ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN
rp dışı not:
Tapınağa gelmiyorum bu bizzat lord Dragonfire ın çocuğa verdiği bir hediye ve lordumun hediyeyi vermesi için de tapınağa kadar gelmesine gerek yok. Ayrıca bir baş rahip olarak benim de bizzat o ortama gitmeden çocuğun zihninde bazı imgeleri canlandırma gücüm var. Ben de bunu yaptım. Ve yaptığımın neden rp ye saygısızlık olduunu da pek annayamadım..
Tapınağa gelmiyorum bu bizzat lord Dragonfire ın çocuğa verdiği bir hediye ve lordumun hediyeyi vermesi için de tapınağa kadar gelmesine gerek yok. Ayrıca bir baş rahip olarak benim de bizzat o ortama gitmeden çocuğun zihninde bazı imgeleri canlandırma gücüm var. Ben de bunu yaptım. Ve yaptığımın neden rp ye saygısızlık olduunu da pek annayamadım..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

RP DIşI: pardon da ben dragonfire ın koruduklarına dokunamıoken sen nası benim tapınağımda koruduğum birine bunu yapıosun firble annıyamadım??
ayrıca dragonfire ın bir hediyesi ise gelir o yazar..
muhtemelen senin başrahiplik güçlerin benim tapınağımda işe yaramayacaktır..
Kİ TAPINAğIN YARATILIşI na bakarsan tapınağın belli bir yeri olmadığını da görürsün..aslında tapınak istediğine görünüyor..
senin gelişinde seni içeri davet ettiğimi varsaydım...
ayrıca dragonfire ın bir hediyesi ise gelir o yazar..
muhtemelen senin başrahiplik güçlerin benim tapınağımda işe yaramayacaktır..
Kİ TAPINAğIN YARATILIşI na bakarsan tapınağın belli bir yeri olmadığını da görürsün..aslında tapınak istediğine görünüyor..
senin gelişinde seni içeri davet ettiğimi varsaydım...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
RP DIşI : Bir şey daha var sonradan girip formu okuyarak kendıce cevap yazdığın nasılda meydana çıkıyor farkındamısın...
Bak şimdi açıklıyayım...
Baş rahip burock benı tapınaktan çıkarken görüyor ve bana karşı bir rp yapıyor sana değil çünki sen orarda değilsi ve tabiki de azalını çalıştırdığını bilmiyorsun çünki karakterin tapınağı terk ederken azalınla burock un çalıştıklarının farkında bile olmamaış bunu belirten tek bır yazı bile yok...
İşte Orenın Agorada söylediği Diyarın Ustaları ile ilgili forumu bununla ilgili sen başkasının gördüğü bir şey üzerine kendi karakterin görmüş gibi rp yapıyorsun.
Kalabalıklık yarattım Oren kusura bakma ....
Bak şimdi açıklıyayım...
Baş rahip burock benı tapınaktan çıkarken görüyor ve bana karşı bir rp yapıyor sana değil çünki sen orarda değilsi ve tabiki de azalını çalıştırdığını bilmiyorsun çünki karakterin tapınağı terk ederken azalınla burock un çalıştıklarının farkında bile olmamaış bunu belirten tek bır yazı bile yok...
İşte Orenın Agorada söylediği Diyarın Ustaları ile ilgili forumu bununla ilgili sen başkasının gördüğü bir şey üzerine kendi karakterin görmüş gibi rp yapıyorsun.
Kalabalıklık yarattım Oren kusura bakma ....
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Yine o ses.
Uzun zaman olmuştu onun sesini işitmeyeli.
Oren,oren dautry
Niçin çağırıyordu onu?
Ã?ğrenmeliydi.merak ediyordu,ama aklına mantıklı bir sebep gelmiyordu.
Ama en büyük sorunu karşısında duruyordu:nerden bulacaktı bu adamı
Yada o hala sıradan bir adam mıydı?
Artık Lord Oren diyorlardı ona.tanrı lord oren.
Düşüncelere dalmıştı ki karşısında yükselen binayla kendine geldi.piramide benzeyen bir bina.bu muydu acaba aradığı şey?tek yolu vardı öğrenmenin.
Yavaşça binaya doğru yöneldi.neyle karşılaşacağı hakkında en ufak bir fikri yoktu.
Ama devam etti elf"
Uzun zaman olmuştu onun sesini işitmeyeli.
Oren,oren dautry
Niçin çağırıyordu onu?
Ã?ğrenmeliydi.merak ediyordu,ama aklına mantıklı bir sebep gelmiyordu.
Ama en büyük sorunu karşısında duruyordu:nerden bulacaktı bu adamı
Yada o hala sıradan bir adam mıydı?
Artık Lord Oren diyorlardı ona.tanrı lord oren.
Düşüncelere dalmıştı ki karşısında yükselen binayla kendine geldi.piramide benzeyen bir bina.bu muydu acaba aradığı şey?tek yolu vardı öğrenmenin.
Yavaşça binaya doğru yöneldi.neyle karşılaşacağı hakkında en ufak bir fikri yoktu.
Ama devam etti elf"
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Binayı çevrelyen duvarların devasa kapıları açıldı ve arasından karanlık göründü...
Karanlık yavaş yavaş açıldı ve yerini bir bahçeye bıraktı.. sarmaşıklar mermer heykeller güzel bir kuş havuzu işlemeli duvarlar. ve birçok çesit çiçek..ilerisinde pimamidimsi bir bina durmaktaydı yeklaştı ve merdivenlerini tırmandı
kapının 2 yanında duran 2 ane diz çökmüş çocuk heykeli İvellius un dikkatini çekti..
biri gülümserken diğeri ağlıyordu.
dikkat ettiğinde heykelin gözünden gelen sürekli yaşları gören elf irkildi o sırada diğer heykel gözlerini açarak başını İvellius a döndürdü..
"Hoşgeldin soylu ırkın mensubu İvellius İçinde kötü niyet taşımadığın sürece Lor Oren seni tapınakt ağırlamaktan mutluluk duyacaktır"
Karanlık yavaş yavaş açıldı ve yerini bir bahçeye bıraktı.. sarmaşıklar mermer heykeller güzel bir kuş havuzu işlemeli duvarlar. ve birçok çesit çiçek..ilerisinde pimamidimsi bir bina durmaktaydı yeklaştı ve merdivenlerini tırmandı
kapının 2 yanında duran 2 ane diz çökmüş çocuk heykeli İvellius un dikkatini çekti..
biri gülümserken diğeri ağlıyordu.
dikkat ettiğinde heykelin gözünden gelen sürekli yaşları gören elf irkildi o sırada diğer heykel gözlerini açarak başını İvellius a döndürdü..
"Hoşgeldin soylu ırkın mensubu İvellius İçinde kötü niyet taşımadığın sürece Lor Oren seni tapınakt ağırlamaktan mutluluk duyacaktır"
şaşırmıştı.
oren'den bunları beklemiyordu açıkçası.
başını eğerek çocuğu selamladı.ama bunun bir anlamı olup olmadığını bilmiyordu.
içeri yavaş adımlarla ilerledi.
çok güzeldi etraf.yüzünde bir gülümseme belirdi.
bir elfin ne isteyeceğini biliyorsun oren diye geçirdi aklından.
ama hala neden burada olduğunu bilmiyordu.
niçin diye düşündü.niçin buradayım lord oren?
oren'den bunları beklemiyordu açıkçası.
başını eğerek çocuğu selamladı.ama bunun bir anlamı olup olmadığını bilmiyordu.
içeri yavaş adımlarla ilerledi.
çok güzeldi etraf.yüzünde bir gülümseme belirdi.
bir elfin ne isteyeceğini biliyorsun oren diye geçirdi aklından.
ama hala neden burada olduğunu bilmiyordu.
niçin diye düşündü.niçin buradayım lord oren?
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

