Harry Potter

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Bilgisayar oyunları mı? Ben de ilkini bitirmiştim, quidditch kısmına takılmıştım orda sonra iki ile üçü oynamadım aslında ama ilki gibilerse güzeller demektir.
İlk oyun kitabına uyguncaydı peki ya diğerleri nasıl olmuş kitaba uygunlar mı yoksa senaryoda bariz değiştirmeler söz konusu mu?
Bu arada kitaplarını okudun mu Potter'ın? (Senaryodan o kadar bahsederkem aklım nerdeyse. :D )
Taşlar unutana dek...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

kitapları okumakmı? 8) ayıpsın zorla elimden alırlardı, herkitabı en azından 5 kez...
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

[quote="NIGHT"]Voldemort korunduğunu bildiği için hiç saldırmadı eve. Belki de sandığı kadar korunmuyordur...

Hayır yok. Potter'lar çok köklü bir aile. Olsa çıkarlardı ortaya.

Devam edeyim mi?[/quote]
o ewe de şu sırrı içinde tutma büyüsü uygulanmıştı hatta sır tutucusu da dumbledore'du
çok zaman geçti çok şey değişti...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

oyunlar cok güsel ben en cok quidditch'i sewiyorum çok zor olunca cok eğlenceli oluyor bence hikayesi kadar güzel oyunlar yapmışlar
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

[quote="NIGHT"]olabilir;

3)Mutsuz insanlar hayalete dönüşüyor. Myrle'le dalga geçilmişti, Nick'in başı tamamen kopamamıştı, Baronsa yalnızdı.

Evet ne dersiniz?[/quote]
bunu başka bir yerde de okumuştum
ama orda arkasında bir görewi bitirememiş üzgün ya da korkan tipler hayalet olur yazıyordu
bu arada ben de 6 kez okudum 1.yi, 2.,3.yü ama 4.yü4 kez 5.yi 2kez okudum
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Helal doğrusu ben seriyi bir sefer baştan sona okudum. İlk üç kitabı bir daha okudum o kadar.
Sirius bir görevi bitirememiş üzgün ya da korkan bir tip değil, o açıdan tam bir ölüş yaşadı o zaman.
Sır tutma büyüsü Grimmauld meydanı 12 numara'ya uygulanmamış mıydı? Yoksa Dursley'lerin evinde de mi böyle bir şey var. (kesin yanlış anladım di mi? :D ) Ama cidden o evde Voldemort'tan koruyan ne olduğunu hala bile zorlukla anlıyorum desem yeridir. Ruh emiciler gelebiliyorsa Voldemort'ta gelebilir o civarlara mesela sanki. (Hoş korunma sanırım sadece Voldemort'a karşı değil mi?)
Taşlar unutana dek...
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Biliyorum çok uzun süredir uğrayamadım ama şimdi buradıyım ve (berbat oldu.) neyse.

Ben her bir kitabı en az on kez okumuşumdur. Bir cümle söylerseniz, size anında devamını getirebiliyorum.

Harry Potter'la ilgili tüm oyunların sorunu çok kolay olması. ( Bu arada, siz tüm kartları topladınız mı?)

Konuya balıklama mı daldım ne?
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

1. oyunda tüm kartları bir türl toplayamamıştım,ama 2. sinde hepsini topladım
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

1. oyunu ben de oynadım. o kartlar harbi uyuz bişeydi. 24 tane buldum diğeri yok
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

arkadaşlar oyunla ilgili fikirlerimizi klavyeüstündeki "harry potter oyunları" bölümünbde paylaşsak da butrayı kitaba bıraksak...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Evet geçende bu başlık bölünmüştü ve bir kısmı sanırsam klavyeüstüne taşınmıştı bilgisayar oyunlarına kayınca.

Kitaba dönecek olursak orda toplanan kartlar Ã?ikolatalı Kurbağa kartları değil mi? kartlar da sadece ünlü büyücülerin mi resimleri vardı? Sınırsız sayıda olmalılar çünkü pek çok ünlü büyücü vardır -belli bir sayıları var mı? Sanırsam şuuu... adını çıkartamadığım binbir çeşitli fasulye şekerlemeleri vardı (3ten fazla okuyan birisi o şekerlemenin ismini tamamlayıversin. :) ) onların tat miktarı kadar olsa gerek.
Hepsinin tadı farklı onların değil mi? Yani tadı aynı olan iki şekerleme dahi yok? (Aslında onlara şekerleme kelimesi biraz garip kaçıyor, tatları kötü de olabiliyor. O kötü tat olayını da tam anlamamışımdır, neden kötü tatlı bir şeyi satarlar? )
Taşlar unutana dek...
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

oyundan aklımda kaldığı kkadarıyla "every favor flavour beans" di sanırım
her zevke göre tatlı fasülyeerl gibin bişi oluo
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Peki aynı tada sahip iki fasulye olabiliyor mu yoksa hepsinin ama hepsinin tadı birbirinden farklı mı? Hepsinin tadı az veya çok birbirinden farklıysa bence çok daha değişik bir şey olur ki bence bu ihtimal de var. (aksini gösteren bir şey dikkatimi çekmedi kitaplarda.)
Taşlar unutana dek...
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Bin bir çeşit fasulye. Gerçekten de bin çeşit. Aynısının denk gelme olsılığı çok düşük. Gerçekten satılıyor, ama ben cesaret edemedim yemeye.
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Nasıl yani? Gerçekten satılıyor mu? Hiç bilmiyordum doğrusu. Ã?ukulatalı Kurbağa da satılıyor dersen iyi gülerim ama. :D
Taşlar unutana dek...
Post Reply