...

Conan dünyasında geçen bir macera süper olurdu bence... Keşke oynayabilsem...

Saygılarımla...
Uzulerek itiraf ediyorum arkadaslar.... FRP ye neyazikki Turkleader tarafından baslatıldım :P hehe kotu bi baslangıc ola bilir tabi, :) ....

Saka bi yana, ilk Lise 1 de bize frp oynatmayı denediydi, tabi grup manyak. Kimse rp nedir bilmez, Turk anlatıyo bisiler, biz orda, " abi ortada karı warmı?" tarzında rp yapıoduk :) hehe, eeee tabi yıllar gecti, mezun olduk, Oss moss olmadı bida denedik cart curt. Bi bakmısım ! aha FRP ve BEN! iste super ikili :) .....

Turk , eyw kardes, guzel oyunmus bea (solemeyi unutmustum :P)

saygılar sevgiler, kucuklerin gozlerinden buyuklerin elinden operim....
Dareth
Başbüyücü

Post by Dareth »

Bir grup arkadaşla (abartma len , alt tarafı üç kişi) geyik muhabbeti tadında doğaçlama hikaye üretmekle başlayan bir alışkanlık , yanlış zamanda yanlış yerde bulunup , yanlış bir dökümanı ezberleyene kadar okumak sonucu bir hastalığa dönüşür. Kurallardan , oyun günlüklerinden , sayısız efsanevi romanın sayfalarından , efsanevi derecede eğlenceli oyunların patikalarından geçer kişi.
Geri dönüp bakar. "Bu işin içinde sahiden de büyü var. Bu kadar zamanı başka bir dünyada geçirmişim." der.
lil'grin'brin'
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

Falloutla frpye başladım
Sonrada "dur birazda masa üstünde deniyim" dedim başladım

Ama en öncesinde "manyak la bu herifler" diodum :D
Post Reply