oren önünde belirdiğinde ne yapması gerektiğini düşündü,onu selamlamalı mıydı?
ne olursa olsun o bir tanrıydı ve elfin tanrılara karşı saygısı vardı.yavaşça eğildi ve oreni selamladı.
amacım oturup keyif yapmak olsaydı yıllardır diyarları dolaşıp hayatımı zayıflar için tehlikeye atmazdım-bunu biliyorsunuz-
ben burada oturup havuzun karşısında keyif aldığım her dakikayı vakit kaybı olarak görüyorum lord oren.
daha açık olun lütfen.
niye??
üstelik bahsettiğiniz çıkar anlaşmasından da bir şey anlamadım.
ne olursa olsun o bir tanrıydı ve elfin tanrılara karşı saygısı vardı.yavaşça eğildi ve oreni selamladı.
amacım oturup keyif yapmak olsaydı yıllardır diyarları dolaşıp hayatımı zayıflar için tehlikeye atmazdım-bunu biliyorsunuz-
ben burada oturup havuzun karşısında keyif aldığım her dakikayı vakit kaybı olarak görüyorum lord oren.
daha açık olun lütfen.
niye??
üstelik bahsettiğiniz çıkar anlaşmasından da bir şey anlamadım.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

İvellius un selamına veren Lord Oren
"Her savaşcının dinlenmeye ihtiyacı vardır İvellius..dinleniceksin keyif yapıcaksın ki iş yaptığın zaman onu hakkıyla yap..
anlaşmaya gelince
bu sözcükten niye bu kadar korkuyorsunuz..
siah dükkanından alacağın bir kılıç bile anlaşmadır..
kısaca şöyle anlatayım İvellius
Irkının tapınağımda bulunmasından kişisel bir hoşnutluk duyuyorum ve tapınağıma gelme inceliğini gösteren elflere tüm misafirperverliğimi gösteriyorum.. niyetleri misafirlikle kaldığı sürece..
"Her savaşcının dinlenmeye ihtiyacı vardır İvellius..dinleniceksin keyif yapıcaksın ki iş yaptığın zaman onu hakkıyla yap..
anlaşmaya gelince
bu sözcükten niye bu kadar korkuyorsunuz..
siah dükkanından alacağın bir kılıç bile anlaşmadır..
kısaca şöyle anlatayım İvellius
Irkının tapınağımda bulunmasından kişisel bir hoşnutluk duyuyorum ve tapınağıma gelme inceliğini gösteren elflere tüm misafirperverliğimi gösteriyorum.. niyetleri misafirlikle kaldığı sürece..
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Üstüne alınmana gerek yok İvellius..
Ziyaretin ise sana kalmış kimseyi zorla içeri almıyor ya da kovmuyorum
ama unutma sen bir savaşcıysan burası ölümün ve kaosun olduğu kadar savaşında tapınağı...
ve inan ölüme ve kaosa sandığın kadar uzak değilsin, hiçbir savaşcı değil...
Ziyaretin ise sana kalmış kimseyi zorla içeri almıyor ya da kovmuyorum
ama unutma sen bir savaşcıysan burası ölümün ve kaosun olduğu kadar savaşında tapınağı...
ve inan ölüme ve kaosa sandığın kadar uzak değilsin, hiçbir savaşcı değil...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı