frpworld convention "bahar 2004"

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

[quote="Firble"]Demek beni sitemiyonuz :...( Öle olsun tamam gelmem.. Siz benim için de eylenin o zaman.... Benim hatrıma bi de ozan atışması yaparsınız.. Siteye de aktarırsanız çook sevinirim vallahi.. Galadlirim İstanbulda di mi ? Belki İstanbulda onun karşısına çıkacak bi gizli yetenek de vardır..[/quote]

haha benim karşımda olan kimse benle atışmak ne kelime beni konuşturmaya çalışıyor ama araya frp ve ozanlık girince o zaman bambaşka biri olurum been :D
siz con u ayarlayın ben armut piş ağzıma düş şeklinde biterim orada
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Ahaahah aman siz atışmatyın ben ne olsa yaparım birde ortada kavga çıkar filan aman haaa yok yok olamz.
Con un ıtıbarı sarsılır.İkinizdede hırs var çok tehlikeli olmaz olmaz..
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

bir druid beni durduramaz bende gelecem yaa banane :cry:
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

ee ii ilgileneliim işte burda chatte buluşsak olmaz mı? uzaktan yapılcak işler yok mu?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Evet internet üzerinden yapılabilecek işler varsa onlarla ilgilenmede yardımcı olabilirim.
Aslında internet üzerindeki en önemli işlerden birisi con konusunda uygulanabilirliği olan fikirler sunmakmış gibime geliyor ama kesin başka işler de vardır.
Taşlar unutana dek...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eee o zaman ilgilenelim bakalım Palisdan mesela konuşalım bakalım. Afişi nasıl olacak Frpworld conun. Tamam belki sadece site içinde düşünüyoruz yine de bi afiş olsun bee bence.. Hadi düşünelim.. Bi defa kesin Phoneix olmalı ne o durmadan ejderha koyuyolar resimlere ama Logodakinden de biraz daha farklı olmalı.. Küllerinden domakta olan bir Phoneix resmi nassı gider diyonuz??
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

walla süper gider firble ama ne zaman olcak bu yani zamanı geçtikçe geçiyor daha biz nerede yapacağımıza karar wermiş deiliz
çok zaman geçti çok şey değişti...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bakalım şu frpword convention olmazsa biz belki bir ozan conventionı yaparız olmaz mı ama hem ozanlığı tüm diyarlara yayma konusunda gayet güzel bir adım olur.
HARBE GİDEN
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

abi olmayacak değil mi frpworld con
çok zaman geçti çok şey değişti...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bilmiyorum ilgilenen arkadaşlar bu ara pek konuşmuyorlar ama eğer olmazsa biz bir ozan conventionı yaparız olmaz mı olur vallahi çok da güzel olur sen bekle gör.
HARBE GİDEN
Post Reply