bi halı saha maçı eksikti!!!
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Abi millet 14:00 da beşiktaşta buluşucak siz Bakırköyden Dimension door mu açıcaksınız yahuuu.
bence herkesin bildiği yer olan [u][i][b]Beşiktaş-Ã?sküdar vapur iskelesi [/b][/i][/u]uygundur arkadaşlar ve tabıkı bulusma saatıde [b]14:00 [/b]olucak
bence herkesin bildiği yer olan [u][i][b]Beşiktaş-Ã?sküdar vapur iskelesi [/b][/i][/u]uygundur arkadaşlar ve tabıkı bulusma saatıde [b]14:00 [/b]olucak
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
yeminerin gelmeyeceği nerden çıktı yaa.. buraya birşey yazmadı henüz.. pazar günü belgrat ormanlarında peşinden koştururken beni hiç birşeyi yoktu.. bahanesi olamaz yani... hiç olmazsa kaleci olur... başına ekstra bir şey gelmezse maça getirecem ben onu... mazereti olan lütfen ortaya belirtsin mazeretini...
bu arada uzaklarda oturup da beşiktaşı tam bilmeyen arkadaşlarla saat 11-30 gibi bakırköyde buluşsak nasıl olur.. ya da topkapıda... topkapıda buluşursak beşiktaşa tek vasıta ile ulaşabiliriz.. bakırköyde buluşursak taksimden beşiktaşa yürürüz ya da ikinci bi vasıta yaparız... sizce nasıl yapalım
bu arada uzaklarda oturup da beşiktaşı tam bilmeyen arkadaşlarla saat 11-30 gibi bakırköyde buluşsak nasıl olur.. ya da topkapıda... topkapıda buluşursak beşiktaşa tek vasıta ile ulaşabiliriz.. bakırköyde buluşursak taksimden beşiktaşa yürürüz ya da ikinci bi vasıta yaparız... sizce nasıl yapalım
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
galadlirim maç 17:00 de bitecek.ondan sonrası bize kalmış.
bu arada kadroda olup da hiç hayat belirtisi vermeyen arkadaşlar var.bises çıkarın ,geliyoruz deyin ,şurda buluşalım deyin,ne biliyim bi tepki verin geleceğinize dair.maça gelicem deyip de gelmeyen arkadaş olursa çok ayıp eder.beşiktaşa (veya halısahaya) gecikecek arkadaşlar bi şekilde haber versinler beşiktaşta beklemeyelim boşuna.
bu arada kadroda olup da hiç hayat belirtisi vermeyen arkadaşlar var.bises çıkarın ,geliyoruz deyin ,şurda buluşalım deyin,ne biliyim bi tepki verin geleceğinize dair.maça gelicem deyip de gelmeyen arkadaş olursa çok ayıp eder.beşiktaşa (veya halısahaya) gecikecek arkadaşlar bi şekilde haber versinler beşiktaşta beklemeyelim boşuna.
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
galadlirim bence Bakırkoyde buluşmak daha mantuıklı...
Ben bakırkoy tayfası ile buluşup oyle gelicem kaybolucağımdan değil yoldayken daha fazla eğlenmek için...
Ben meydanda 11:30 da olurum meydanda heykelın altında oturan bırı olucak onu tekmelemeyın yoksa sızı ısırır haaaa
Ben bakırkoy tayfası ile buluşup oyle gelicem kaybolucağımdan değil yoldayken daha fazla eğlenmek için...
Ben meydanda 11:30 da olurum meydanda heykelın altında oturan bırı olucak onu tekmelemeyın yoksa sızı ısırır haaaa
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
eğer majenta ile scthe ada uygunsa tamam bakırköy olsun no problem!demek yolda daha çok eğlenmek için öylemi
evett bakalım harika olacak maçtayken size büyü yapacam(beni kızdırana)düşüp bir yerini kırsın diye! hehe hiç yaparmıyım canım şaka genede tedbirinizi alın siz..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