En Sexy Leydi?
En Sexy Leydi?
Sizce fantastik kurgu kitaplardaki en güzel bayan karakter kim?
Ben her zaman kitiara ile Lurana arasında kalmışımdır.O yüzden Tanisin düştüğü ikilemi çok iyi anlamaktayım.O kadınların ikisinide sevipte bir seçim yapmak kolaymı sizce?
Ben her zaman kitiara ile Lurana arasında kalmışımdır.O yüzden Tanisin düştüğü ikilemi çok iyi anlamaktayım.O kadınların ikisinide sevipte bir seçim yapmak kolaymı sizce?
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Seksilik ile güzellik farklı şeylerdir bence.
Mesela unutulmuş diyarlardan örnek vereyim, Gümüşay'ın hanımı Alustriel güzeldir ama seksi değildir. Farklı o açıdan. Sen güzelliği sormuşsun galiba.
Ben de olayı biraz daha kurcalayım; hangi ırkın gözüyle bakalım? Bir insan gözüyle mi kender mi cüce mi kara elf mi?
Mesela kara elf dersen Liriel Baenre diyebilirim,
Cüce olarak Stumpet Rakingclaw (zaten kendisi tek bildiğim cüce kadını),
İnsan dersen rölans isterim işlemcim kaldırmıyor,
Kender dersen gene rölans isterim önce gidip bir kender kadını ile tanışmam lazım derim.
Tanrıları işin içine katacak mıyız mesela gene? Yoksa ayrı mı değerlendirelim onları?
Mesela unutulmuş diyarlardan örnek vereyim, Gümüşay'ın hanımı Alustriel güzeldir ama seksi değildir. Farklı o açıdan. Sen güzelliği sormuşsun galiba.
Ben de olayı biraz daha kurcalayım; hangi ırkın gözüyle bakalım? Bir insan gözüyle mi kender mi cüce mi kara elf mi?
Mesela kara elf dersen Liriel Baenre diyebilirim,
Cüce olarak Stumpet Rakingclaw (zaten kendisi tek bildiğim cüce kadını),
İnsan dersen rölans isterim işlemcim kaldırmıyor,
Kender dersen gene rölans isterim önce gidip bir kender kadını ile tanışmam lazım derim.
Tanrıları işin içine katacak mıyız mesela gene? Yoksa ayrı mı değerlendirelim onları?
Taşlar unutana dek...
Benim en fazla hoşuma gidin seksilik açısından Liliel di ama dersniz ki güzellik yetmez huyu da güzel olsun o zaman en hoşuma giden Tzigone..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
raist bir kez daha söylemek durumundayım
usha yarı-irda değil
halis mulis safkan insandır
bu yanlış kanını değiştirmen için söylüyorum
yaz alevinde baba ile kız bölümünü bir kez daha oku lütfen
bence fantastik dünyanın en güzel hanımı arwendir
en seksi olanı ise sanırım kitiara (karanlık yönü onu seksi kılıyor:) .... neden ki?)
usha yarı-irda değil
halis mulis safkan insandır
bu yanlış kanını değiştirmen için söylüyorum
yaz alevinde baba ile kız bölümünü bir kez daha oku lütfen
bence fantastik dünyanın en güzel hanımı arwendir
en seksi olanı ise sanırım kitiara (karanlık yönü onu seksi kılıyor:) .... neden ki?)
Ama Arwenden çok az söz ediyor yaa gerçekten tanımak için çok az vakti oluyo insanın. Özellikle bende psikolojik mi bilmem çok tanımadıım zaman bi kadını sanki güzellii havada kalıyo Kitarayı tanımıyom. Hadi biraz annatın diycem.. Tanımayan varsa ben de Tzigone u uzun uzun annatayım bi ara Söleyin
HARBE GİDEN
Birde kızıl gölge serisindeki Katerine var.
şu Usha konusuna gelince halis mulis insan işte neyini tartışıyorsunuz.Kim diyorsa yarı insan diye değil abicim.Halis mulis insan yani...
Bu arada kitiaramıza gelince.Onun gibisi çok zor bulunur.Bence herkez raistlin tarihçelerinin ikinckitabını okumalı ve kapağındaki şu resme sindire sindire bakmalı.İnsanı soluksuz bırakıyor...
şu Usha konusuna gelince halis mulis insan işte neyini tartışıyorsunuz.Kim diyorsa yarı insan diye değil abicim.Halis mulis insan yani...
Bu arada kitiaramıza gelince.Onun gibisi çok zor bulunur.Bence herkez raistlin tarihçelerinin ikinckitabını okumalı ve kapağındaki şu resme sindire sindire bakmalı.İnsanı soluksuz bırakıyor...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Vaay bee kızların syısı epey bi arttı. Aslında ben de şu ikizlerle ilgili kitapta ki kızı merak ediyodum kapak resimlerinden annadıım kadarı ile söz konusu ikizlerin arası bozuluyoo kız yüzünden ama kız sonunda kime gidiyoo merak ettim doorusu.
HARBE GİDEN
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Kimsenin arasını falan bozduğu yok.
Bu arada kimse Kara Cazibe demeiş hayret ettim. [[img]url]http://digilander.libero.it/fiddershome ... khisis.jpg[/url][/img]
Daha seksisi daha güzeli yok. Tam tanrılara laik
Laurana hmm evet kesinlikle güzel! Ama Alhana daha güzel. Hoş ben sarışın severim
Ama Liv TYLER derim yinede.
Bu arada kimse Kara Cazibe demeiş hayret ettim. [[img]url]http://digilander.libero.it/fiddershome ... khisis.jpg[/url][/img]
Daha seksisi daha güzeli yok. Tam tanrılara laik
Laurana hmm evet kesinlikle güzel! Ama Alhana daha güzel. Hoş ben sarışın severim
Ama Liv TYLER derim yinede.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Evet gerçektende kimsenin arasını bozduğu yok....
Alhanada süper aslında...
Ya tüm hepsi güzel olmak zorundamı?
Kimsede Tikayı yazmıyor.Bana tüm seri boyunca çok tatlı bir kız olarak gelmişti.Ölümünü duyduğumda batan güneşin ejderhalarında bayağı üzülmüştüm doğrusu...
Alhanada süper aslında...
Ya tüm hepsi güzel olmak zorundamı?
Kimsede Tikayı yazmıyor.Bana tüm seri boyunca çok tatlı bir kız olarak gelmişti.Ölümünü duyduğumda batan güneşin ejderhalarında bayağı üzülmüştüm doğrusu...