ee Hadi raistlin seni bekliyoruz

Birisi hikayeyi başlatır ve herkes tarafından devam ettirilir.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Forumlara girdikten sonra üstten profil bölümüne girmelisin
BU bölümde kendine bir imza ekleyebilir ve Avatar'ının resmini seçebilirsin...
Aramıza hoşgeldin... Seni de forumlarda görmek bizim için büyük bir mutluluk oalcaktır (Özellikle DL hayranı olduğun için ben bu fikirdeyim :mrgreen: )
Filmle ilgili ben de bazı söylentiler duydum ama böyle bir proje var mı henüz ben de bilmiyorum...
Umarım Raistlin'i gerçekten karizmatik bir adam oynar, Caramon'u da Arnold filan oynamalı bence :D (Tabii Caramon kadar yakışıklı olamaz ve baya bir yaşlandı artık ya neyse...)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
legacy_user_4

Post by legacy_user_4 »

Benzer bir soru önceden de sorulmuştu. Aynı mesajı kopyalayım buraya:

"Gayet basit. Forumdayken yukarıdaki "Profil"e bas, sonra karşına çıkan form senin kişisel bilgilerini değiştirebileceğin yer. Buradan mesajın yanındaki resmi (yani avatarını) Galeriyi Göster deyip resimlere bakarak seçebilirsin. Hatta şu an seçili olan resim de yanlış görmediysem Galeri'den seçilmiş.
Ha eğer ben kendi özel avatarımı yüklerim diyorsan Profil'deyken Gözat seçeneğini kullan ve harddiskindeki resmi upload et ve kullan.
Hesabınız (Your Account) kısmından avatar değiştirilemiyor, oradan uğraşmayın. Bizden kaynaklanan bir sorun değil, o yüzden onu düzeltemiyoruz. Yalnız forumdan profile girerek 400ün üzerindeki resim arşivinden istediğini seçebilirsin.
Gene yapamazsan frp@frpworld.com'a hangi avatarı istiyorsan söyle (veya gönder). Ben hallederim.
Kolay gele. "

Sana da kolay gele.
Bu arada DLin filmi çekilirse Caramon'un genç olduğu zamanın filmi çekilir bence. Yani Güz Alaca Karanlığı Ejderhaları. Hmm aslında şu dedikoduyu neden bir araştırmıyorsam?
Kendinize iyi bakın.
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Walla onu bunu bilmemde Raistlin, Tas ile Sturm'ü oynayan adamlar kesinlikle benzemeli. Diğerleri pek önemli diil :P

Hatta sadece Raist olsa bile yatar arasıra yanındada Ts ile Sturm gözükür...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bu film hakkında bilgisi olan var mı?
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Walla ben sadece çekildiği haberini duydum. Ahada ondan başka bişi bilmiorum...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ben Raistlin'i oynardım bana teklif getirseler :P
Ama sakallarımı filan kestirirler rol icabı şimdi... Bi de biraz fazla yapılı bir Raistlin olurum herhalde...
şööle Fighter/Wizard karışımı bir şey olur ancak benden... :mrgreen:
legacy_user_4

Post by legacy_user_4 »

Arkadaşlar Margaret Weis tarafından bizzat yapılan bir açıklamaya göre büyük bir film firması (ismi belli değil ama Dungeons & Dragonsu ve LOTRu çeken firma -New Line- değilmiş) yüksek bütçeli bir film için film haklarını almış. Bu firmanın ismi belli olmasa da Ejdermızrağı'nın esaslı fanatikleri olduğu haberi var.
Film Güz Alaca Karanlığı Ejderhaları için çekilecekmiş.
Filmin haklarının alınması filmin çekilmesi yolundaki ilk büyük adım olmakla beraber her hakkı alınan filmin de çekilmediğini belirtmek lazım. Gene de biz en iyisini umalım ve muazzam bütçeli bir filmin çekildiğini görmeyi bekleyelim. şu an için başlayan bir film çekimi yok ama söylediğim gibi başlayabilir. Fantezi sektörü özellikle riskli bir sektör ve yatırılan paranın batması ihtimali var ama Yüzüklerin Efendisi gibi geniş beğeni toplayan filmler de çıkabiliyor. Ejdermızrağı'nda durum daha da riskli olabilir ama söylendiği gibi sıkı fanatikler tarafından yüksek bütçeli bir film çekilirse ben bunun parasını fazlası ile karşılayacağını düşünüyorum.
Herkes kendine iyi baksın. Elime geçen yeni bilgileri size iletirim.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Umarım Marget Weis ve Tracy Hickman da Tolkien gibi ihanete uğramazlar... Lotr'un filmi kitaptan bağımsız garip bir patlamış mısırlı holywood eseri olmuş... Evet film güzel ama kitaba uymuyor senaryosu ve kişilikler farklı, adeta alternatif bir lotr!
Dragon Lance böyle olmaz umarım...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ama bence böyle kalıplara girmekte yanlış. Yani kitabın aynısını çekmek zorunda değiller ki. Bence film tam tersine iyi yapıp bence çok sıkıcı olan yerlerini güzelleştirmiş. Tamam hikayeye uymadığı doğru ama bu sayı %5'i geçmiyor. Hatta bazıları gimli'nin komedi unsuruna dönüştürülmüş fln diyor. O adam Gimli'nin kitapta yaptığı homurdanmalara gülüyorda, sinemada izleyince niye birden komedi unsuruna dönüşüyor onu anlayamadım. Neyse biraz fazla çıkıştım ama ben yinede şimdilik Dragonlance'dan umutluyum. Ama seriyi değilde sadece ilk kitabı çekeceklerse olmaz pek. Kitiara'nında bir şekilde gözükmesi lazım bence... (e onunda ilk kitapta sadece adı geçiyor yane...)
legacy_user_4

Post by legacy_user_4 »

Benim şahsi görüşüm de lotr'un kitaptan bağımsız düşünülürse güzel denilebilecek bir film olduğu. Ama kitaptan bağımsız düşünmek lazım. Yoksa kitaba uyma konusunda pek de hayran kalmadım yapımcılara. :roll:
Ejdermızrağında ilk kitabın çekilecek olması peşinden diğer kitapları da getirir düşüncesindeyim. Hiç yoktan ilk üç kitabı. Öünkü insanlar devamı yönünde bir talepte bulunacaklardır. Hiç yoktan benim gördüğüm kadarı ile herkes ilk film daha çekilmeden diğer filmlerin çekilmesini taleplerini belirtiyorlardı. İlk film çekilmeye başlanırsa bu sayı ve dolayısıyla buna bağlı olarak gelen baskı daha da artacaktır.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Faramir Frodo ve Sam'i Osgiliath'a götürmüyor ve karşılaştıklarında bir mağaradalar yalnızca 2 adamı var yanında Faramir'in

Tom Bombadil filmde gözükmüyor bile halbuki Frodonun hayatını o kurtarıyor, Tom olmasa yüzük bir ağacın midesinde olurdu

Aragorn Kara Murat değil kitapta ama filmde surlardan orcların üzerine atlıyor Gimliyi tutarak iple yukari cekiliyor (hic bir orc da vurmuyor...)

Frodo her önüne gelene "Hihiii bak benim yüzüğüm var almak ister misin" bakışı atıp salak salak yüzüğü göstermiyor... :mrgreen:

İsildur'un kılıcı yeniden forge edilip Aragorn'a veriliyor Lothloriende kitapta... Fakat filmde değil göstermek bahsetmiyor bile!!!

Yani film kitaba %70 filan bağlı... Ama film harika o ayrı :)))
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Yaa tamam ama bunlar yinede küçük ayrıntılar bence. Gayet hoş ve güzel ayrıntılar var. Mesela çoğu kişiye göre Legolas'ın kalkanıyla merdivenlerden kaykay edasıyla kayması saçma gelmiş. Ee ne var bunda. Kitapta yoksa olamaz mı yani. Bence gayet güzel ve göze hitap eder olmuş ne war ki bunda.

(İsildur'un kılıcı yeniden forge edilip Aragorn'a veriliyor Lothloriende kitapta... Fakat filmde değil göstermek bahsetmiyor bile!!! )
demişsin ama bu sanırım üçüncü filmde olabilir. Filmin afişindeki kılıcı ben ona benzettim.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Two Towers kitabında bütün Rohan sarayı İsildur'un kılıcının yeniden yapilip Aragorn'a verildiğini öğreniyordu. Hatta saraya girerken Aragorn kendisi bunu belirtiyordu ki kılıcına iyi baksınlar...

Legolas kitapta bu kadar başarılı bir kahraman değildi filmde gerçeten coşmuş ama güzel de olmuş. Kitaptakki her dövüş ya da savaş sahnesini tekrarlamak zorunda diiller ama Aragorn'u da Kara Murat yapmamaları lazımdı...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Arkadaşlar hikayedeki "müthiş" gecikmeden dolayı çok özür diliyorum. Ama bu aralar haddimden fazla işim var ve nefes alacak vakit bile zor buluyorum. Senaryo çoktan hazırlandı sadece kelimelere dökmek kaldı zihnimin karalamalarını... Biraz daha sabır... Corax'ın dönüşü muhteşem olacak...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

şimdilik DL nin fragmanı ile idare edin. Fragman dedim ama bu sadece bir grubun denemesidir ortada film falan yok. Ayrıntı için www.trailerproject.net tık!
Yüzüklerin efendisine gelince dvd sini edinmeye bakın directors cut ve seneye çıkacak olan Kralın dönüşü dvdsi ile 3 film toplam 15 saati buluyor. Sinemada izleyipte göremeyince hayal kırıklığına uğradığımız pek çok sahne mevcutmuş.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Post Reply