FRın en romantik çifti

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Zaten Liriel-Fyodor çiftinden sonraki gözdem Zak-Malice çifti. Zak Malice'e kalbini verdi isteye isteye. Sonra Malice istedi diye öbür taraftan döndü. Az şey mi bunlar? :D
Taşlar unutana dek...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Zaten zak malice e her zaman kalbini vermiş.Gece karanlığı altında bir sunakta biticek değildi bu aşk.Aslında ne kadar romantik bir sahne dimi?
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yaa o kaldı içimde vallah ama ne bileyim pek bahsedilmedii için benim için arka planda kalmıştı biraz.. Ama yine de dierleri daa romatik gibi geliyor Klebe nasıl desem biraz üst tabaka aşkı gibi görünüyo gözüme belki taraflı bakıyom ama...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

zak malice'i asla sevmedi
malice'in zak'e karşı duyduğu sevgi de sadece cinsel tutkudan ibaretti

ben tanis ile laurana derim
bence en güzel aşk onlarınki
her gerçek aşk gibi sorunlar yaşayan ama hayatta kalmayı başaran bir sevgi
saf temiz ve sonsuz bir sevgi
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Tanis Laurana ilginç bi insanla yarım elfti değil mi? Genelde zaten en romantik aşklar elflerle insanların bir şekilde karışması ile oluyo di mi ama??
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

değil,bir yarımelf ile elf aşkı,birde fr'de değil tabi dragonlance'de,ama ne önemi var aşk heryerde aşk :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vaay bee o zaman sırf bu aşk için bile okuyabilirim yaa Fr kitaplarında genelde bi aşk üzerine yoğunlaşılıyo ama galiba istisnasız her kitapta aşk var.. Galiba bi tek kara elf üçlemesinde yok (: ) tabii Malice Zaknefein aşkını saymazsak : ) )
HARBE GİDEN
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ya tanis ile Laurana Ejderha mızrağında.Tabiiki onların aşkı gibisi yoktur ama burada unutulmuş diyarlardan söz ediliyor.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Kesinlikle! Khelben ve eşi diyorum ben hala ısrarla. İnceleyiniz .
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

ben de midnight ile kelemvor diyom :) her ne kadar problemler yaşasalar da iyiler bence
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

evet midnight ile kelemvor arasındaki ilişki güzel hatta tanrı olduktan sonrası da oldukça ilginç
tabii bir de aralarında cyric gibin bir sorun var
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Midnight Kelemvor ilişisinin devamını merak ediyom ilginç başlayan bir ilişki idi ve sanırım asıl son kitapta alevlendi. Bu arada yaa Kleben le Laleal den de çok az bahsediyolar ya nasıl tanışmışlar felan hiç bi şey bilmiyoz biraz annatsana..
HARBE GİDEN
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Gerçekten Khelben Laeral arasında büyük bir ilişki olduğunun ipuçları kitaplarda veriliyor ama (şu ana kadar Türkçeye çevrilenlerde) hiç detaylı açıklanmamış. Laeral neyse de Khelben'in nasıl romantik olabileceğini merak ediyorum doğrusu.
Bir elfin insanla aşk yaşaması için ona derin bir sevgi duyuyor olması lazım ancak elfler kirli kan yarımelfleri insanlardan bile daha aşağıda görme eğilimindeler ve o nedenle onlar arasında yaşanmış bir aşkın doğal olarak güçlü olması gerektiğine katılırım.
Midnight ile Kelemvor'un aşkı da hoştu. Tanrı olduktan sonrasını daha görmedim açıkçası ama öncesinde Kelemvor Midnight için bir tanrıyı kandırıp ihanet ederek gazabını üstüne çekmeyi göze alıyor, hiç kolay bir şey değil doğrusu. Sonrasında neler oluyor, Cyric bunların arasında bir şeyler mi yapıyor? (en son Kelemvor Cyric'in diyarındaydı aslında çok şey yapabilir.)
Taşlar unutana dek...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

yok canım midnight onu kurtarabilir sanırım. daha ilerdeki kitapları okumadım ama belki ing bulabilirsem okuyabilirim.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Skylancer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Skylancer »

kelemvor ölüler tanrısı arkadaşla, adamın baını kaşıyacak vakti yok, ne aşkı ne meşki... :)
Post Reply