bi halı saha maçı eksikti!!!
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

ya scythe abi valla burkuldu hatta dün o kadar acıklı bir durumdaymışım ki mty tayfası(düşün o sadist gaddarlar bile) maillerim yüzünden bana karambol yapmaktan vazgeçti artık halimi sen düşün scythe vallla bu kez yalan değil.
aha bak da sölüyom yalan sölüyom(imzama bak ya bak)
dövmeyecen di mi scythe abi
valla söz yapmam bi daaa
hadi daaa
aha bak da sölüyom yalan sölüyom(imzama bak ya bak)
dövmeyecen di mi scythe abi
hadi daaa
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
o timsah gözyaşlarıma kanacağımı düşünmüyosun di mi yeminer ? ge-le-cek-sin.. ya oyuncu ya kaleci ya da seyirci olarak... sırtımda taşır yine getiririm seni emin ol.. bak gülücük mülücük atmıyom ki yukarıda yaptığın gibi cevap atmaya cesaret edemiyesin...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Daha mükemmel olur bence...
Beşiktaşta üsküdar iskelesi nasıl olur,iskelenın yanındaki parkta deniz kenarındaki taşlara oturup beklenilir böylece Kadıkoyden gelenlerde gemınıın sancak (sağ)tarafındasn sahildeki güruhu görür ve onların yanına gelir...
Saatını sız belirleyin.Ben arkadastabn gelıcem onun dogum gunu varmıs aksamdan kalma olucam yanı
)
Beşiktaşta üsküdar iskelesi nasıl olur,iskelenın yanındaki parkta deniz kenarındaki taşlara oturup beklenilir böylece Kadıkoyden gelenlerde gemınıın sancak (sağ)tarafındasn sahildeki güruhu görür ve onların yanına gelir...
Saatını sız belirleyin.Ben arkadastabn gelıcem onun dogum gunu varmıs aksamdan kalma olucam yanı
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Ben de oynardım ama İstanbul Tayfasının ayak sağlığı için oynamıyorum.
Ã?ünkü her zaman defans oynarım ve çok kötü oynarım. En az 6 yedek gerekir (karşı takıma tabii
)
A bi de ufak bir ayrıntı: ayağım 48 numara yani illaki sakatlarım, kaçma ihtimali yok forvetlerin
Rakip bir siteyle filan maçımız olsaydı oynardım ama
Ã?ünkü her zaman defans oynarım ve çok kötü oynarım. En az 6 yedek gerekir (karşı takıma tabii
A bi de ufak bir ayrıntı: ayağım 48 numara yani illaki sakatlarım, kaçma ihtimali yok forvetlerin
Rakip bir siteyle filan maçımız olsaydı oynardım ama
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power