STAR WARS HASTALIğI!
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

Star Wars 4,5,6 serinin gerçek filmleridir, karanlık mat gotik bir havaları vardır
episode 1 tam bir rezalet renk cümbüşü
episode 2 biraz daha iyi ama o sert havayı kaybetmiş.
Kısacası 1 ve 2'de star wars serilerinde kültlüğünü kaybetmeye başlayıp popcorn holywood film endüstrisine doğru kaymalar var.
Nitekim aşırı ve klişe romantizm öğeleri ile bezenmiş episode 2'den sonra eski fimleri özleyip gerçek star wars filmlerinin arkasından bir dakikalık saygı duruşunda bulunmaktan başka yapabileceğim bir şey kalmıyor.
Umarım aranızda neden bahsettiğimi anlayabilecek kadar Hollywood'un yeni pop kültürünün kölesi olmamış diyar dostları vardır...
Saygılar
Raistlin
episode 1 tam bir rezalet renk cümbüşü
episode 2 biraz daha iyi ama o sert havayı kaybetmiş.
Kısacası 1 ve 2'de star wars serilerinde kültlüğünü kaybetmeye başlayıp popcorn holywood film endüstrisine doğru kaymalar var.
Nitekim aşırı ve klişe romantizm öğeleri ile bezenmiş episode 2'den sonra eski fimleri özleyip gerçek star wars filmlerinin arkasından bir dakikalık saygı duruşunda bulunmaktan başka yapabileceğim bir şey kalmıyor.
Umarım aranızda neden bahsettiğimi anlayabilecek kadar Hollywood'un yeni pop kültürünün kölesi olmamış diyar dostları vardır...
Saygılar
Raistlin
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

ne demek istediğini çok ii anladım dostum. Romantzm öğelerinin daha masum olabileceği ile ilgili bir çok kez görüş belirttim ben de. amerikan duygusuzluğunun bu aşk içinde olmaması gerekiyodu. daha masum olabilirdi.... 
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
ama yodanın sakalı yok ki o nedenle ence cüce değil. Yaa bi de şimdi ilk ve ikinci filmlerde cumhuriyet hala ayata o nedenle daha güzel hava var ama iki filmde de ben o korkuyu hissediyorum. Yani bence onlar da çok güzel bana öle geldi. belki de starwarsa ait nerdeyse herşey muhteşem geldiği içindir. Aslında son üç filmi de daha izlemedim zamanında kaçırmışım şimdi de üçüncü filmi bekliyorum. Sonra becerebiirsem bir gün altı filmi ard arda koyup izleyecem.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

üçüncü filmimiz 2005 mayıs 19 biliyosunuz dimi? çooooooooook uzun bi zaman var daha !:( ama şunu söliiim.Obinan varya yaşlanmış biraz daha bıyıklar falan sarramış çok tatlı bi şey olmuş ya....anakin saçlar uzamış çirkinleşmiş ben biraz uzun saç düşmanı olaraktann yani zevk meselesi kimse kızmasın:)
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

Kel olsun mu ne dersin hatta bizim filimimizde tüm jedi şovalyeleri kel olsun mesela öyle bi prensip geliştirmiş olsunlar. Çok mu kötü olur sizce???
HARBE GİDEN
-
Khellendros
- Kullanıcı

Star Wars kessinlikle jediler ve ligt saberler üzerine kuruludr bence.Ama yinede müthiş bir evrendir ben star trek ten daha çok severim. 2. filmi izleyemedim bu hafta izlicem oyüzden bir şey diyemem ama ilk film tam bir rezalletti.Habire ışın kılıcını çıkarıp onu bunu kesiyorlardı ya bu aleti kullanmanın bi adabı usulu vardır.Onu bunu bırakında dart maul un Ã?ift taraflı saberi nsldı ama?Walla kullanmak büyük yetenek ister o yeni yetme anakin kolunu bacağını koparır kullanıyım derken 
yaa ben ilk filme de bayıldım bece haksızlık ediyosun.. Correscant da bi tek dövüş sahnesi yoktu ama en mütiş sahnelerinde birisi di hatta correscont bence jedi şövalyeleri ve ışın kılıcı kadar muhteşem bi öğedir Starwars dünyasında.. Star trekin ayrı bi havası var onu da severim ama tabii star wars daki kadar akıcılık yok orda ama starwars da sürekli devam eden bir savaşın öykülenmesini buna katkısını bence küçümsememeli.
HARBE GİDEN
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı