Frp dünyasından figürler satılıyor mu?

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
metyus1977
Kullanıcı
Kullanıcı

Frp dünyasından figürler satılıyor mu?

Post by metyus1977 »

Merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeni ve bir o kadarda toyum. Yakında Konya'dan İstanbul'a gelicem ve İstanbul'da olanlara sorayım. İkinci el Frp kitaplarını nerelerde bulabilirim (sahaflar felan). diğeri ise ismini çok duyduğum sihir kafe, gereksiz şeyler cafesi mi? neydi bu dükkanlarda çok sevdiğim ejder mızrağı figürleri yada yüzüklerin efendisinin takılarının, eşyaları var mı? varsa bunların adreslerini söyleyebilir misiniz? yada bunları İstanbul'da nerelerde bulabilirim. şimdiden çok teşekkürler.
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Ã?ncelikle minyatür konusuda Dragonlance ürününün olmadığını belirtmek isterim. Belki kitaplarının yeni çıktığı dönemlerde yani 10-15 yıl kadar önce çıkmıştır ama artık öyle birşey yok. Ne ilk elden ne de kullanmışı olarak böyle bir ürüne rastlamadım.

Yüzüklerin Efendisi filmi çıktıktan sonra bol miktarda da hobi ürünü üretildi. Ã?oğunu büyük mazalarada yada hobi ürünleri satan yerlerde(mesela Gerekli şeyler) bulabilirsin.

İkinci el kural kitabı kavramı genelde pek olmuyor. Hikaye kitabı dersen bulunabilir ama kural kitaplarını hiç sanmıyorum. Ã?ünkü bu tarz kitaplar genelde çok az gelirler ve alan kişiler de satmaz istemezler. Sahaflarda ise bulmana imkan yok. Bazen eski kitaplarını satan kişiler bulunabiliyor ama denk gelmen gerek. (Bu arada eğer 3rd Ed. kural kitabı arıyosan yardımcı olabilirim.)

İstanbulda hobi ürünleri satan sınırlı sayıda mekan kaldı. Bunlarda biri Gerekli şeyler (Kalıpçı s. No:111/1 Teşvikiye T:(212) 291 06 89-90-91). Burada aradaığın çoğu şeyi bulabilirsin. Ama adres ile bulmana imkan yok, genelde tesdüf eseri yada bir bilen sayesinde bulunabiliyor. Ayrıca telefon ile aradığın şeyin olup olmadığını sormanı öneririm. O kadar yolu boşuna gitmiş olma.
Sihir Cafe ise Warhammer figürlerini bulabileceğin bir yer. Ama bunu haricinde başka birşey yok.
"Lovefull Evil"
metyus1977
Kullanıcı
Kullanıcı

TEşEKKÖRLER

Post by metyus1977 »

Gerçekten çok ama öok teşekkür ederim arkadaşım. İstanbula gider gitmez oraya uğrayacağım (gereksiz şeyler). Ne yazıkki ben Konyada FRP oynayamıyorum haliyle iş, güç ama hastalık derecesinde roman okuyorum. Bütün paralarım oraya gidiyor ama helal olsun. Tekrardan çok teşekkürler.
metyus1977
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by metyus1977 »

Çok pardon gerekli şeyler dükkanından. (DErsten çıkınca haliyle böyle oluyor.) :D
Post Reply