Baldur's Gate 2:shadows of Amn ı bitirenler!! Bana lütfen yardım edin...oyunun bi yerine kadar geldim sonra takıldım...oyunun çözümlerinin olduğu bir site adı bilen varsa söyleyebilirmi??level dışında ama cünkü orda sadece fighter sınıfınn çözümleri var...ben naapmalıyım lütfen biri bana rehberlik etsin...ayrıca: ben bu oyunda hile yapmak için konsoluda açamıyorum...ctrl+space ile açılmıyo..bu konudada bana yardım ederseniz çook sevinirm...
Hayatımda oynadığım en güzel 3 oyun arasında kesinlikle bu oyun var...
Strider oyunda Drizzt'le karşılaştığın yere geldinmi??Bir ipucu drizzt'den yardım iste , vampiri öldürrkn yardımcı oluyo.Sakın saldırayım deme , barely injured bile yapmıyon hiç birini???
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
erethan wrote:yok be abi,öldürebiliyorsun,malzemeleride alabiliyorsun.Ama Aegis fang biraz güçsüz yapılmış.birtek drizzt'deki malzemeler işe yarıyor.
Erethan abi baya güçlü bir klanın varmış o zaman ben iki kere denedi beni oydular tek kelimeyle helal olsun.Drizzt'in palaları nasıl?Guen e de sahip olabiliyonmu???
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
guen yok,diğer elemanların da silahları pek olmamış,drizztİn silahlar iyi ama bende daha iyileri vardı:)zaten malzemeleri alınca ilerde bir zaman herifin biri gelip malzemeleri geri ver diyor bide onlarla uğraşıyorsun:)
Strider wrote:Baldur's Gate 2:shadows of Amn ı bitirenler!! Bana lütfen yardım edin...oyunun bi yerine kadar geldim sonra takıldım...
baldurs gate 1, 2 ,throne of bhaalla ilgili takıldıgı yerler olanlara yardımcı olabilirim.. strider muhtemelen gerekli bi malzemeyi almamış yada yere atmıssındır..
baldurs gate 1 exp. tales of the swordcoast elinde olan veya nerde bulabilecegimi bilenler, lütfen baglantıya gecsin..
Asuthay wrote:Hayatımda oynadığım en güzel 3 oyun arasında kesinlikle bu oyun var...
Strider oyunda Drizzt'le karşılaştığın yere geldinmi??Bir ipucu drizzt'den yardım iste , vampiri öldürrkn yardımcı oluyo.Sakın saldırayım deme , barely injured bile yapmıyon hiç birini???
drizzt birincidede vardı, ben birdede öldürmüştüm( üzerinden 2 dene +3lük scimitar çıkıyo, bunlardan biri defender +2 ac bonus veriyo, bide mihtril chain+4 vardıda.. drizzti severim ama karakter f/mdi ve onu daa cok seviyodum ) 1incide öldürürsen 2cide way adi sen beni öldürmüştün gel la buraya muhabbeti yapıyo.. aman abi yanlışlık oldu felan dersen ii, yoksa dalıyolar temizinden.. save yapmadıımdan alttan almaya cesaret edememiştim ilkinde(o nası bi mantıksa).. e tabi combat xp felan.. neyse 2. dede öldürdüm.. ozaman acaba bu herif throne of bhaaldada cıkarda lolo yaparmı diye düsünmekten kendimi alamamıstım ama