ADALAR MANGAL PARTİSİ
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
ADALAR MANGAL PARTİSİ
Bilindiği gibi yaz geldi kapuz kabuğu suya düştü kırlar yeşillendi,havalar ısındı...
Eeee FRP World Aktivite ekibi boş durmuyor sizleri <u>mayısın son yada haziranın ilk haftası</u> düzenlenecek olan <b>Adalar Mangal Partisine</b> davet ediyor...
Katılımcılardan sadece kendı yıyeceklerı et ürünü (sucuk yada vb.) ve ekmekleri getirmeleri isteniyor...Mangal olayı gidilen yerde tatbik edilecek...
Adalarda ekmek bulmak mümkün isteyen olursa gidilen adanın et stoklarınıda tüketebiliriz böylece İstanbuldan et taşımamış olusunuz...
Forumu şimdiden açmamın nedeni ise gelmek isteyenlerin şimdiden plan yapmaları ve uygun bir tarih kesinleştirmemiz içindir...
Maliyet Adalar ulaşımı
Bostancı - XXXX Adası 2.000.000 TL. Dönüş içinde aynı miktar ödenicek.Toplam 4 Milyon.Adalar arası ulaşımda 2 Milyon...
Eeee FRP World Aktivite ekibi boş durmuyor sizleri <u>mayısın son yada haziranın ilk haftası</u> düzenlenecek olan <b>Adalar Mangal Partisine</b> davet ediyor...
Katılımcılardan sadece kendı yıyeceklerı et ürünü (sucuk yada vb.) ve ekmekleri getirmeleri isteniyor...Mangal olayı gidilen yerde tatbik edilecek...
Adalarda ekmek bulmak mümkün isteyen olursa gidilen adanın et stoklarınıda tüketebiliriz böylece İstanbuldan et taşımamış olusunuz...
Forumu şimdiden açmamın nedeni ise gelmek isteyenlerin şimdiden plan yapmaları ve uygun bir tarih kesinleştirmemiz içindir...
Maliyet Adalar ulaşımı
Bostancı - XXXX Adası 2.000.000 TL. Dönüş içinde aynı miktar ödenicek.Toplam 4 Milyon.Adalar arası ulaşımda 2 Milyon...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
ee van helsing fiyaskosundan sonra (film değil organizasyon) bakıyorum gene herkes gelecem ayaklarında..ben gelirim elbet kırmızı et sevmesemde haziran başı olursa güzel olur!
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Baba ben sanırım mangal olayını şöyle halledicem orada eğer bir ateş yaıcak yer bulursak ki bu mutlaka vardır...
Ateş yakma maharetımı gosterıp oracıkca survıval yapıp sucukları dallara geçirip oyle pişiricez hahahah
Ateş yakma maharetımı gosterıp oracıkca survıval yapıp sucukları dallara geçirip oyle pişiricez hahahah
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
dragonfly şöyle demiş
"Ateş yakma maharetımı gosterıp oracıkca survıval yapıp sucukları dallara geçirip oyle pişiricez hahahaa"
et yiyen druid ahahaha
olm senden şüphelenmeye başladım
senin içinde barbar kanı olmasın
böyle survival ayağına yatıyosun ama barbarlar da doğada hayatta kalmayı bilir yani...
"Ateş yakma maharetımı gosterıp oracıkca survıval yapıp sucukları dallara geçirip oyle pişiricez hahahaa"
et yiyen druid ahahaha
senin içinde barbar kanı olmasın
böyle survival ayağına yatıyosun ama barbarlar da doğada hayatta kalmayı bilir yani...
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
[quote]et yiyen druid ahahaha
senin içinde barbar kanı olmasın[/quote]
Abi ben kesilmiş biçilmiş hayvanları yiyorum onları ticaret için avlamıyorum ki sadece insanın [b]Doğası[/b] olan beslenme içi güdüsünü tatmin ediyorum
[/b]
senin içinde barbar kanı olmasın[/quote]
Abi ben kesilmiş biçilmiş hayvanları yiyorum onları ticaret için avlamıyorum ki sadece insanın [b]Doğası[/b] olan beslenme içi güdüsünü tatmin ediyorum
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı